Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Ποιο είναι το φυσικό αντικαταθλιπτικό που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θέλουν να ξέρετε;

Ποιο είναι το φυσικό αντικαταθλιπτικό που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θέλουν να ξέρετε;
Tα οικονομικά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της κρίσης, οι υποχρεώσεις και η πίεση της καθημερινότητας έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης.
Μία τελευταία λύση αποτελούν τα αντικαταθλιπτικά, με τις γνωστές τους παρενέργειες. Μπορούμε όμως να δοκιμάσουμε έναν φυσικό τρόπο για να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας και να μην είμαστε μόνιμα λυπημένοι.

Σύμφωνα με διάφορες επιστημονικές έρευνες, δύο χούφτες κάσιους λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο που δρα μια συνταγογραφούμενη δόση αντικαταθλιπτικού Prozac. Τα κάσιους περιέχουν μεγάλη ποσότητα ενός αμινοξέος, της L-τρυπτοφάνης, μίας ουσίας που μετατρέπεται σε σεροτονίνη στον οργανισμό μας.
Άλλα σημαντικά οφέλη των καρπών κάσιους είναι: μείωση αρτηριακής πίεσης, πρόληψη καρκίνου, υγιή οστά και νεύρα, γρήγορη πέψη, αποτροπή χολολιθίασης, υγιής καρδιά, ευχάριστος ύπνος, υγιή ούλα και δόντια, καθώς και το ότι έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά.
Συμβουλή: Ένα μειονέκτημα είναι ότι τα κάσιους κρύβουν στον καρπό τους πολλά λιπαρά. Μια χούφτα (30 γρ.) κάσιους αποδίδει 165 θερμίδες. Αν θέλετε, λοιπόν, να αδυνατίσετε, δεν είναι το καλύτερο σνακ, αλλά τα οφέλη είναι πολλά για την πνευματική μας υγεία.
Προσοχή: Το παραπάνω άρθρο δεν προτείνει να διακόψετε την αντικαταθλιπτική σας αγωγή και να ξεκινήσετε τα κάσιους.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου