Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ο νέος πρωθυπουργός του Καναδά είναι μποξέρ, κάνει στριπτίζ κι έχει tattoo

ΟΚαναδάς είναι cool. Εκλέγει έναν νέο πρωθυπουργό ο οποίος δεν διστάζει να κάνει απαλλαγμένος από χαζά ταμπού στριπτίζ για καλό σκοπό, να παίζει μποξ και να επιδεικνύει με καμάρι το tattoo του με τον αετό -κάτι για το οποίο καυχιούνται οι Καναδοί, αφού ούτε οι σταρ του πλανήτη Ομπάμα και Πούτιν διαθέτουν.
Στα 43 του, ο Τζάστιν Τριντό από την Οτάβα, μπορεί να μην έχει το πολιτικό βάρος του διάσημου Καναδού πολιτικού πατέρα του Πιέρ (ο οποίος έμεινε στην εξουσία για 15 χρόνια) ή του προκατόχου του στην πρωθυπουργία Στίβεν Χάρπερ, αλλά είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να καταποντίσει τους αντιπάλους του και όπως γράφει το CNN, έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένας από τους πιο επιτυχημένους πρωθυπουργούς που πέρασαν ποτέ από τη χώρα. Ωστόσο, κάποιοι επικριτές του στον Καναδά τον χαρακτηρίζουν αρχάριο για μια τέτοια σοβαρή δουλειά, ασχέτωςΑΝ κατάφερε να οδηγήσει τους Φιλελεύθερους στην εξουσία, καταποντίζοντας τους Συντηρητικούς, έπειτα από 10 ολόκληρα χρόνια.

image
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από τηνΑΡΧΗ. Ο 43χρονος σήμεραΝΕΟΣ πρωθυπουργός του Καναδά, είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας του πρώην πρωθυπουργού Πιέρ Τριντό και της συζύγου του Μάργκαρετ Σινκλέρ.
image
image
Μετά το πανεπιστήμιο, ο Τριντό έκανε μια αντισυμβατική επιλογή κατά πολλούς. Επέλεξε αντί να επιστρέψει στο Κεμπέκ και να κυνηγήσει από νεαρή ηλικία μια μεγάλη πολιτική καριέρα, να γίνει δάσκαλος γαλλικών και θεατρικού δράματος στο Βανκούβερ.
Παρά το γεγονός ότι από τα 28 οπότε κι έχασε τον πατέρα του, ασχολήθηκε με τα κοινά περισσότερο σε σχέση με πριν, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2008, καθώς μέχρι τότε είχε περισσότερο ακτιβιστική δράση με έμφαση σε περιβαλλοντικά θέματα. Το 2011 ανήλθε στην ηγεσία του κόμματος των Φιλελευθέρων. Το 2013, οι αναλυτές αναφέρουν πως ήταν μια καταλυτική χρονιά για εκείνον, καθώς κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του τη «στάμπα» του ονόματος του πατέρα του. ΤότεΑΝ και οι Φιλελεύθεροι περιορίστηκαν στις εκλογές του 2012 στην τρίτη θέση στο Κοινοβούλιο, ο Τριντό ήδη ήταν ο «ροκ σταρ» του κόμματος και κατάφερε να επανεκλεγεί στην αρχηγία του κόμματος τον επόμενο χρόνο.
Από το 2005 είναι παντρεμένος με τη Σοφί Γκρεγκουάρ με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά.
image
Το μποξ, τα tattoo και το στριπτίζ για φιλανθρωπικό σκοπό
Ο ίδιος λατρεύει το μποξ κι έχει ενασχοληθεί σε νεαρή ηλικία πολύ σοβαρά με το εν λόγω άθλημα.
Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2012 ξαναφόρεσε το σορτσάκι και τα γάντια του, αλλά και την κόκκινη ρόμπα του και πάλεψε με τον συντηρητικό του αντίπαλο Πατρίκ Μπραζό στο ρινγκ ενός φιλανθρωπικού αγώνα. Παρά το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο καταποντίστηκε, ο Τριντό αποδείχθηκε μαχητής και γύρισε το παιχνίδι στους επόμενους δύο γύρους.
Από τότε, φωτογραφίες του από τη νεαρή ηλικία στις οποίες ποζάρει επιδεικνύοντας τους γυμνασμένους μύες του κάνουν τον γύρο του Καναδά και από σήμερα και τον γύρο του κόσμου, ενώ οι απανταχού γυναίκες στον πλανήτη σχολιάζουν μοιάζουν να παραληρούν για το tattoo του. Μάλιστα στο Twitter έχει βγει για χάρη του hashtag #PILF από το #MILF. Όπου αντί για Mother, οι γυναίκες-χρήστες βάζουν Prime Minister.
image
image
image
image


Το παραλήρημα έφτασε στο αποκορύφωμα όταν κάποιος ξεκίνησε να αναπαράγει το βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίου ο Τριντό κάνει στριπτίζ για τις ανάγκες φιλανθρωπικής εκδήλωσης.
Το BBC σχολιάζει εγκωμιαστικά το γεγονός πως ο 43χρονος Καναδός πολιτικός είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός με tattoo. Ο ίδιος είχε τουιτάρει για το σχέδιο στο αριστερό του μπράτσο το 2012, λέγοντας πως είναι εμπνευσμένο από την φυλή Haida των αυτοχθόνων κατοίκων του Ειρηνικού στον βορειοδυτικό Καναδά..
Για την ιστορία, ο Τριντό με την εκλογή του στην πρωθυπουργία του Καναδά καθίσταται ο δεύτερος νεότερος πρωθυπουργός της χώρας.
image
image
Twitter: @Anti_Marianna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου