Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Μετά Το Νησί

Μετά την επιτυχία του σίριαλ του Mega, πυρετός έχει ξεσπάσει στα κανάλια που προσπαθούν να βρουν νέες ιδέες για την προσέλκυση του κοινού που «εχτιμάει» το ωραίο και το σοβαρό. Να μερικές από τις πιο ελπιδοφόρες ιδέες.

Το Πισί
«Το Νησί 2: Η Επιστροφή» (Mega)
2033: Το νησί Σπιναλόγκα στα ανοιχτά της Ελούντας φιλοξενεί μια κοινότητα ανθρώπων που γνωρίζουν πως όλος ο υπόλοιπος κόσμος έχει καταστραφεί. Αυτό που δεν ξέρουν είναι πως οι ίδιοι είναι κλώνοι των ανθρώπων που ζουν στον υπόλοιπο κόσμο, στην ουσία μηχανές παραγωγής οργάνων για μεταμόσχευση.


«Ada» (ANT1)
Μια τηλεοπτική μεταφορά του γνωστού βιβλίου της Βικτόρια Χίσλοπ «Το Νησί» — στα τούρκικα.


«Λ(ΕΠΡ)ΟΣΤ» (ALTER, ανεπίσημος τίτλος)
Ένα αεροπλάνο πέφτει σε ένα..
άγνωστο νησί του Αιγαίου. Οι επιζώντες γρήγορα διαπιστώνουν πως το νησί δεν είναι ακατοίκητο — και πως οι Άλλοι κάτοικοι είναι λεπροί. Μια σειρά του Μάρκου Σεφερλή.

«Το Νησί Πεθαίνει Τραγουδώντας» (ΝΕΤ)
Μια δραματική σειρά με τον Δημήτρη Καταλειφό και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, μια ιστορία ανεκπλήρωτου πάθους που διαδραματίζεται στο νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων. Ένας άνδρας και μία γυναίκα (δε μαθαίνουμε τα ονόματά τους) ζουν ολόκληρες τις ζωές τους σε ένα ανώνυμο μικροσκοπικό νησί του οποίου είναι οι μόνιμοι κάτοικοι, χωρίς να γνωριστούν ποτέ. Η σειρά, σκηνοθετημένη από τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, δεν διαθέτει καθόλου διαλόγους, αλλά ξεχειλίζει από την ποίηση της εικόνας. Η ΕΡΤ έχει ήδη αγοράσει 120 επεισόδια.

«Τα Λεπρά Ζόμπι Από τη Σπιναλόγκα» (KONTRA Channel)
Ένας μεγάλος σεισμός προκαλεί νεκρανάσταση στο νησί της Σπιναλόγκας, με αποτέλεσμα όχι μόνο να ξυπνήσουν τα ζόμπι, αλλά να είναι και λεπρά. Πανικός απλώνεται σε ολόκληρη την Κρήτη. Μια παρέα Κρητικών, βετεράνοι του «Big Brother», ξεκινά ένα road trip για να εξολοθρεύσει τη λεπρή απειλή.

«Η Μάνα Σου, Εγώ Κι Εσύ» (Alpha)
Ένα νιόπαντρο ζευγάρι χτυπημένο από την ανεργία μετακομίζει σε μικρό νησί του Αιγαίου για να ασχοληθεί με τουριστικές επιχειρήσεις, μαζί με την πεθερά (ποτέ δεν μαθαίνουμε ποιανού είναι μάνα), η οποία είναι χοντρή και φωνάζει. Γκεστ σταρ σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Καπουτζίδης ντυμένος γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου