Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

7 Tips για να κρύψετε την… αγύμναστη κοιλίτσα και να είστε πάντα in fashion!


Καμουφλάρισμα; Βεβαίως!
Ποιος είπε ότι πρέπει όλες να διαθέτουμε κορμί μοντέλου; Ποιος είπε ότι όλες μας θέλουμε να λιμοκτονούμε και να λιώνουμε στα γυμναστήρια; Και γιατί να το κάνουμε άλλωστε; Tο παν είναι να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας καθώς και να σκεφτόμαστε έξυπνα...

Πως λοιπόν μπορούμε να ξεγελάσουμε τους άλλους και να κρύψουμε κάποια περιττά κιλά στην περιοχή της κοιλιάς; Το Queen σας προτείνει έξυπνα fashion tips:


1. Φορέστε σκουρόχρωμες μπλούζες και φορέματα. Είναι αλήθεια τα έντονα χρώματα τραβάνε τα βλέμματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θέλουμε να τα τραβήξουμε σε αυτό το σημείο του σώματός μας. Οπότε επιλέξτε χρώματα όπως μαύρο, μπλε και καφέ και αφήστε τα έντονα χρώματα για αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες.

2. Αποφύγετε τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, καθώς πιέζουν την κοιλιά στο λάθος σημείο και την αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο. Προτιμήστε πιο ψηλοκάβαλα παντελόνια, τα οποία θα καλύψουν την κοιλίτσα σας και δε θα την αφήσουν εκτεθειμένη.

3. Επιλέξτε ρούχα τα οποία σας εφαρμόζουν καλά. Τι σημαίνει αυτό; Όχι υπερβολικά στενά αλλά ούτε και πολύ φαρδιά. Μην κάνετε το λάθος και πιστέψετε ότι τα φαρδιά θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατη, αφού επί της ουσίας προσθέτουν extra όγκο.

4. Αποφύγετε μπλούζες με έντονα σχέδια, τσέπες ή prints, καθώς τραβάνε το μάτι εκεί που δε θέλετε. Επίσης, αποφύγετε τα βολάν! Παχαίνουν τρομακτικά.

5. Σταματήστε να πιστεύετε ότι με το να προσθέσετε μια ζώνη πάνω στο φόρεμα ή στην μπλούζα σας θα κρύψετε την κοιλιά. Δεν κρύβεται έτσι. Οι ζώνες σας σφίγγουν ακόμα περισσότερο και κάνουν τα «πλαïνά» σας να πετάνε περισσότερο.

6. Αποφύγετε τα υφάσματα που κολλάνε πάνω στο σώμα, καθώς αναδεικνύουν και την παραμικρή ατέλεια.

7. Φορέστε blazer, jacket και φουλάρια, τα οποία μπορούν να καμουφλάρουν και να κρύψουν την περιοχή της κοιλιάς.

Τόσο απλά. Με τις σωστές στιλιστικές επιλογές, ποιος νοιάζεται για την κοιλιά;

queen.gr

2 σχόλια:

  1. τελειες συμβουλες μα δεν ειπες και την κυριοτερη..κοψτε τη μασα χαχαχα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα εννοείται αλλά δεν είναι εύκολο για όλους αυτό!!

      Διαγραφή