Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

Fashion tips για διάφορους σωματότυπους

Καμπύλες: 
Η μέση σας πρέπει να τονίζεται πάντα, δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, αφού αναδεικνύει τη γυναικεία σας σιλουέττα. Φορέστε μια ζώνη ή διαλέξτε κομμάτια με λεπτομέρειες όπως χάντρες ή πτυχώσεις στη μέση. 
Διαλέξτε μονόχρωμα κομμάτια ή διχρωμίες χωρίς άλλα μοτίβα. Οι διχρωμίες σας μπορούν να είναι τόνοι του ιδίου χρώματος ή συγγενικοί. 
Το μαύρο είναι πάντα κολακευτικό, αλλά δεν..
σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύγετε το χρώμα. Προσθέστε λεπτομέρειες από έντονα χρώματα στα σωστά σημεία, αλλά αποφύγετε τα έντονα μοτίβα. Απλά χρώματα όπως το ουδέτερο καφέ και το navy ταιριάζουν πολύ στο look.


Fuller Figured: 
Επιλέξτε απλότητα, διακριτικό σέξυ και λίγο  structure. 
Ενώ ένα structured look είναι πάντα κολακευτικό, υφάσματα όπως το jersey μπορούν να γίνουν ο καλύτερός σας φίλος. Μπορείτε να τα τυλίξετε, να τα δέσετε, ακόμη και να μαζέψετε με τον κατάλληλο τρόπο το ύφασμα, ώστε να τονίζει κάποια σημεία και να κρύβει άλλα. Το ντραπέ θα σας δώσει το τρομερό στυλ που ψάχνετε! 

Petite: 
Διατηρήστε το look σας απλό και chic, και αποφύγετε τα περίπλοκα prints, για να μην "χαθείτε".
Αναμειγνύοντας μονοχρωμίες θα βγείτε από το δίλημμα και διακριτικές λεπτομέρειες μπορούν να προσδώσουν προσωπικότητα στο look σας, όμως αποφύγετε πολύ έντονα στολίσματα που θα αποσπάσουν την προσοχή από τη φιγούρα σας. 
Αγορίστικη φιγούρα: 

Μην αποφύγετε τα έντονα και περίπλοκα σχέδια.  Florals, ρίγες και γραφικά θα δώσουν βάθος και χαρακτήρα στη σιλουέττα σας. 
Διαλέξτε κομψά μοτίβα σε κλασικά χρώματα για να μην το παρακάνετε όμως! 
via

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου