Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week 2013


Η Mercedes-Benz Diamond Sponsor 
της 13ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week
Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, η Athens Xclusive Designers Week, έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. θα είναι ο Diamond Sponsor της 13ης διοργάνωσής της, η οποία και μετονομάζεται σε Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week.
Η AXDW, έχοντας ήδη 12 επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα προώθησης της Ελληνικής μόδας στο εξωτερικό και υποστήριξης των νέων ταλέντων, ενώ παράλληλα φέρνει σε επαφή τους εγχώριους σχεδιαστές με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους.
Τα όμορφα αυτοκίνητα και η μόδα έχουν πολλά κοινά: κομψότητα, καινοτομία και αδιάκοπη αναζήτηση για την τελειότητα. Η Mercedes-Benz, ηγέτης στην αγορά του αυτοκινήτου και γνωστή για το καινοτομικό της πνεύμα, την υψηλή ποιότητα αλλά και το πρωτοποριακό design των μοντέλων της, ακολουθεί τη μόδα σε όλον τον κόσμο και έχει συνδέσει το όνομά της με τις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας όπως της Νέας Υόρκης, της Μόσχας, του Βερολίνου, του Τόκυο κ.α.
Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz AthensXclusive Designers Week, έχει την τιμή να υποδέχεται για 1η φορά στην πασαρέλα της την ελληνικής καταγωγής Patricia Field, την πασίγνωστη σχεδιάστρια, ενδυματολόγο και fashion stylist!
Η Νεοϋορκέζα Patricia Field είναι μια από τους μεγαλύτερους οραματιστές στο χώρο της μόδας: έχει υπάρξει υποψήφια για Όσκαρ, έχει διακριθεί μεEmmy Award, και είναι μια από τις πιο γνωστές ενδυματολογούς και σχεδιάστριες κοστουμιών για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα έχει boutique με τη δική της σειρά ένδυσης. Η Patricia έχει αναγνωριστεί διεθνώς και ανέβασε το επίπεδο του τηλεοπτικού glamour όταν ανέλαβε τα κοστούμια του Sex and the City, της πιο fashionable σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης ενώ έχει ανακηρυχθεί 1η στην κατάταξη του Time Magazine για τους 100 Most Influential Fashion Icons Of All Time. Είναι πρωτοπόρος στο χώρο της και έχει φέρει στην επιφάνεια ένα νέο ενδυματολογικό στυλ για τις γυναίκες, δημιουργώντας ένα ολόκληρο ρεύμα στην παγκόσμια μόδα.
Η Patricia Field θα απογειώσει την MB AXDW την Παρασκευή 29 Μαρτίου, φέρνοντας το στυλ της Νέας Υόρκης στην πασαρέλα της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας. Επίσης, μόνο οι επισκέπτες της MB AXDWθα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, να αγοράσουν μοναδικά fashion items, που διατίθενται αποκλειστικά στην boutique της Patricia Field στην Νέα Υόρκη!

Η 13η εβδομάδα μόδας της Αθήνας,θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2013, στο εντυπωσιακό Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών καθώς και νέων ταλέντων της σχεδιαστικής σκηνής.

The official MB AXDW Schedule:


Diamond Sponsor: Mercedes-Benz
Make up Sponsor: Make Up For Ever - Sephora
Hospitality Sponsor: Athenaeum InterContinental Athens
Sponsors: Εύρηκα, Collagen Pro Active
Communication Sponsors: MTV, En lefko 87.7, ΕΨΙΛΟΝ, enet.gr, TV Glam, Ελεύθερος Τύπος, Athens Deejay 95.2, Deluxe, Adore, City Press, Free Sunday, msn, tlife, breathtakingathens
Under the auspices: ΟΠΕ – Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, ΕΑΤΑ - Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ΣΕΛΠΕ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος, ΠΣΒΒΠΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος, ΠΣΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ΣΒΒΕ - Συνδέσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Το Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105) τελεί υπό την διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens.


mtv
imerisia

APW


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου