Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Η Δούκισσα Νομικού ξεσπά κατά του «Ice Bucket Challenge»


Tην αντίδρασή της για το «Ice Bucket Challenge», το δημόσιο μπουγέλωμα στο οποίο έχουν επιδοθεί διάσημοι αστέρες του εξωτερικού αλλά και του εσωτερικού, εξέφρασε η Δούκισσα Νομικού μέσα από μία της ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Η νεαρή παρουσιάστρια, πόσταρε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται, από την μία πολλά άτομα να λούζονται με κουβάδες νερού και από την άλλη ένα παιδάκι από την Αφρική το οποίο – όπως και χιλιάδες άλλα- στερείται το νερό, που με τόση ευκολία σπαταλούν Έλληνες και ξένοι προκειμένου να ανταποκριθούν στην πρόκληση.


«Κατάντησε πλάκα», λέει η Δούκισσα Νομικού και ξεσπά αναρτώντας το παρακάτω μήνυμα: «I'm not accepting the challenge. Μπράβο σε όσους το έκαναν δίνοντας παράλληλα χρήματα για την ALS . Μπράβο και σε εκείνους που δεν το έκαναν αλλά προσέφεραν χρήματα έτσι κ αλλιώς. Έχουν συγκεντρωθεί ήδη πάνω από 40 εκατ. δολάρια. Είναι συναρπαστικό το πόσο γρήγορα όλος ο πλανήτης μπορεί να συσπειρωθεί για καλό σκοπό. Γιατί στην αρχή ήταν για καλό σκοπό, μετά έγινε πλάκα. Φαίνεται όμως πως δεν «γελούν» όλοι σε αυτόν τον κόσμο με τη συγκεκριμένη πλάκα».


ArionRadio.com