Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Κάν'το μόνη σου:Η τέλεια πλεξούδα στο πλάι στο show του Valentino

Backstage beauty: Τέλεια πλεξούδα στο πλάι στο show του Valentino  Αντιγράψτε το look ακολουθώντας τις οδηγίες του Global Styling Director της Redken, Guido
«Αν έπρεπε να περιγράψω με μια λέξη αυτή την καλοχτενισμένη πλεξούδα στο πλάι, την οποία δημιούργησα για τον Valentino, αυτή θα ήταν: μοναστική- ιδανική για τις νεαρές beauties όπως τις οραματίστηκε ο σχεδιαστής για αυτή τη συλλογή. Η έμπνευση για τα μαλλιά και τα ρούχα ήταν μια σειρά πορτραίτων Δανών καλλιτεχνών και αυτή η πλεξούδα αντικατοπτρίζει τέλεια το feeling της συλλογής. Είναι ένα απλό, νέο κορίτσι αλλά είναι στυλάτο και κάθε κοπέλα μπορεί να ταυτιστεί μαζί του, πράγμα που το κάνει πιο προσωπικό. Έχω ξανακάνει μια παρόμοια πλεξούδα στο παρελθόν αλλά ήταν πάντα πιο sexy- αυτή δώ είναι πιο μίνιμαλ αλλά υπάρχει σαγήνη κάτω από αυτή την αθωότητα», εξηγεί ο Guido. 

Δείτε πώς δημιούργησε το look βήμα βήμα, με προϊόντα Redken


1. Άπλωσε σε νωπά μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες το satinwear 02 prepping blow dry lotion και τα στέγνωσε με το πιστολάκι και μια πλατιά βούρτσα. 
2. Έκανε μια χωρίστρα στη μέση και μετά χρησιμοποίησε μια λεπτή χτένα για να χτενίσει τα μαλλιά προς τη μια πλευρά από το πίσω μέρος του κεφαλιού. 
3. Έφερε πίσω από το αυτί τα μαλλιά που θα έκανε πλεξούδα, πήρε μια μικρή ποσότητα του satinwear 02 στις παλάμες του, το πέρασε στα μαλλιά και ξεκίνησε να τα πλέκει, μερικά εκατοστά κάτω από τον λαιμό. 
4. Έφτιαξε μια πλεξούδα που είναι απαλή, όχι πολύ σφιχτή και την στερέωσε με ένα λαστιχάκι στην άκρη, αφήνοντας ένα δυο εκατοστά στο τελείωμα. 
5. Πήρε λίγες σταγόνες του νέου Diamond Oil Shatterproof Shine της Redken και με αυτό πέρασε πολύ ελαφριά τα μαλλιά και στα δύο πλαϊνά του κεφαλιού. 
6. Έβαλε ένα δερμάτινο band στο κεφάλι των μοντέλων μερικά εκατοστά πιο μακριά από το μέτωπο και έτσι ώστε να καλύπτει το μπροστινό τμήμα των αυτιών. 
7. Για το φινίρισμα ψέκασε το fashion work 12 versatile working spray.


Πηγή: http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου