Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Hair Care: Πως να στεγνώσεις τα μαλλιά σου για όμορφες μπούκλες. (VIDEO)

Εάν έχεις σπαστά μαλλιά τότε το ταμπεραμέντο των μαλλιών σου μπορεί να σε δυσκολεύει στο styling κάθε φορά που λούζεσαι. Συνήθως οι περισσότερες γυναίκες με σπαστά μαλλιά είτε καταφεύγουν στο ίσιωμα είτε τα χειρίζονται λάθος με αποτέλεσμα στα μαλλιά τους ....

να δείχνουν άγρια και φουντωτά. Μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς το φυσικό κυματισμό των μαλλιών σου για να έχεις καλοσχηματισμένες και εντυπωσιακές μπούκλες.

To βασικότερο βήμα για να πετύχεις όμορφο look χωρίς φριζάρισμα είναι το σωστό στέγνωμα αμέσως μετά το λούσιμο. Με την χρήση προιόντων κατάλληλων προιόντων styling μιας μεγάλης φυσούνας και τον σωστό χειρισμό είναι σίγουρο πως θα εκπλαγείς ευχάριστα από το αποτέλεσμα.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο εκπαιδευτής hairstylist Ardem Κeshishian μας δείχνει την τεχνική βήμα βήμα.

Extra Tips

Ξέμπλεξε τα μαλλιά σου ενώ ακόμα είσαι στο μπάνιο.
Τσαλάκωσέ τα ενώ είναι ακόμα με τα νερά και στράγγιξε τα προσεκτικά.
Με μια πετσέτα συνέχισε να τσαλακώνεις χωρίς να τρίψεις ή νε ξεχωρίσεις τον κυματισμό που έχει δημιουργηθεί.
Απλώσε παντού στα μαλλιά σου( συνεχίζοντας το τσαλάκωμα) έναν δυνατό αφρό για μαλλιά με μπούκλες. Δοκίμασε καλύτερα ακόμα κερί σε μορφή αφρού. Δίνουν καλύτερο σχήμα στην μπούκλα.
Με την φυσούνα σε υψηλή θερμοκρασία και χαμηλή ταχύτητα στέγνωσε τα μαλλιά σου ενώ τα τσαλακώνεις προσεκτικά με τα δάχτυλά σου( όπως στο βίντεο). Δώσε έμφαση στην ρίζα για να έχεις τον απαραίτητο όγκο στην κορυφή
Διόρθωσε με προσοχή τα σημεία γύρω από το πρόσωπο και εάν χρειαστεί χρησιμοποίησε ένα ψαλίδι για να διορθώσεις μόνο τις μπούκλες που το πλαισιώνουν.
Ψέκασε ανάλαφρα σε όλα τα μαλλιά μια μικρή ποσότητα σπρει για λάμψη στο τέλος.
Έτοιμη!

Πηγή: e-gynaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου