Σάββατο, 15 Αυγούστου 2015

Τα θαύματα που έγιναν στην πραγματική ζωή

Μπορεί τα θαύματα να υπερβαίνουν την ανθρώπινη φύση και τις περισσότερες φορές να είναι απίστευτα, όμως όποια κιΑΝ είναι η γνώμη σας γι' αυτά, η παρακάτω λίστα πρόκειται να σας κάνει να αναρωτηθείτε για τη σύσταση της ύπαρξής σας.
Η βέρα που κατάφερε να αποκρούσει σφαίρα
Ο DonnieREGISTER σώθηκε από θαύμα, καθώς η βέρα που φορούσε στο αριστερό του χέρι απέκρουσε τη σφαίρα κακοποιών που τον πυροβόλησαν στο κεφάλι. Μπορεί αυτή η περίπτωση να μην είναι τόσο εντυπωσιακή όσο οι επόμενες, όμως αποδεικνύει ότι η τύχη είναι πολύ σημαντική.Το αγόρι που ξύπνησε για λίγο από τον θάνατο
Το 2012 συνέβη κάτι πραγματικά απίστευτο στη Βραζιλία. Ένα αγόρι που θεωρούνταν νεκρό, την ώρα που το σώμα του ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι και του διαβάζονταν οι ευχές, εκείνο ξύπνησε, ζήτησε νερό και έκλεισε τα μάτια μια για πάντα.


Ένα αυγό 450 γραμμαρίων
Αυγό περίπου 450 γραμμαρίων γέννησε ένα μικροσκοπικό kiwi, το οποίο μάλιστα αποτελεί και το μεγαλύτερο αυγό που γεννήθηκε ποτέ, σε αναλογία με το μέγεθος του μικρού πουλιού που το γέννησε. Τελικά, η φύση δεν σταματά να μας εκπλήσσει ποτέ.


Άφθαρτα πτώματα: Η Αγία Ρίτα μετακινείται
Πρόκειται για ένα απίστευτο φαινόμενο, καθώς σύμφωνα με μελέτες και έρευνες, έχει διαπιστωθεί πως όντως το πτώμα της Αγίας Ρίτα της Cascia κινείται ανά περιόδους. Κάποιες φορές το πρόσωπό της συσπάται, ενώ τα μάτια της έχουν την τάση να ανοίγουν.


Στίγματα: Ο πατέρας Πίο του Pietrelcina
Ένας ιερέας, που αγιοποιήθηκε, καθώς εμφάνισε στίγματα, πληγές όμοιες με εκείνες του Ιησού, τις οποίες οι γιατροί και οι επιστήμονες δεν μπορούσαν να εξηγήσουν. Το θέμα ήταν πως τα χέρια του, παρά τα τραύματα, δεν υπήρξαν ποτέ πρησμένα, οπότε και εκείνος δεν προσπάθησε να επουλώσει τις πληγές.


Μια αναπάντεχη ανάρρωση
Το 1919 οι γιατροί αποφάνθηκαν πως η Therese Neumann είναι τυφλή, ενώ είχε μερική παράλυση και υπέφερε από κατακλίσεις. Στις 17 Μαΐου του 1925, όπως ισχυρίζεται εκείνη, το πνεύμα της Αγίας Θηρεσίας την επισκέφθηκε, δίνοντάς της πίσω την όρασή της. Λίγο αργότερα έπαθε σκωληκοειδίτιδα, ενώ τελικά σταμάτησε να έχει οποιαδήποτε πάθηση.


Ένα θαύμα στην Ιαπωνία
Το άγαλμα της Παναγίας της Akita, μιας πόλης στην Ιαπωνία, αποτελεί το μόνο αναγνωρισμένο άγαλμα από το Βατικανό που έχει κλάψει πραγματικά. Μπορεί οι ιερείς να είναι πολύ πιστοί, όμως όταν έρχονται μπροστά σε τέτοια γεγονότα, συμβουλεύονται την επιστήμη.


Το Θαύμα του Ήλιου
Ένα φαινόμενο που συνέβη μπροστά στα μάτια περισσότερων από 100.000 ανθρώπων στην Πορτογαλία το 1917: τρία παιδιά είχαν υποσχεθεί στον κόσμο μια εμφάνιση της Παναγίας, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε, καθώς ο ήλιος μετακινήθηκε απέναντι από τη γη, χαρίζοντας διαφορετικά χρώματα και σκιές σε όλο το τοπίο.


Έπεσε από τον ουρανό και όμως κατάφερε να ζήσει
Η 22χρονη τότε αεροσυνοδός Vesna Vulović, που επιβιβάστηκε σε λάθος πτήση λόγω ενός λάθους, μάλλον είχε την τύχη με το μέρος της, όταν μια βόμβα εξερράγη την ώρα που εκείνη δούλευε, στα 33.000 πόδια. Οι 27 από τους 28 επιβάτες έχασαν τη ζωή τους, ενώ η 22χρονη ξύπνησε 27 ημέρες μετά από το κώμα που βρισκόταν. E-Radio.gr Daily 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου