Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Οι Hurts για δυο εμφανίσεις στην Ελλάδα (video).

Η μπάντα φαινόμενο του 2010 , οι HURTS , με τα hit singles "Wonderful Life" & "Better Than Love" έρχονται για 2 μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , στις 12 & 13 Νοεμβρίου σε Κύτταρο και Block 33. 

Με έδρα το Manchester και με σαφείς επιρροές από το πνεύμα των pin-up pop stars και από τους hi-nrg disco ήχους των 80s εγκαινιάζουν ένα δικό τους ύφος και τοποθετούνται αυτόνομα στον χάρτη της electro-pop σκηνής.
Ο δίσκος τους απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και εντυπώσεις και χαρακτηρίστικε ως
λαμπρά σκοτεινός. Το πρώτο single από το album τους είναι το “Wonderful life” και τόσο το τραγούδι όσο και το video clip είναι αυτό ακριβώς το ασπρόμαυρο φόντο που ο Theo Hutchcraft και ο Adam Anderson θέλουν να παρουσιαστούν στο κοινό τους. Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι το glam μπορεί να είναι ένα ακόμα στοιχείο του indie είναι το «Devotion», το ντουέτο με την Kylie Minogue.
Προπώληση εισιτηρίων στο www.hurtsme.evenbrite.com/ (Aθηνα) και www.hurts.eventbrite.com (Θεσσαλονικη). Τιμή internet : 20 ευρώ - Τιμή προπώλησης : 25 ευρώ - Τιμή στο ταμείο : 30 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.



via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου