Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Twilight: New Moon (Trailer)



Το λογοτεχνικό μυθιστόρημα Twilight που μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο πρόσφατα και γνώρισε τεράστια επιτυχία ιδιαίτερα στο νεανικό και γυναικείο κοινό, επιστρέφει το Νοέμβρη του 2009 με το 2ο μέρος που έχει τίτλο “New Moon” και υπόσχεται πολλές ανατροπές. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το 1ο επίσημο trailer της νέας ταινίας!

Αξίζει να αναφέρω ότι η πρώτη ταινία, το Twilight, σάρωσε τα κινηματογραφικά βραβεία MTV Awards 2009 πριν από λίγες μέρες, αφού κατέκτησε 5 βραβεία και τιμήθηκε με τα “χρυσά popcorn” για τις κατηγορίες Καλύτερης Ταινίας, Πρωτοεμφανιζόμενου Αντρικού Ρόλου για τον Robert Pattinson, Πρώτου Γυναικείου Ρόλου για την Kristen Stewart, Καλύτερου Φιλιού (Stewart-Pattinson) και Καλύτερης Μάχης (Pattinson - Cam Gigandet).

7 σχόλια:

  1. ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ 5.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πωωωωωωω.....
    Με σκότωσες τωρα.......!!!
    Απίστευτο το trailer!!!!
    Και ήταν πολύ λογικό να πάρει τοοοσα πολλά βραβεία, και όσο για το βραβείο του καλύτερου φιλιού, το είχα σίγουρο μόλις είδα την ταινία!! :)
    Περιμένω πως και πως να βγει στο σινεμα!!!
    Υπέροχο το postακι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλησπερεεες!! Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε το πρωτο μερος ιδιαιτερα. Το ειχα δει στον κινηματογραφο με την κοπελα μου και νομιζω για να το δεις με καποιο ατομο που εχει τετοια θεση στη ζωη σου, καλο ειναι. Αλλα ως εκει. Δεν εχει να δωσει κατι αλλο η ταινια. Φαινεται και απο το οτι τα βραβεια που πηρε, ειναι απο το ΜTV και το ψηφισε μονο νεανικο κοινο. Anyway, για να μην γινομαι κακος, με το ιδιο ατομο θα εβλεπα και την συνεχεια... της αρεσε βλεπεις :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *Σκρουτζάκο μου το πήρα το βραβείο και σε ευχαριστώ πολύ οπως σχολίασα και στην αναρτησή σου δεν 8ελω να ξεχωρίσω μόνο 5 ιστολόγια για να το δώσω..
    όλα τα ιστολόγια στα οποία είμαι αναγνώστρια είναι υπέροχα και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο..σε όσα ιστολόγια λοιπόν είμαι αναγνώστρια τους το προσφέρω με πολύ αγάπη και εκτίμηση!Καλό βράδυ Σκρουτζάκο!

    *Νίνα Κ.:Καλά εγώ να δεις πως περιμένω την ταινία!!Αλλα... αργεί.. :/
    Σ'ευχαριστώ και χαίρομαι που σου άρεσε το postάκι μου ζουζού!
    Καλό σου βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Shadow!
    Ok δεν είσαι ο μόνος που δεν ξετρελά8ηκε με τη ταινία,ξέρω κι άλλους που δεν τους άρεσε τόσο..
    Εύχομαι όταν δεις το δεύτερο μέρος με τη κοπέλα σου να σ'αρέσει περισσότερο!Thnx που σχολίασες!
    Καλό βράδυ και σε σένα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Na pao na to do me tipota.8a to katebaso kai poli 8a mpo sto kopo........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. e kala dn perimena na mou peis eidika esy pws molis vgei 8a pas trexontas na thn deis..
    afou se kserw eisai polu idiotropos kai dn sáresei tpt... :p :p :p
    Kalhnuxta Mr. Deathalicious!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή