Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Θρυλική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ατλέτικο Μανδρίτης με σκορ 3-2!

Ένας εντυπωσιακός Ολυμπιακός επικράτησε της Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 3-2 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ξεκινώντας ιδανικά την πορεία του στον 1ο όμιλο του Champions League.


أهداف أوليمبياكوس و أتلتيكو مدريد από sportana2015



Ηταν η περσινή φιναλίστ του Champions League και κάτοχος της Primera Division. Μόλις το περασμένο Σάββατο επικράτησε στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Ρεάλ Μαδρίτης. Ε, και;
Η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέκυψε σε ένα φλεγόμενο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι σε έναν ορκισμένο Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και προηγήθηκαν με 2-0, χάρη στα τέρματα των Μαζουακού (13') και Αφελάι (31'). Οι "ροχιμπλάνκος" μείωσαν με τον Μάντζουκιτς στο 38' και είδαν τον Ρομπέρτο... φαντάρο στην επανάληψη.
Ο Μήτρογλου σκόραρε το 3-1 στο 73' και το σκορ έκλεισε ο Γκριεζμάν στο 86'. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά στον 3ο όμιλο του Champions League και πλέον το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Μάλμε στην Σουηδία μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στην προσπάθεια των Πειραιωτών για πρόκριση μπαίνοντας σφήνα στα... θηρία των Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)
Βοηθοί: Μπερτίνο Μιράντα (Πορτογαλία), Πάουλο Σοάρες (Πορτογαλία)
Βοηθοί περιοχής: Μανουέλ Ντε Σόουζα (Πορτογαλία), Ζοάο Κάπελα (Πορτογαλία)

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι (84' Γιαννούλης), Ντομίνγκες (57' Φουστέρ), Αφελάι (69' Εντινγκά), Μήτρογλου.

Ατλέτικο Μ. (Σιμεόνε): Ομπλάκ, Γκοντίν, Ανσάλντι, Χουανφράν, Μιράντα, Μάριο Σουάρεθ (74' Νίγκεθ), Κόκε, Ραούλ Γκαρθία (66' Τσέρτσι), Τουράν, Γκάμπι (56' Γκριεζμάν), Μάντζουκιτς.

Γκολ: 13' Μαζουακού, 31' Αφελάι, 73' Μήτρογλου / 38' Μάντζουκιτς, 86' Γκριεζμάν
Κάρτες: 35' Ντομίνγκες, 45+2' Μανιάτης / 2' Γκάμπι, 45+2' Κόκε, 88' Γκοντίν, 90' Γκριεζμάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου