Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Σάλος με τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Ινδής που στέφθηκε Μις Αμερική!


Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss America, στέφθηκε νικήτρια η 24χρονη Nina Davuluri. Η νικήτρια ήδη κατείχε τον τίτλο της Miss New York. Η κοπέλα είναι ινδικής καταγωγής και έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην  ιατρική. Mε την υποτροφία 50,000 $ που κέρδισε από το διαγωνισμό σίγουρα θα τα καταφέρει!


Μετά την στέψη της, δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτός ο θεσμός έχει αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και που υπάρχουν παιδιά που μας βλέπουν από το σπίτι και μπορούν να ταυτιστούν με την Miss America». 

Δεν είναι η πρώτη φορά που παιδί μεταναστών κερδίζει τον τίτλο σε αυτό το διαγωνισμό. Ούτως ή άλλως, αν εξαιρέσουμε τους ιθαγενείς Ινδιάνους, ολόκληρη η Αμερική, χώρα μεταναστών είναι. Αυτή, βέβαια είναι η πρώτη φορά που νικήτρια βγαίνει, κοπέλα που κατάγεται  από την Ινδία. Η πανέμορφη κοπέλα αποφάσισε στο κομμάτι του τελέντου, να χορέψει έναν χορό  Bollywood.

Στο twitter έγραφαν «Για να είσαι η Miss America, θα έπρεπε να είσαι από την Αμερική» και «Πότε επιτέλους θα κερδίσει τον διαγωνισμό μια λευκή γυναίκα;» Η κοπέλα προς υπεράσπισή της απάντησε πως πάντα έβλεπε τον εαυτό της πρωτίστως ως Αμερικανίδα μιας και σε αυτή τη χώρα έχει ζήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO http://www.queen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου