Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τραγικό: Δείτε το βίντεο που ανέβασε 15χρονη προτού αυτοκτονήσει!

Νεκρη βρεθηκε το βραδυ της Τεταρτης η 15χρονη Amanda Todd απο τον Καναδα, μόλις λιγες εβδομαδες αφότου ειχε ανεβασει στο YouTube ένα βιντεο για τη μαχη που εδινε με τον διαδικτυακο –και οχι μονο- εκφοβισμο.Τραγικό: Δείτε το βίντεο που ανέβασε 15χρονη προτού αυτοκτονήσει!


Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά πιστεύεται πως πρόκειται για αυτοκτονία.
Σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου της είχε συνδεθεί με αρκετά παιδιά από τότε που μεταφέρθηκε στο σχολείο στα μέσα της περασμένης χρονιάς. «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τη βοηθήσουμε», είπε.

Στις 7 Σεπτεμβρίου η Amanda ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο εξηγούσε την ιστορία της και τον εκφοβισμό που δεχόταν και παραδεχόταν πως είχε δύο φορές επιχειρήσει να βάλει τέλος στη ζωή της.
Κρατώντας κάρτες με τα μηνύματά της, η 15χρονη εξηγούσε πώς όλα ξεκίνησαν όταν φωτογράφησε το στήθος της και κοινοποίησε τη φωτογραφία σε «φίλους» που είχε κάνει στο ίντερνετ. Η φωτογραφία κυκλοφόρησε και άγνωστοι άνθρωποι άρχισαν να την παρενοχλούν.
Αφού άλλαξε πόλη και σχολείο, συνέβη άλλο ένα περιστατικό που την κλόνισε: έπειτα από μία ρομαντική σχέση με έναν μεγαλύτερο άνδρα που είχε άλλη σύντροφο, η Amanda δέχθηκε επίθεση από την κοπέλα μπροστά στους νέους της συμμαθητές οι οποίοι της φώναζαν να την «αφήσει σε ένα χαντάκι»...

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πραγματικά,κι έτσι όπως εξελίσσονται τα social networks και εδώ στην Ελλάδα από πολλά profiles που συναντώ τυχαία στο facebook και από διάφορα που ακούω οτι γίνονται στα σχολεία δεν αποκλείω να έχουμε και εδώ τέτοια περιστατικά.Δυστυχώς τα παιδιά στην εφηβεία (ειδικά στις μέρες μας) δεν έχουν τη λογική και την ψυχραιμία να αντιδράσουν σωστά σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις και προβλήματα και κάνουν τρέλες... Στην Αμερική μάλιστα η αυτοκτονία έχει γίνει πλέον μόδα.Εύχομαι να μην την αντιγράψουμε και σε αυτό και γενικώς μετά από αυτό να αλλάξουν πολλά και πολλοί για να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα έτσι άδικα...

      Διαγραφή