Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο οίκος Chanel αφηγείται την ιστορία του τζάκετ (video)


Η Ναταλία Βοντιάνοβα ποζάρει με το κλασικό τζάκετ του οίκου Chanel στο βιβλίο «The Little Black Jacket: Chanel΄s Classic Revisited».

Το γαλλικό brand κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει τη διαδρομή του εμβληματικού κομματιού μέσα στο χρόνο. 


Η Ναταλία Βοντιάνοβα ποζάρει με το κλασικό τζάκετ του οίκου Chanel στο βιβλίο «The Little Black Jacket: Chanel΄s Classic Revisited».
Έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 1954 και σήμερα, 59 χρόνια μετά, παραμένει ένα από τα πλέον κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.
Ο οίκος Chanel μέσα από ένα ατμοσφαιρικό βίντεο μας διηγείται την ιστορία του τζάκετ. Οι θεατές μεταφέρονται στο ατελιέ του brand και παρακολουθούν την εξέλιξη του αρχικού σχεδίου, του γνωστού little black jacket. Επιπλέον, η Κοκό Σανέλ μιλάει για την πηγή της έμπνευσής της: «Θέλω οι γυναίκες να κινούνται με ευκολία, να μη νιώθουν εγκλωβισμένες μέσα σε ένα κοστούμι».
Στην πορεία το τζάκετ αποκτά μοντέρνες λεπτομέρειες, βάφεται σε έντονα χρώματα και ακολουθεί τις τάσεις κάθε σεζόν, διατηρώντας όμως πάντα τη σικ γραμμή του. Όπως άλλωστε δηλώνει και ο Καρλ Λάγκερφελντ καλλιτεχνικός διευθυντής του brand, «συμβολίζει τη γυναικεία κομψότητα που παραμένει διαχρονική».
Δείτε εδώ το βίντεο του οίκου Chanel:
ELLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου