Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

5 βήματα για επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου στο σπίτι

 Γιατί να ξοδέψεις χρόνο και χρήματα σε αισθητικό όταν μπορείς να καθαρίσεις επαγγελματικά το πρόσωπό σου,μόνη σου στο σπίτι; Απόκτησε ονειρεμένο δέρμα εύκολα,γρήγρα και οικονομικά τώρα κιόλας!


Τι θα χρειαστείς: νερό & 1 σκεύος(για τον ατμό),1 μικρή πετσέτα,2 μπατονέτες,αντισηπτικό,απολεπιστικό προϊόν,ενυδατική μάσκα,ενυδατική κρέμα.
Απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:


1.  Καταρχάς θα χρειαστείς ατμό.Ο ατμός βοηθά στο να ανοίξουν οι πόροι σου.Μ'αυτό το τρόπο ο καθαρισμός θα είναι αποτελεσματικότερος.Λοιπόν,βράσε νερό και τοποθέτησε μία βρεγμένη πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου ενώ θα είσαι σκυμένη για 2-3 λεπτά πάνω από το σκεύος στο οποίο βράζεται το νερό.


2.  Κάνε μια βαθιά απολέπιση ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου.Για να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος στη περιοχή κάνοντας απαλό μασάζ (μη τρίβεις με δύναμη).


3.Αν θες να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά σπυράκια μη τολμήσεις να τα σπάσεις με τα νυχάκια σου αλλά χρησιμοποίησε δυο μπατονέτες.Μετά καθάρισε τις συγκεκριμένες περιοχές όπου κατοικούσαν τα σπυράκια με αντισηπτικό και ύστερα τοποθέτησε μια μάσκα ενυδάτωσης.


4.  Μόλις ξεβγάλεις την μάσκα άπλωσε ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου (όχι μεγάλη ποσότητα όπως συνηθίζουν κάποιες αλλά όση πρέπει).
5.Αφού απλώνεις την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου κάνε απαλό μασάζ σε αυτό (αν είσαι ξαπλωμένη τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα).

επιμέλεια: angelina zt
angelaspinkyworld.blogspot.com

1 σχόλιο: