Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013

ΦΡΙΚΗ: Πραγματοποίησαν εξορκισμό σε 19χρονη - Την κρέμασαν σε σταυρό

Φρικτές μνήμες ξύπνησαν σε δικαστήριο της Γαλλίας για την οικογένεια μιας 19χρονης, η οποία υποβλήθηκε σε… εξορκισμό από τον σύντροφό της και τρία ακόμα άτομα το 2011!
Η άτυχη κοπέλα με το όνομα Αντουανέτα (δεν έχουν γίνει γνωστά τα υπόλοιπα στοιχεία της) για μια εβδομάδα βρισκόταν καρφωμένη πάνω σε ένα σταυρό και οι τέσσερις «φίλοι» της  την τάιζαν  ένα μείγμα από λάδι και νερό για να την κρατούν στην ζωή, ενώ την κακοποιούσαν στο όνομα της… «θρησκείας» τους.

Οι 4 κατηγορούμενοι που ανήκουν σε ένα προτεσταντικό ευαγγελικό κίνημα κατηγορούνται για «απαγωγή και κατακράτηση, βασανισμό ή βαρβαρότητα».
Η φρικτή περιπέτεια
Η κοπέλα για επτά μέρες ήταν καρφωμένη στην θέση του σταυρού στο έδαφος ενός διαμερίσματος στην πανεπιστημιούπολη της  Grande Borne.
Ο πατέρας της ανησύχησε που έχασε τα ίχνη της και ειδοποίησε την αστυνομία. Ακόμα και οι αστυνομικοί που την βρήκαν έφριξαν, αφού το κορίτσι ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο.
Η δίκη
Ο σύντροφος της κοπέλας και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και μια κοπέλα, εμφανίζονται αμετανόητοι.
Οι ειδικοί που τους εξέτασαν υποστήριξαν ότι οι τελευταίοι ήταν πεπεισμένοι ότι το θύμα είχε πέσει θύμα μαγείας από την μητέρα της και έπρεπε να βγει από το σώμα της ο Σατανάς.
Η δίκη ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου