Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αυτές είναι οι 11 ελληνικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ανάμεσα στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ της Ευρώπης!

Αυτές είναι οι 11 ελληνικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ανάμεσα στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ της Ευρώπης!
Οι 100 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στον θεσμό των European Business Awards 2013-2014 με τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο «Ruban d’Honneur» -ο οποίος τους δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού- ανακοινώθηκαν σήμερα, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και οι 27 National Public Champions(Εθνικοί Πρωταθλητές Ψηφοφορίας) από τις 27 Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Ανάμεσα στις 100 εταιρείες που βραβεύτηκαν με τον τίτλο «Ruban d’Honneur» συγκαταλέγονται και 10 Ελληνικές, γεγονός που αποτελεί εξαιρετική επιτυχία αφού για πρώτη φορά επιλέγεται τόσο μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από την χώρας μας για το τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Πιο συγκεκριμένα, οι εταιρείες που βραβεύθηκαν και οι οποίες προτάθηκαν από την RSM Greece, υποστηρικτή και χορηγό των βραβείων στην Ελλάδα, είναι με αλφαβητική σειρά οι εξής:
- COCO-MAT : The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award (Βραβείο Διεθνούς Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Χρονιάς )
- ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ : The Infosys Business of the Year Award [t/o €150m +] (Βραβείο Infosys για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €150m +])
- Epsilon Net : The RSM Entrepreneur of the Year Award (Βραβείο RSM για τον Επιχειρηματία της Χρονιάς)
- GLOBO GROUP : The BP Target Neutral Growth Strategy of the Year Award (Βραβείο Διεθνούς Αναπτυξιακής Στρατηγικής της Χρονιάς)
- ONEX : The RSM Entrepreneur of the Year Award (Βραβείο RSM για τον Επιχειρηματία της Χρονιάς)
- Plaisio Computers : The Infosys Business of the Year Award [t/o €150m +] (Βραβείο Infosys για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €150m +])
- Power Health Hellas : The Award for Customer Focus (Βραβείο για την Επικέντρωση στον πελάτη)
- SARMED : The Infosys Business of the Year Award [t/o €0-25m] (Βραβείο Infosys για την Επιχείρηση της Χρονιάς [κ.ε. €0-25m])
- SEPTONA : The Import/Export Award (Βραβείο Εισαγωγών/Εξαγωγών)
- Terra Creta : The Import/Export Award (Βραβείο Εισαγωγών/Εξαγωγών)
Οι 100 Ruban d’Honneur νικητές έχουν επιλεγεί από επιτροπή κριτών η οποία αποτελείται από ευρωπαίους επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και opinion leaders και διεκδικούν την πρωτιά στην κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται. Η διάκριση 10 εταιριών από την Ελλάδα αποτελεί μεγάλη επιτυχία αν λάβει κανείς υπόψη το γεγονός ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν περίπου 15.000 εταιρίες από 27 χώρες.
Τέλος, βραβεύτηκε ως National Public Champion (Εθνικός Πρωταθλητής Ψηφοφορίας) με βάση την ψηφοφορία του κοινού, η εταιρία SKROUTZ. Η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα ανοικτής ψηφοφορίας που πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τον κύριο διαγωνισμό. Η εταιρία αυτή έλαβε τις περισσότερες ψήφους για την Ελλάδα. Οι 27 National Public Champions από όλη την Ευρώπη, θα συνεχίσουν να διαγωνίζονται μέχρι το τέλος του διαγωνισμού διεκδικώντας τον τίτλο του European Public Champion.
www.paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου