Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Στα σκαριά νέο single και best-of (Celebration) από τη Madonna


Η είδηση κυκλοφορούσε από το Μάρτιο ότι το τρίτο «Best Of» της Madonna ήταν ήδη στα σκαριά για το Σεπτέμβριο. Πλέον, όμως, έχουμε την επίσημη ανακοίνωση από το website της τραγουδίστριας, που δίνει τίτλο, εξώφυλλο και ημερομηνία κυκλοφορίας στο νέο album. Το «Celebration», λοιπόν, θα βρίσκεται στα ράφια των δισκοπωλείων (και στα ηλεκτρονικά καταστήματα φυσικά) από τις 28 Σεπτεμβρίου.

Όπως κάθε Best Of που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το «Celebration» θα περιέχει μεγάλες επιτυχίες της Madonna. Το πλήρες tracklist για το «Celebration» δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία στο Album των 4 Minutes, Express Yourself και Vogue. Μαζί όμως θα περιέχονται και δύο νέα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Το ομότιτλο single θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου, με τον Paul Paul Oakenfold (ο οποίος περιοδεύει μαζί με τη Madonna) σε ρόλο συμπαραγωγού.

Πρόκειται για την τρίτη «Best Of» κυκλοφορία της Madonna, μετά το «The Immaculate Collection» το 1990 και το «GHV2» το 2001. Το Celebration θα διατίθεται σε μονό και διπλό CD, αλλά και σε DVD με promo video για τα τραγούδια και άλλο ακυκλοφόρητο (μέχρι σήμερα) υλικό.

Το εξώφυλλο του «Celebration» είναι μια δημιουργία του street pop artist με το ψευδώνυμο «Mr. Brainwash», ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός για τα έργα του που - όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση - είναι σαν να έχουν προκύψει «βάζοντας μοντέρνα σύμβολα στο μπλέντερ και να ανεβάζεις τις στροφές στο μέγιστο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου