Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

7 πράγματα που πρέπει να κάνει μία κοπέλα προτού κλείσει τα 20!

Το να μπεις στα 20, σημαίνει ότι πρακτικά αλλάζεις δεκαετία και ουσιαστικά ότι αλλάζεις εν μέρει συνήθειες και στόχους. Για να δούμε λοιπόν τι πρέπει να κάνει μια κοπέλα πριν γίνει 20 χρονών.

1. Τελειοποίησε την υπογραφή σου.

Δεν γίνεται να μπαίνεις στα 20 και να μην ξέρεις να κάνεις μια υπογραφή της προκοπής και να μου κάνεις μουτζούρες και αστεράκια.
signature

2. Ψήφισε κάνοντας έρευνα πριν.

Εντάξει να το δεχτώ ότι τα πρώτα χρόνια που ψήφισες επηρεάστηκες από τους γονείς σου και τις πεποιθήσεις τους, αλλά τώρα πρέπει να διαμορφώσεις δική σου γνώμη και να ψηφίσεις με βάση τα δικά σου «θέλω» και «πιστεύω».

3. Ταξίδεψε σε άγνωστα μέρη.

Βρες προορισμούς που δεν έχεις πάει ξανά και προσπάθησε να τους ανακαλύψεις με μια καλή παρέα!
travel

4. Πήγαινε για camping.

Μαγευτική εμπειρία αποτελεί το camping για κάθε 19χρόνη που σέβεται τον εαυτό της και θέλει να ζήσει στιγμές ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς.

5. Βρες μια ημιαπασχόληση

Όσο δύσκολο και να είναι στην εποχή μας, προσπάθησε να βρεις πριν κλείσεις τα 20 μια ημιαπασχόληση, ώστε να εξασφαλίσεις κάποια έσοδα και να είσαι, αν όχι ανεξάρτητη, τουλάχιστον ημιαυτόνομη σε κάποιους τομείς.
1556995-980x

6. Βάλε οικονομικούς στόχους.

Επιχείρησε να βάλεις κάποιους ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους και πάσχισε να τους πετύχεις!

7. Μείνε για λίγο μακριά από τους γονείς σου.

Οι γονείς σου δεν θα είναι πάντα εκεί για σένα να σε προστατεύουν από κάθε βλακεία που μπορεί να κάνεις και στα 19 πρέπει να το έχεις κατανοήσει αυτό. Γι' αυτόν τον λόγο προσπάθησε να μείνεις λίγο μόνη σου!
alone

Προσπάθησε και όλα καλά θα πάνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου