Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2011

Διαδικτυακό φροντιστήριο και στην Ελλάδα!

Tο site: http://www.study4exams.gr/index.html
Διαδικτυακό φροντιστήριο για την Γ ΛυκείουΤο on line φροντιστήριο εγκαινίασε το Υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για μια πρωτοπόρα δράση που βάζει την τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης...Με τον τίτλο «Προετοιμάζομαι για τις πανελλαδικές εξετάσεις», το φιλόδοξο αυτό πλάνο στοχεύει να βοηθήσει τόσο τους μαθητές, όσο και τις οικογένειες τους, προσφέροντας μια οικονομική «ανάσα» από τα έξοδα των φροντιστηρίων, των ιδιαίτερων και γενικότερα της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Τι εστί on line φροντιστήριο;...

οι μαθητές με ένα «κλικ» θα μπορούν να βλέπουν τα μαθήματα που θέλουν, να έχουν βοηθητικές υπηρεσίες, ασκήσεις, σημειώσεις του καθηγητή και ο,τι άλλο απαιτείται για να μελετήσουν.

Τα μαθήματα που βρίσκονται ήδη στο διαδίκτυο είναι τα Αρχαία, η Φυσική και τα Μαθηματικά, ενώ από τον επόμενο χρόνο η ύλη αναμένεται να εμπλουτιστεί με τρία ακόμα μαθήματα.

Να σημειώσουμε ότι η δράση αυτή εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη, και μέχρι στιγμής έχει μεγάλη απήχηση, αφού μέσα σε τρεις μόλις ημέρες, τα «χτυπήματα» ανέρχονται σε 54.000!


star.gr

4 σχόλια:

 1. ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.54000 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ.
  ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΑΡΤΗΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμένα μου φαίνεται πολύ καλό πάντως!
  Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα και σε σένα!:)

  ΑπάντησηΔιαγραφή