Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ:Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα με την έγκυο Περιστέρα του!


Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα με την έγκυο Περιστέρα του!Με ευχάριστο τρόπο έκλεισε την παρουσία του στο Αγρίνιο ο Αλέξης Τσίπρας, αφού παρέστη στον γάμο και στο γαμήλιο τραπέζι  άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας, που παντρεύτηκε στο Αγρίνιο.
Ο αστυνομικός, ο οποίος συνδέεται με στενή φιλία με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατάγεται από την Μαλαισιάδα και παντρεύτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας, αφού η νύφη είναι Αγρινιώτισσα.

Αμέσως μετά τον γάμο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην πλατεία Δημοκρατίας και μετά από συναντήσεις που είχε παραβρέθηκε και στο γαμήλιο τραπέζι του φιλικού του ζευγαριού μαζί με την οικογένειά του που έγινε στο κοσμικό κέντρο  Κτήμα Μάρη στην Σπολάϊτα του δήμου Αγρινίου.
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες του τοπικού site agriniopress, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του Περιστέρα -  Μπέτυ Μπαζιάνα, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερό τους παιδί. Ανάμεσα στο προεδρικό ζεύγος έχει μπει ένας κλόουν, ενώ το μικρό Τσιπράκι ακουμπάει με στοργή την κοιλιά της μαμάς του, χαϊδεύοντας με αυτόν τον τρόπο το αδελφάκι του.


radar.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου