Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ηλίας Κασιδιάρης: Ποιος είναι ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής


Αποτελεί πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Νίκου Μιχαλολιάκου και εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς στην περιφέρεια Αττικής.
Από τα φοιτητικά του χρόνια επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και εντάχθηκε νωρίς στη Χρυσή Αυγή.
Παθιασμένος με τον στρατό, φαίνεται να υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις.nbsp;Όταν πια απολύθηκε, αφιερώθηκε στην οργάνωση και έγινε "ακτιβιστής της Χρυσής Αυγής".

Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων. Είναι μέλος του πολιτικού συμβουλίου της Χρυσής Αυγής.
Είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου και φέρει το ψευδώνυμο "προστατευόμενος".
Στις εκλογές Μαΐου 2012 εξελέγη βουλευτής στην περιφέρεια Αττικής συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους από το κόμμα του.
Ο Κασιδιάρης κατηγορείται για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, κατηγορίες τις οποίες αρνείται.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο πέντε άγνωστοι δράστες το 2007 επιτέθηκαν σε καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών με γκλοπ και αφού τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο οπίσθιο τμήμα του δεξιού μηρού του αφαίρεσαν την ταυτότητά του διά της βίας.
 Στη συνέχεια, κατά το κατηγορητήριο, διέφυγαν με αυτοκίνητο, που τους παρείχε ο Κασιδιάρης, την πινακίδα του οποίου είχε σημειώσει αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με έρευνα της αστυνομίας, το αυτοκίνητο ήταν μισθωμένο στο όνομά του.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την ώρα την εν λόγω επίθεσης, βρισκόταν σε ραντεβού στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν, ως ιατρικός επισκέπτης, και ότι το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, ισχυρισμό που διαψεύδουν αυτόπτες μάρτυρες.
Η δίκη έχει αναβληθεί για τις 11 Ιουνίου.
έχει και facebook:https://www.facebook.com/ilias.kasidiaris



κι ένα χιουμοριστικό video:

1 σχόλιο:

  1. Deceivability – ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

    Που ειναι η Σφαιρική Αντιληπτικότητα μας?

    Που ειναι η καθημερινά εξασκούμενη διεύρυνσης της αντίληψης και Νοημοσύνης μας ?

    Καλά μάτια – μνήμη δεν έχουμε ? Δέν αντιληφθήκαμε τίποτα?

    Εδω και μήνες παίζετε αυτό το ΘΕΑΤΡΟ της παραπληροφόρησης και το Μανιπουλάρισμα των μαζών…. στους τοίχους των πολυκατοικιών και δρόμους των αστικών κέντρων – στα κανάλια – ατυχώς οχι της Βενετίας και στις φίλα προσκείμενες κατά τα άλλα ελεγχόμενες διαδικτυακές πίστες – ιστοσελίδες…. Mapabook… τουιτερ…Ο αποκλεισμός των κομμάτων απο την T.V …η κατάρρευση ιστοσελίδων κ.λ.π. !!!

    Φτάνει……… πια αρκετός εκβιασμός και τρομοκράτηση με μεθόδους Νέας Τάξης Πραγμάτων. δηλ. ευρώ ή δραχμή.....μέσα ..ή έξω ? !!

    με βιντεοσποτάκια στη Τηλεόραση τύπου “blackmail” που ρωτάει η μαθήτρια το δάσκαλο........ Και η Ελλάδα κύριε που ειναι ??? Με το Μεταναστευτικό στη κόψη του ξυραφιού και στη Χώρα του Bestenalesteskyliland......σε Συμπληγάδες πέτρες. Με τη μία πλευρά των κομμάτων μαζί με τους αντιφατικοαναρχοαντιεξουσιαστικούς να Ζητωκραυγάζει Υπέρ του "Alodapistan" "..Αδέρφια μου αλήτες πουλιά"...η δε Πλειτομενοι εν αναμονή στο πότε θα Σκουπίσουν......... το Κοινωνικό Καρκίνωμα.

    Σίγουρα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας αγνόησε το πως…. και προς όφελος ποίου λειτουργεί ο συγκεκριμένος εκλογικός νόμος – υπέπεσε στην πνευματική μαλθακότητα…. έδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα - αγνόησε το ρητό ………………..”Ο Σιωπών δοκεί συναινείν”.

    Φτάνει πια αρκετή Λασπολογία – δυσφήμιση – σπίλωση – παραποίηση – διαστρέβλωση στοιχείων – γεγονότων – αλλοίωση – συγκάλυψη της πραγματικότητας – αρκετό πολύχρωμο κολάζ – αφισοκόλληση στρώθηκε σε όλους τους τοίχους των πολυκατοικιών ……….απαράδεκτη .κατασυκοφάντηση και εξευτελισμός.

    Ετσι ευλόγως υποκρίπτετο η υποκειμενικότητα της μετάλλαξης των κομμάτων η υπολανθάνουσα μετάγγιση – η εγκατάλειψη των επιβατών απο τα σκάφη που γνώριζαν οτι βυθίζοντο και μετακίνηση τους στα πλέον φαινομενικά………… ανθεκτικά και αρτιότερα.

    Φτάνει πια με την γελειοποίηση της εναπομείνουσας “δημοκρατίας”.

    Σας το αφιερώνω… γιατί υποψιαζόμαστε ότι ολα αυτά τα κόμματα που μέχρι σήμερα επιχορηγήθηκαν – επιδοτήθηκαν αδρά – σήμερα με τεράστια χρέη και όμως ελάχιστα προσέφεραν………….. στη πραγματική Κυαμευτη Δημοκρατία………. στα καθημερινά υπαρκτά προβλήματα του πελατιακού συστήματος και του “εργολαβιστάν”.

    ΜΜΕ …και φυσικά και Εν Ελλαδι. ………………………………………….. και ο μεγαλύτερος Υπνωτιστής στον πλανήτη Γή.

    “Η Εμπλοκή της Washington Post και της εκδότριας Κάθριν Γκράχαμ στο σκάνδαλο Γουότεργκειτ αποδεικνύουν την τεράστια δύναμη που έχει ο Τύπος και τα ΜΜΕ { Δήλωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων.. CFR } και πρόσθεσε: “Υπάρχουν κάποια πράγματα που το ευρύ κοινό δέν χρειάζεται και δέν πρέπει να ξέρει για μας.”…!!!………σελ.127…Daniel Estulin …η “Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ”.”

    ΜΜΕ……….Εκπροσωπείται…. απο Ενα ορθογώνιο κουτί στη γωνία του δωματίου.

    Συνεχώς με τα διαχέοντα κύματα της εκπέμπουσας ακτινοβολίας του, μας αυνανίζει – ναουρίζει εγκεφαλικά, μας υποβάλει σε καθημερινή πνευματική καταπόνηση – μετάλλαξη – απάθεια ………….. μας εμποτίζει…εις το……… τι να δεχθούμε ως Αλήθεια !…ενω εμείς Πιστεύουμε και ζούμε στο βούρκο της Ψευδαίσθησης.

    Αυτό το κουτί ειναι το χάπι πνευματικής ζύμωσης….το Ευαγγέλιο της Υπέρτατης Αποκάλυψης……

    Apocalypse Now……!

    Οπότε Μάλλον εαν πραγματικά αναζητάς την Αλήθεια πηγαίνεις στον Θεό !!!

    πηγαίνεις στους γκουρού !!!

    και πρωτίστως πηγαίνεις στη Νοημοσύνη και στον Εαυτό σου !!!

    Επειδή αυτό ειναι ……….το ΜΟΝΟ σίγουρο μέρος που θα βρείς

    οποιαδήποτε ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή