Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Το "σ' αγαπώ" που άργησε 53 χρόνια!

Η αγάπη άργησε 53 χρόνια για τον Κλαρκ και τη Βόνι. Το γράμμα αγάπης που εκείνη του έστειλε όταν ήταν φοιτητής στην Καλιφόρνια, έμεινε σε ένα συρτάρι για δεκαετίες και μόλις τώρα θα του παραδοθεί από το ταχυδρομείο.

Την είδηση μεταφέρει το Reuters χωρίς να είναι γνωστό αν η ατυχία του γράμματος επηρέασε τους ανθρώπους που σχετίζονταν με αυτό, αποστολέα και παραλήπτη.

Η Βονι το έγραψε από το Πίτσμπεργκ στον αγαπημένο της που σπούδαζε στην Καλιφόρνια, το 1958. Ωστόσο το γράμμα παράπεσε και έμεινε ξεχασμένο μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όταν - πάλι από τύχη - βρέθηκε.

Η ερωτική επιστολή καταληγει με τις λέξεις: "Θα σε αγαπώ για πάντα, Βόνι". Η νεαρή που το στέλνει αναφέρει ότι "ακόμη μου λείπεις όσο ποτέ και σε αγαπώ χίλιες φορές περισσότερο. Σε παρακαλώ γράψε μου γρήγορα". Όπως φαίνεται ήταν μάλλον μία επιστολή της αγαπημένης του φοιτητή, που εγκατέλειψε το Πίτσμπεργκ για σπουδές.

Από το ρεπορτάζ δεν είναι γνωστό το τί έγινε. Ερωτεύτηκε ο φοιτητής κάποια άλλη μη έχοντας νέα από την αγαπημένη του, έσμιξαν τελικά μετά τις σπουδές ή εκείνη - μη παίρνοντας απάντηση θεώρησε ότι δεν την αγαπά πια και αναζήτησε αλλού την τύχη της; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου