Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

20 εκπληκτικά τροπικά λουλούδια απ’ όλο τον κόσμο


20 εκπληκτικά τροπικά λουλούδια απ’ όλο τον κόσμο (1)
Τα λουλούδια αποτελούν ένα από τα ωραιότερα δώρα της φύσης και ιδιαίτερα τα τροπικά λουλούδια έχουν μια παράξενη ομορφιά. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα υπέροχα και εκπληκτικά φυτά, με τα μαγευτικά χρώματα.

Kawaihau, Hawaii
20 εκπληκτικά τροπικά λουλούδια απ’ όλο τον κόσμο (2)

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Το ...αόρατο κινητό

Είναι αλήθεια ότι μερικά από τα όνειρα πολλών δημιουργών και κατασκευαστών ηλεκτρονικών συσκευών είναι η κατασκευή διαφανών gadget.

Μέχρι … τώρα αυτό που αποτελούσε εμπόδιο στην κατασκευή εξολοκλήρου διαφανών συσκευών ήταν οι μπαταρίες.
Μία ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, όμως, κατάφερε και τις κατασκεύασε. Κατάφερε και  αντιμετώπισε επιτυχώς τα δύο βασικά προβλήματα που περιόριζαν την διαφανή φύση των μπαταριών, αυτό της επιλογής κατάλληλων πρώτων υλικών, καθώς και εκείνο της ενεργειακής αποθηκευτικής ικανότητά τους. Μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι και το ζητούμενο από τις μπαταρίες, και πόσο μάλλον με τις σημερινές ενεργειακές ανάγκες σε όλη την γκάμα των ηλεκτρονικών μικροσυσκευών.

13 Σημάδια πως έχεις δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα


1. Έχεις ξαναδιαβάσει τα μηνύματα που σου έχει στείλει αλλά και αυτά που του/της έχεις στείλει εσύ πάνω από 15 φορές μέσα στη μέρα.
2. Περπατάς πολύ αργά όταν είσαι μαζί του/της.
3. Όταν τον/την σκέφτεσαι η καρδιά σου χτυπά πιο γρήγορα απ'οτι συνήθως.
4. Όταν ακούς τη φωνή του/της χαμογελάς χωρίς λόγο.
5. Όταν τον/την κοιτάς δεν υπάρχει κανείς εκεί γύρω (δεν θέλουμε να σε τρομάξουμε αλλά υπάρχει,απλά εσύ δεν έχεις μάτια για κανέναν/καμοία άλλη στη κυριολεξία).
6. Ξαφνικά αρχίζουν να σ'αρέσουν -επικίνδυνα- τα μελό τραγουδάκια και οι γλυκανάλατες μπαλάντες.
7. Θες να του/της μοιάσεις σε πολλούς τομείς (μουσική,ενδιαφέροντα,χιούμορ,απόψεις)
8. Ό,τι -μα ό,τι - κι αν κάνεις τον/την σκέφτεσαι αδιάκοπα.
9. Πριν βγείτε ή πριν τον/την δεις δοκιμάζεις όλη τη ντουλάπα.
10. Κάνεις και πάνω από 1 ώρα για να ετοιμαστείς.
11. Όποτε τον/την σκέφτεσαι χαμογελάς και όσοι είναι γύρω σου κατουριούνται στα γέλια.
12. Ψάχνεις στο ίντερνετ άρθρα του στίλ " Τί να κάνετε για να σας ερωτευτεί αυτός/ή που θέλετε".
13. Κάθε ατέλειά του/της στα μάτια σου είναι η απόλυτη ομορφιά.

angelaspinkyworld.blogspot.com

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

R.I.P AMY

Η πιο ... πρόστυχη φούστα του κόσμου

Tumblr_lnfdwob2em1qlu485o1_500_large

Απίστευτη τέχνη σε τζάμια αυτοκινήτων


Απίστευτη τέχνη σε σκονισμένα τζάμια αυτοκινήτων (26)
Χρησιμοποιώντας μόνο τη σκόνη στα τζάμια των αυτοκινήτων, αυτός ο πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης δημιούργησε θαυμάσια έργα τέχνης, όπως τοπία, πορτραίτα διασήμων, ζώα και πολλά άλλα!

Πως βγήκε η φράση: "Όχι ρε πούσ... μου"


Οι 10 εντολές της παραλίας για τους άντρες


1. ΜΗΝ κοιτάς επίμονα τις γυναίκες που κάνουν μπάνιο topless! Δε το κάνουν για σένα, αλλά για τον γορίλα που πρόκειται να σε σαπίσει στο ξύλο...
2. ΜΗΝ τολμήσεις να φορέσεις παρεό! Όποια σου είπε οτι σου πηγαίνει σε δουλεύει, όποιος στο είπε σε γουστάρει...
3. ΜΗΝ φοράς trendy σταυρούς πάνω από στήθος τόσο δασύτριχο που θυμίζει την Πάρνηθα... πριν τις πυρκαγιές! Είναι γελοίο...
4. ΜΗΝ σε πιάνει ο βλακώδης ανδρισμός σου! Το αντηλιακό είναι ΚΑΙ για άντρες! Εκτός αν σου αρέσει να μοιάζεις με ροδοκόκκινη μπριζόλα και να μυρίζεις barbeque...
5. ΜΗΝ σε πιάνει το νταηλίκι σου με τον άγνωστο που σου κόβει τον ήλιο, αλλά με τον φίλο σου που πετάει τα σκουπίδια του στην παραλία...
6. ΜΗΝ πετάς τα αποτσίγαρά σου στην αμμουδιά, δε τα λένε "γόπες" επειδή τα πετάμε στη θάλασσα...
7. ΜΗΝ φωνάζεις "Καρχαρίας!!" γιατί είναι φάρσα που δεν πιάνει πλέον, φώναζε καλύτερα "Έχω γρίπη!!"...
8. ΜΗΝ, επαναλαμβάνω ΜΗΝ κοιτάς ούτε από περιέργεια τη γιαγιά που αλλάζει μαγιό δίπλα σου!! Η ζημιά που θα πάθουν τα μάτια σου μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη...
9. ΜΗΝ είσαι αφελής και πληρώνεις είσοδο σε παραλία! Οι παραλίες ανήκουν σε όλους!!...
10. ΜΗΝ ξεχνάς: Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι "η μ****** επιστρέφεται".

Οκτώ πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις αν δεν θες να χωρίσεις


Είναι εύκολο να αναγνωρίσει κανείς τα σημάδια που οδηγούν μια σχέση προς την … λήξη - αν τουλάχιστον πιστέψουμε τα συμπεράσματα του ιστότοπου World of Psychology, οι υπεύθυνοι του οποίου μελετούν διάφορα ζητήματα κοινωνικής ψυχολογίας. Πολλοί έχουν βαδίσει τον πικρό δρόμο του χωρισμού , αλλά οι περισσότεροι ειδικοί της ανθρώπινης συμπεριφοράς συμφωνούν ότι υπάρχουν οκτώ βασικά ζητήματα που οφείλουν να αποφεύγουν τα ζευγάρια, προκειμένου να μην βρεθούν σύντομα στο «κλαμπ των χωρισμένων». Συμφωνούν, επίσης, ότι η λύση στο πρόβλημα δεν είναι οι «συνεδρίες» με φίλες και φίλους ή με ακριβοπληρωμένου ψυχολόγους, αλλά η προσπάθεια να βελτιώσετε τον εαυτό σας, ώστε να μην οδηγηθείτε στον χωρισμό.
1. Μην θεωρείτε τον σύντροφό σας δεδομένο.
Η αρχή του κακού γίνεται όταν το ζευγάρι ξεχάσει τον πρώτο ενθουσιασμό του και επαναπαυτεί στην «κατάκτησή» του. Όλοι μας θυμόμαστε την αρχή της σχέσης με στιγμές διεκδίκησης του πολυπόθητου συντρόφου μας. Επειδή όμως ο άνθρωπος ξεχνάει εύκολα ότι το ταίρι μπορεί να πάρει πολύ εύκολα «το καπελάκι του και να φύγει», καλό είναι να ευχαριστούμε πάντα τον σύντροφο μας για κάτι που μας πρόσφερε ή να του ζητάμε πολύ ευγενικά, λες και είναι φιλοξενούμενος στο σπίτι, να μας κάνει μια χάρη. Με τον τρόπο αυτό οι διαμάχες αποφεύγονται και ο σύντροφος νιώθει και πάλι χρήσιμος και απαραίτητος, όπως πρώτα.

2. Συζητείστε ότι σας απασχολεί.
Όσοι βρίσκεστε σε μακρόχρονη σχέση νομίζετε ότι συζητάτε με τον σύντροφο σας. Οι ειδικοί δεν αναφέρονται όμως στα νέα της ξαδέρφης ή στην λίστα με τα ψώνια, αλλά σε ουσιαστικές συζητήσεις και αναλύσεις. Οι προβληματισμοί του ζευγαριού, όπως τους μοιραζόταν στην αρχή της σχέσης, πρέπει να έχουν πάντα εξέχουσα θέση στην καθημερινότητα, ώστε να «εξορκίζεται» το αίσθημα της μοναξιάς.

Όταν ο Αϊνστάιν έβγαζε γλώσσα



Ο Άλμπερτ Άινσταϊν, ένας από τους μεγαλύτερους επιστήμονες όλγων των εποχών, ήταν γνωστός πέρα από τα επιστημονικά του επιτεύγματα και για το χιούμορ του.
Η αφιέρωση που είχε γράψει σε μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του αποδεικνύουν το δεύτερο, καθώς για το πρώτο δεν χωράει φυσικά ουδεμία αμφισβήτηση.
Η φωτογραφία που απεικονίζει τον μεγάλο επιστήμονα να "βγάζει γλώσσα" είχε τραβηχτεί στα 72α γενέθλια του Αϊνστάιν στις 14 Μαρτίου 1951.
Κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Princeton, ο Άρθουρ Σάσε, φωτογράφος του πρακτορείου UPI, του ζήτησε να χαμογελάσει για μια φωτογραφία.
Ο Αϊνστάιν στήθηκε, ωστόσο δεν μπορούσε να πάρει την πόζα που ήθελε ο Σάσε, ο οποίος του ζητούσε να συνεχίσει να χαμογελά.
Αρκετά κλικ αργότερα, ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας, κουράστηκε και έβγαλε τη γλώσσα του στον φωτογράφο, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία. Μια από τις πιο διάσημες φωτογραφίες του 20ου αιώνα ήταν γεγονός.
 
Ο Αϊνστάιν ενθουσιάστηκε από τη φωτογραφία και ζήτησε από τον Σάσε να του δώσε 9 αντίγραφα, από τα οποία υπέγραψε μόνο το

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας.
_Wilson Mizner


Δεν με νοίαζει τι λένε για μένα.Αρκεί να μην είναι αλήθεια.
_Truman Capote


Νευρωτικός είναι ο άνθρωπος που χτίζει κάστρα στον αέρα.
Ψυχωτικός είναι εκείνος που ζει μέσα σ'αυτά,και Ψυχίατρος αυτός που παίρνει τα νοίκια.
_Jerome Lawrence

Κοινή λογική είναι είναι μια συλλογή προκαταλήψεων που αποκτήθηκαν μέχρι την ηλικία των δεκαοχτώ.
_Albert Einstein


Μάθε όσα από τα λάθη των άλλων.Δεν θα έχεις το χρόνο να τα επαναλάβεις όλα.
_Alfred Sheinworld


Αυτοί που δεν έκαναν κανένα λάθος είναι υπάλληλοι εκείνων που τόλμησαν να κάνουν.
_Leon Sokolsky


Μετριοφροσύνη:Η τέχνη να αυξάνεις τη γοητεία σου υποκρινόμενος ότι δεν την γνωρίζεις.
_Oliver Herford


Το μυαλό είναι σαν την ομπρέλα,λειτουργεί καλύτερα όταν είναι ανοιχτό.
_Walter Adolf Gropious


Αυτοί που δεν θυμούνται το παρελθόν είναι καταδικασμένοι να το επαναλαμβάνουν.
_George Santayana


Πατριωτισμός είναι όταν η αγάπη για τους δικούς σου ανθρώπους έρχεται πρώτη.Εθνικισμός είναι όταν το μίσος για τους άλλους έρχεται πρώτο.
_Charles De Gaulle

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

«Επικίνδυνος μύθος» τα οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα


Τα οφέλη από την κατανάλωση άφθονου νερού έχουν διογκωθεί τόσο πολύ, ώστε όσοι ακολουθούν τις επίσημες συστάσεις και πίνουν 6-8 ποτήρια την ημέρα μπορεί να βλάπτουν τον εαυτό τους, υποστηρίζει μια βρετανίδα γιατρός.
Όπως γράφει στην «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση» (BMJ), οι συστάσεις αυτές «όχι μόνο είναι ανοησίες, αλλά ανοησίες που έχουν καταρριφθεί πλήρως».
Το σχετικό άρθρο υπογράφει η δρ Μάργκρετ ΜακΚάρτνεϊ, γενική ιατρός στη Γλασκώβη και ιατρική αρθρογράφος σε μια εφημερίδα. Όπως υποστηρίζει, τα οφέλη του νερού έχουν διογκωθεί «από οργανισμούς με συγκεκριμένα συμφέροντα», όπως οι εταιρείες εμφιαλωμένου νερού.
Η δρ ΜακΚάρτνεϊ ισχυρίζεται ότι μελέτες έχουν δείξει πως η κατανάλωση νερού όταν δεν διψάει κανείς μπορεί να διαταράξει την πνευματική συγκέντρωση αντί να την διεγείρει, ενώ άλλες μελέτες υποδηλώνουν πως χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για την απολύμανση του εμφιαλωμένου νερού ενδέχεται να είναι επιβλαβείς για την υγεία.

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τα 10 ωραιότερα ηλιoβασιλέματα της Ελλάδας

Summer-time-14_large_large

Απολαύστε εικόνες της Ελλάδας σε φόντο χρυσαφί και ταξιδέψτε μαζί μας.

Το "σ' αγαπώ" που άργησε 53 χρόνια!

Η αγάπη άργησε 53 χρόνια για τον Κλαρκ και τη Βόνι. Το γράμμα αγάπης που εκείνη του έστειλε όταν ήταν φοιτητής στην Καλιφόρνια, έμεινε σε ένα συρτάρι για δεκαετίες και μόλις τώρα θα του παραδοθεί από το ταχυδρομείο.

Την είδηση μεταφέρει το Reuters χωρίς να είναι γνωστό αν η ατυχία του γράμματος επηρέασε τους ανθρώπους που σχετίζονταν με αυτό, αποστολέα και παραλήπτη.

Η Βονι το έγραψε από το Πίτσμπεργκ στον αγαπημένο της που σπούδαζε στην Καλιφόρνια, το 1958. Ωστόσο το γράμμα παράπεσε και έμεινε ξεχασμένο μέχρι πριν από λίγες ημέρες, όταν - πάλι από τύχη - βρέθηκε.

Η ερωτική επιστολή καταληγει με τις λέξεις: "Θα σε αγαπώ για πάντα, Βόνι". Η νεαρή που το στέλνει αναφέρει ότι "ακόμη μου λείπεις όσο ποτέ και σε αγαπώ χίλιες φορές περισσότερο. Σε παρακαλώ γράψε μου γρήγορα". Όπως φαίνεται ήταν μάλλον μία επιστολή της αγαπημένης του φοιτητή, που εγκατέλειψε το Πίτσμπεργκ για σπουδές.

Από το ρεπορτάζ δεν είναι γνωστό το τί έγινε. Ερωτεύτηκε ο φοιτητής κάποια άλλη μη έχοντας νέα από την αγαπημένη του, έσμιξαν τελικά μετά τις σπουδές ή εκείνη - μη παίρνοντας απάντηση θεώρησε ότι δεν την αγαπά πια και αναζήτησε αλλού την τύχη της; 

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Οι 10 πιο συχνοί λόγοι που χωρίζει ένα ζευγάρι

Tumblr_lo4d3coh8n1qaqxcdo1_500_large
1. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη
2. Δεν υπάρχει σωστή σεξουαλική ζωή
3. Εξαρτημένοι από τους γονείς τους
4. Δεν δέχονται τα ελλατώματα του άλλου
5. Επηρεάζονται εύκολα από εξωτερικούς παράγοντες
6. Οικονομικά προβλήματα
7. Έλλειψη κοινών ενδιαφερόντων
8. Έλλειψη χρόνου να μοιράζονται τις καθημερινές συνήθειες
9. Ενθουσιασμός στην αρχή της σχέσης
10. Δεν αναθερμένουν την σχέση τους με νέα πράγματα

10 πράγματα που πρέπει να κάνετε αν δείτε UFO

Tumblr_ln9q14mme41qc4czjo1_500_largeΟδηγίες προς ναυτιλομένους δίνει ο γερόλυκος ερευνητής των ΑΤΙΑ και δις μάρτυρας ύπαρξης εξωγήινων, Τζον Ρόγιερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα Morning Call. Γιατί η αλήθεια βρίσκεται κάπου εκεί έξω.

Ο 65χρονος Ρόγιερ είναι πολύ διάσημος ανάμεσα στην αμερικανική κοινότητα των συνομωσιολόγων και γι' αυτό τα λόγια του έχουν ειδικό βάρος. 
Όσοι από μας λοιπόν έρθουμε σε στενή επαφή τρίτου τύπου ο Ρόγιερ μας συμβουλεύει: 
1. ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ, αλλά προστατέψτε τους εαυτούς σας, να είστε σε εγρήγορση.
2. Να είστε αντικειμενικοι. Δεν είναι όλα τα UFO εξωγήινα.
3. Καταγράψτε με κάμερα το γεγονός.
4. Αν έχετε μαγνητοφωνάκι, ηχογραφήστε την εμπειρία σας την ώρα που συμβαίνει.
5. Αν υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες στο σημείο ζητήστε τους να κάνουν το ίδιο με εσάς.
6. Αν το UFO έχει αφήσει κάποιο ίχνος  από την παρουσία του, μην το χαλάσετε αλλά προστατέψτε το σημείο όπου βρίσκεται.
7. Προσπαθείστε να υπολογίσετε την απόσταση μεταξύ της θέσης σας και αυτής του UFO, το ύψος του και την ταχύτητα του
8. Αν διαπιστώσετε πως πρόκειται για εξωγήινο UFO να είστε έτοιμοι να προστατευτείτε γιατί μπορεί να σας απαγάγει
9. Αμέσως ενημερώστε κάποιον ερευνητή ή οργανισμό  που ασχολείται με τα UFO
10. Πάνω από όλα να έχετε καθαρό μυαλό γιατί γίνονται πολλές παρεξηγήσεις.
Πηγή: cosmo.gr

Έξυπνες και Σοφές Ατάκες (Μέρος 3ο)

Ο Μιτεράν έχει εκατό γκόμενες.Μία έχει AIDS,αλλά δεν ξέρει ποια.
Ο Μπους είχε εκατό σωματοφύλακες.Ένας ήταν τρομοκράτης,αλλά δεν ξέρει ποιος.
Ο Γκορμπατσόφ έχει εκατό οικονομικούς συμβούλους.Ένας είναι έξυπνος,αλλά δεν ξέρει ποιος...
-Μηχαήλ Γκορμπατσόφ


Ο κόσμος ξεκίνησε χωρίς τον άνθρωπο και θα τελειώσει χωρίς αυτόν.
-Claude Levi-Strauss


Είναι προτιμότερο να μείνεις σιωπηλός και να νομίζουν ότι είσαι βλάκας παρά να ανοίξεις το στόμα σου και να γκρεμίσεις κάθε αμφιβολία.
-Abraham Lincoln


Ποτέ δε δανίζω βιβλία,γιατί ποτέ κανείς δεν τα επιστέφει.Τα μόνα βιβλία που έχω στη βιβλιοθήκη μου είναι εκείνα που που μου έχουν δανίσει οι άλλοι.
-Anatole France


Γάμος είναι το τίμημα που πληρώνουν οι άντρες για το σεξ,και το σεξ είναι το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες για τον γάμο.
-Ανώνυμος


Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν,μπορείς όμως να καταστέψεις το παρόν με το να μιζεριάζεις για το παρελθόν.
-Ανώνυμος


Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,εφόσον υπάρχει κάτι που να αγιάζει το σκοπό.
-Λέων Τροτσκι


Τα πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο δεν είναι πράγματα.
-Anthony J. D'Angelo


Είναι πολύ πιο εύκολο να συγχωρέσεις έναν εχθρό παρά να συγχωρέσεις ένα φίλο.
-William Blake


Συμβιβασμός: Μία συμφωνία με την οποία και τα δύο μέρη παίρνουν αυτό που κανείς δεν ήθελε.
-Ανώνυμος


επιμέλεια: angelina zt
http://angelaspinkyworld.blogspot.com/

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

5 απλά βήματα για να αποκτήσεις αυτοεκτίμηση

Είναι σημαντικό να αγαπά κανείς τον εαυτό του.
1ον για να είναι ευτιχισμένος και 2ον για να εισπράττει σεβασμό και αγάπη  από τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν.
Μάθε,εν συντομία,ποια είναι τα 5 βασικά βήματα σύμφωνα με τους ειδικούς για να εκτιμίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.


1.ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ,όχι για τον κόσμο.


2.ΑΠΟΦΕΥΓΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ.


3.ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.


4.ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ.


5.ΑΠΟΦΕΥΓΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

 angelina zt

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

10 τρόποι για να πείσετε τους γύρω σας ότι το'χετε χάσει (και δεν το βρίσκει ούτε η Νικολούλη)

1. Μουγκρίστε σαν αγελάδες όταν λένε το όνομα σας.
2. Σηκώστε το χέρι σας κάθε φορά που θέλετε να κάνετε μια ερώτηση, όπως όταν ήσασταν στο σχολείο και λέγατε μάθημα.
3. Όταν λένε μια λέξη από ένα τραγούδι που ξέρετε, αρχίστε ξαφνικά να το τραγουδάτε ασταμάτητα.
4. Κάθε φορά που χτυπάει το σταθερό σας τρέξτε να το σηκώσετε εσείς και προσποιηθείτε ότι είστε αυτόματος τηλεφωνητής.
5. Όταν είστε στην μπανιέρα φωνάξτε "Πνίγομαι!!".
6. Σε ό,τι λένε φωνάξτε: "Ψεύτη !!!".
7. Προσποιηθείτε ότι έχετε αμνησία.
8. Φωνάξτε σε δημόσιο χώρο : "Όχι μαμά/μπαμπά δεν θα φιληθώ μαζί σου !!! ".
9. Αποκτήστε 10 φανταστικούς φίλους με τους οποίους θα συνομιλείτε όλη μερα.
10. Σταθείτε πάνω από το κρεβάτι των γονιών σας στις 4 τα ξημερώματα με ένα μοχθηρό γέλιο στο προσωπό σας και πείτε τους: "Καλημέρα Ηλιαχτίδες μου!".
Πηγή: 24wro

Ezel:Περιλήψεις ολων των επεισοδίων! Δείτε τις καλύτερες φώτο + μουσική (βίντεο)



Επεισόδιο 1
Δύο χρόνια μετά την απόδρασή του από τη φυλακή, ο Ομέρ έχει σχεδιάσει στο έπακρον τον τρόπο που θα εκδικηθεί εκείνους που του έκλεψαν τη ζωή του. Με μια πλαστική επέμβαση μεταμορφώνεται σε ένα νέο πρόσωπο με νέο όνομα: Εζέλ Μπαϊρακτάρ. Ο Εζέλ είναι πλούσιος και τζογαδόρος, γνωστός στην υψηλή κοινωνία και τη μαφία. Οι παλιοί του φίλοι λειτουργούν ένα καζίνο και ένα ξενοδοχείο. Στο δρόμο για το ξενοδοχείο, ο Ομέρ κάνει μια αναδρομή στο ευτυχισμένο παρελθόν του. Τον βλέπουμε να απολύεται από το στρατό και να βρίσκει την αγαπημένη του Εϊσάν. Ο Ομέρ δίνει στην Εϊσάν το δαχτυλίδι της μητέρας του, της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη δέχεται. Στο μεταξύ όμως, οι δυο του φίλοι, Τζενγκίζ και Αλί, αλλά και ο πατέρας της Εϊσάν, οργανώνουν ένα κρυφό σχέδιο. Ο Ομέρ και η Εϊσάν περνούν την νύχτα μαζί συζητώντας για το μέλλον τους. Νωρίς το πρωί, η αστυνομία συλλαμβάνει τον Ομέρ που προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Η Εϊσάν λέει ψέματα στο δικαστήριο και ο Ομέρ καταλήγει στην φυλακή…

Η προσευχή του φραπέ

Πιστεύω εις έναν φραπέ,
αφρώδη, παγοκράτορα,
ρουφηχτόν εκ καλάμου σπαστής,
εις στομάχους πάντων ερριμένον.
Και εις ένα αφρόγαλα, λευκόν, πηχτόν,
του καφέ συνοδό, και λιπογενές
το δια τον καφέ ποιηθέντα
προ πάντων καπουτσίνο.
Milk εκ βοδώς,
αφρόν αληθινόν, εκ μιξερός ηλεκτρικού
χτυπηθέντα, ού γεννηθέντα,
ομοχρήσιμου του φραπέ
δι ου το μάτι ορθάνοιξε.
Τον δι' ημάς τους ανθρώπους
και δια την ημετέραν εργασίαν
φυτροθέντα εν καφεοδένδρων
και μαζευθέντα εξ άρρενος εργάτου
και αγοράσθη εξ εταιρείας

Σαντορίνη: Το ομορφότερο νησί του κόσμου

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του  αμερικάνικου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel + Leisure, στην οποία ψήφισαν οι αναγνώστες, η Σαντορίνη κατάφερε να πάρει την πρωτιά για το ομορφότερο νησί του κόσμου.
Ο εν λόγω διαγωνισμός γίνεται τα τελευταία 16 χρόνια και αξίζει να σημειωθεί πως πέρσυ η Σαντορίνη είχε έρθει 6η, αφήνοντας πίσω το Μπαλί και τα νησιά Καλαπάγκος.
Τα στοιχεία που την έφεραν φέτος στην πρώτη θέση ήταν, σύμφωνα πάντα με τους αναγνώστες, η φιλοξενία, το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας, τα ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα και τα όμορφα σοκάκια με τα λευκά σπίτια με τις γαλάζιες οροφές.

Νυφικά από ...χαρτί υγείας

Νυφικά από χαρτί τουαλέτας (1)
Οι γάμοι την σήμερον ημέραν είναι πολύ ακριβοί και ένα αξιοσέβαστο κομμάτι των εξόδων τους δίνονται για το νυφικό. Με αυτό το σκεπτικό οι άνθρωποι του «Cheap Chic Weddings» έρχονται να δώσουν την λύση, αφού έκαναν μια επίδειξη για να αποδείξουν ότι ένα υπέροχο φόρεμα μπορεί να φτιαχτεί ακόμη και από τα πιο απλά – φθηνά υλικά, όπως ένα χαρτί τουαλέτας.

7 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

1.  Λούσε τα μαλλιά σου.
2.  Όταν είναι νωπά ψέκασέ τα με ένα σπρεϋ κατά του φριζαρίσματος και πέρασε μία χοντρή χτένα κατά μήκος των μαλλιών σου για απλωθεί το προϊόν σε όλο το μαλλί.
3.  Χώρισε τα μαλλιά σου στο κέντρο και ανακάτευέ τα με τα χέρια σου απαλά καθώς τα στεγνώνεις.Άν το φυσικό σου είναι σγουρό απλά στέγνωσέ το με το πιστολάκι χωρίς να παρέμβεις με τα χέρια σου.
4.  Πριν ακόμα στεγνώσουν εντελώς,χώρισέ τα σε δύο μέρη (δεξιά και αριστερά) και πλέξε τα σε δύο κότσους και στερέωσέ τους με τσιμπιδάκια.
5.  Στέγνωσέ τα εντελώς με το σεσουάρ.
6.  Περίμενε ένα τεταρτάκι περίπου και στη συνέχεια άρχισε να βγάζεις τα τσιμπιδάκια ενώ ανακατεύεις με τα δάχτυλα τα μαλλιά σου.
7.  Τέλος,χρησιμοποίησε έναν αφρό ή ένα σπρεϋ φιξαρίσματος για ελαστικές μπούκλες για να δώσεις σταθερότητα στο look σου.

επιμέλεια: angelina zt
angelaspinkyworld.blogspot.com

Πόσο αίμα ρουφάει ένα κουνούπι όταν σας τσιμπάει;

Έχετε αναρωτηθεί πόση ώρα ρουφάει το αίμα σας ένα κουνούπι μέχρι να φύγει; Συνήθως το καταλαβαίνουμε πολύ αργά οπότε αυτό έχει ρουφήξει αρκετό αίμα. Δείτε στο video πόση ώρα ρουφάει αίμα ένα απλό κουνούπι…
[via]

Τα 10 πιο απίστευτα επιδόματα του δημοσίου

Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος, όλους μας, για δεκαετίες

12 πράγματα που μάθαμε από τις διαφημίσεις


Robertmontgomery1_large
1. Ότι τα πάντα στη ζωή βγάζουν λεξάριθμο 11888.
2. Ότι για τέλεια μαλλιά, οι γυναίκες πρέπει να λούζονται σε ποτάμια.
3. Ότι το "κουτσουμπιλό" ανήκει στα ανέκδοτα τραγούδια του Μπομπ Μάρλεϋ, μαζί με το "Ασοδεσέριφ"!!.
4. Ότι για να πιεις σωστά ένα αναψυκτικό, πρέπει να γείρεις το κεφάλι πίσω και να σηκώσεις το μπουκάλι ψηλά.
5. Ότι αν δαγκώσεις δυνατά ένα παγωτό με επικάλυψη σοκολάτας και τη σπάσεις, παράγεται ήχος πάνω από 100 ντεσιμπέλ.

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

EZEL:Το τελευταίο trailer και το τελευταίο επισόδιο της σειράς!(δεν έχουν μεταδοθεί στην ελληνική τηλεόραση)

To TRAILER:

Το τελευταίο επισόδιο (ολόκληρο):

EZEL:ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

19 +1 Πραγματικά Σοφές & Έξυπνες Ατάκες

1.  Η μόδα είναι κάτι βάρβαρο,παράγει καινοτομία χωρίς λόγο και μίμιση χωρίς κέρδος.
-George Santayana


2.  Λογοκριτής είναι ένας άνθρωπος που ξέρει περισσότερα απ'όσα πιστεύει ότι πρέπει να ξέρεις εσύ.
-Granville Hicks


3.  Στη δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει.Kαι τα δύο το καταφέρνουν.Kαι τα δύο έχουν δίκιο.
-Henry Louis Mencken


4.  Το μυστικό της νεότητας είναι να ζεις τίμια,να τρως αργά και να λες ψέμματα για την ηλικία σου.
-Lucille Ball


5.  Ένας ανίκανος δικηγόρος μπορεί να καθυστερήσει μια δίκη επί μήνες.Ένας ικανός μπορεί και περισσότερο.
-Evelle J. Younger


6.  Όσα περισσότερα ξέρεις τόσα λιγότερα χρειάζεται να δείξεις.
-Ανώνυμος


7.  Το μόνο κοινό που έχουν το Playboy με το National Geografic είναι πως και τα δύο σου επιτρέπουν να να βλέπεις πολλά μέρη τα οποία ποτέ δεν θα επισκεφτείς.
-Ανώνυμος


8.  Δεν με νοιάζει τι λες για μένα,αρκεί να λες κάτι για μένα και να γράφεις το όνομά μου σωστά.
-George Michael Cohan


9.  Κάνω δίαιτα διάρκειας 30 ημερών.Μέχρι σήμερα έχω χάσει 15 μέρες.
-Ανώνυμος


10.  Οι άνθρωποι σπανίως γίνονται διάσημοι για τα λόγια τους πριν γίνουν διάσημοι για τα έργα τους.
-Cullen Hightower


11.  Η εξουσία διαφθείρει.Η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απολύτως.
-John Acton


12.  Πνευματική Ιδιοκτησία: Ένα λάθος επίθετο για ένα λάθος ουσιαστικό.
-Harlan Cleveland


13.  Κανένα πρόβλημα δεν είναι τόσο δύσκολο ώστε να μην μπορείς να το αποφύγεις.
-Charles Schulz


14.  Η αποτυχία της προετοιμασίας είναι προετοιμασία της αποτυχίας.
-John Wooden


15.  Ρατσισμός: Ο πολιτισμός των ηλιθίων.
-Ανώνυμος (γκράφιτι)


16.  Ό,τι μετριέται δεν μετράει κατ'ανάγκη κι ό,τι μετράει δεν είναι αναγκαίο να μετριέται.
-Albert Einstein


17.  Καλές συμβουλές δίνεις όταν είσαι πού γέρος για να γίνεις το κακό παράδειγμα.
-Francois La Rouchefoucauld


18.  Δεν υπάρχουν ξένοι.Υπάρχουν φίλοι που δεν έχουν ακόμα συναντηθεί.
-Ανώνυμος


19.  Κουτσομπολιό είναι να ακούς κάτι που σ'αρέσει για κάποιον που δεν σ'αρέσει.
-Earl Wilson


20.  Θέλω να γίνω αυτό που ήμουνα όταν ευχόμουνα να γίνω αυτό που είμαι.
-Ανώνυμος


επιμέλεια: angelina zt
angelaspinkyworld.blogspot.com

5 βήματα για επαγγελματικό καθαρισμό προσώπου στο σπίτι

 Γιατί να ξοδέψεις χρόνο και χρήματα σε αισθητικό όταν μπορείς να καθαρίσεις επαγγελματικά το πρόσωπό σου,μόνη σου στο σπίτι; Απόκτησε ονειρεμένο δέρμα εύκολα,γρήγρα και οικονομικά τώρα κιόλας!


Τι θα χρειαστείς: νερό & 1 σκεύος(για τον ατμό),1 μικρή πετσέτα,2 μπατονέτες,αντισηπτικό,απολεπιστικό προϊόν,ενυδατική μάσκα,ενυδατική κρέμα.
Απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:


1.  Καταρχάς θα χρειαστείς ατμό.Ο ατμός βοηθά στο να ανοίξουν οι πόροι σου.Μ'αυτό το τρόπο ο καθαρισμός θα είναι αποτελεσματικότερος.Λοιπόν,βράσε νερό και τοποθέτησε μία βρεγμένη πετσέτα πάνω από το κεφάλι σου ενώ θα είσαι σκυμένη για 2-3 λεπτά πάνω από το σκεύος στο οποίο βράζεται το νερό.


2.  Κάνε μια βαθιά απολέπιση ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου.Για να ενεργοποιήσεις την κυκλοφορία του αίματος στη περιοχή κάνοντας απαλό μασάζ (μη τρίβεις με δύναμη).


3.Αν θες να απαλλαγείς από τα ενοχλητικά σπυράκια μη τολμήσεις να τα σπάσεις με τα νυχάκια σου αλλά χρησιμοποίησε δυο μπατονέτες.Μετά καθάρισε τις συγκεκριμένες περιοχές όπου κατοικούσαν τα σπυράκια με αντισηπτικό και ύστερα τοποθέτησε μια μάσκα ενυδάτωσης.


4.  Μόλις ξεβγάλεις την μάσκα άπλωσε ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου (όχι μεγάλη ποσότητα όπως συνηθίζουν κάποιες αλλά όση πρέπει).
5.Αφού απλώνεις την ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σου κάνε απαλό μασάζ σε αυτό (αν είσαι ξαπλωμένη τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα).

επιμέλεια: angelina zt
angelaspinkyworld.blogspot.com