Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2009

Lost: μίνι επεισόδια θα αποκαλύψουν την ιστορία της «Dharma»;

Φίλοι του LOST βγάλτε τα ημερολόγιά σας! Ξεκίνησε η μετάδοση από το ABC των πέντε μίνι επεισοδίων τα οποία υπόσχονται να μας ανοίξουν την όρεξη για τον 6ο και τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Η μίνι σειρά που θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω internet, έχει τίτλο «Mysteries of the Universe: The Dharma Initiative». Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, πρόκειται να δοθούν εξηγήσεις για την προέλευση της μυστικής οργάνωσης, το σκοπό της όταν «κατέλαβε» το νησί και φυσικά τον σκοτεινό της ρόλο στο σήμερα.

Το πρώτο επεισόδιο (διάρκειας μόλις 3:26) έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου στο πλαίσιο της έκθεσης Comi-Con στο San Diego της Καλιφόρνια, το καθιερωμένο πλέον ραντεβού για τους φίλους των Comic… και όχι μόνο. Μπορείτε να το δείτε στην επίσημη σελίδα της μίνι σειράς: http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=lostmysteries

Όπως θα διαπιστώσετε η παραγωγή έχει αίσθηση αρχών δεκαετίας 1980 δίνοντας ακόμη πιο ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στο περιεχόμενο της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ABC, τα υπόλοιπα επεισόδια θα προβληθούν στις 04 Αυγούστου, 08 Σεπτεμβρίου, 15 Οκτωβρίου και 16 Νοεμβρίου. Μένει να αποδειχθεί εάν αυτά τα 5 επεισόδια θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στη γνώση μας για τον κόσμο του «νησιού» ή εάν απλά θα πυροδοτήσουν την απαραίτητη συζήτηση ενόψει του 6ου 6ος και τελευταίου κύκλου του Lost θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2010.

2 σχόλια:

  1. kala twra esu miseis,suxenesai variesai kai aidiazeis me ta panta..
    pws ta pernas esu vre?phges diakopes h psinesai akomh sthn a8hna?

    ΑπάντησηΔιαγραφή