Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

"Μπρούσκο": Η νέα καθημερινή σειρά του ANT1

Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, το Μπρούσκο κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:15 με διπλό επεισόδιο! Στα πλαίσια της προώθησης της σειράς, το κανάλι θα
πραγματοποιήσει event την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στον κινηματογράφο "ΔΑΝΑΟΣ" όπου και θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά. ...

Ανεξίτηλοι έρωτες, μοιραία πάθη, σκοτεινά μυστικά, ίντριγκες που ξεπερνούν κάθε φαντασία, ξεδιπλώνονται στην ολοκαίνουργια, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1. Η σειρά εμπνέεται κατά κάποιον τρόπο από τον αιώνιο έρωτα του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Κεντρικοί ήρωες είναι ο Αχιλλέας και η Μελίνα, δύο νέα παιδιά που αν και προέρχονται από δύο εντελώς διαφορετικές οικογένειες, τις ενώνει η μεγάλη τους αγάπη για το κρασί, το «Μπρούσκο». Ο Αχιλλέας κατάγεται από την Κύπρο, η Μελίνα από την Κρήτη.

Τη ζωή των δύο νέων συνδέει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο όμως οι ίδιοι δεν γνωρίζουν. Οι δρόμοι τους ενώνονται ξαφνικά, όταν συναντιούνται τυχαία την παραμονή των γάμων τους. Η βραδιά είναι μαγική και με τη βοήθεια του μπρούσκου γίνεται και μεθυστική, με αποτέλεσμα να έρθουν πιο κοντά... Την ίδια ώρα, οι οικογένειές τους ερήμην τους, αποφασίζουν να συναιτεριστούν, ενώνοντας τα οινοποιεία τους και θέτοντας ως στόχο την εξαγωγή του μπρούσκου στην Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων στην σειρά πρωταγωνιστούν η Ευελίνα Παπούλια, η Τζόυς Ευείδη, ο Αντώνης Καρυστινός και ο Αποστόλης Τότσικας.

Ο ΑΝΤ1 μετά από αρκετό καιρό ξαναγυρίζει στην καθημερινή ελληνική μυθοπλασία με το Μπρούσκο, το οποίο αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του για τη φετινή σεζόν!







http://tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου