Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει πλαστική στη μύτη και στο σαγόνι! (video)Οι φήμες ετών φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Το κινηματογραφικό σύμβουλο του σεξ Μέριλιν Μονρόε είχε υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη και στο σαγόνι. Αυτό αποκαλύπτουν οι ιατρικές σημειώσεις και έξι ακτινογραφίες, οι οποίες θα δημοπρατηθούν τον Νοέμβριο στην Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών Τζούλιεν το μίνι ιατρικό ιστορικό της σταρ του Χόλιγουντ αναμένεται να πιάσει από 15.000 έως 30.000 δολάρια. Οι σημειώσεις του πλαστικού χειρουργού Μισέλ Γκουρντέν δόθηκαν από τον ίδιο τον γιατρό ως δώρο στον άνθρωπο που τις πουλάει -ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.
n
«Κανείς δεν πίστευε ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε κάνει πλαστική χειρουργική. Ήταν πάντα φήμες: είχε κάνει ή δεν είχε κάνει;» δήλωσε ο Μάρτιν Νόλαν, διευθυντής του οίκου δημοπρασιών. Και συμπλήρωσε: «Όλοι πίστευαν ότι είχε τόσο φυσική ομορφιά που δεν ήθελαν να το αποδεχτούν». Στις ιατρικές σημειώσεις η Μέριλιν φέρεται να φέρει το επίθετο Μίλερ, εκείνο δηλαδή του συζύγου της και θεατρικού συγγραφέα, Άρθουρ Μίλερ. Οι ακτινογραφίες που δημοπρατούνται έχουν ημερομηνία 7 Ιουνίου 1962 και δείχνουν τα οστά του προσώπου. Η Μονρόε είχε τηλεφωνήσει στον Γκουρντέν λέγοντάς του ότι έπεσε στη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη ακριβώς ημέρα η 20th Century Fox θα απέλυε τη διάσημη σταρ, επικαλούμενη τις απουσίες της ηθοποιού από το σετ της ταινίας Something's Got to Give. Οι ακτινογραφίες τραβήχτηκαν δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Μέριλιν Μονρόε.

Λ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου