Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΦΩΤΟ–ΣΟΚ– «Θα αργήσω το βράδυ»: Τί είπε ο κανίβαλος πριν φάει το πρόσωπο ζωντανού ανθρώπου!

ΦΩΤΟ –  ΣΟΚ – «Θα αργήσω το βράδυ»: Τί είπε ο κανίβαλος πριν φάει το πρόσωπο ζωντανού ανθρώπου
Σε κατάσταση σοκ η σύντροφος του Zombie Killer του Μαϊάμι μιλά για τον άντρα που ξύπνησε ένα πρωί, γδύθηκε κάτω από μία γέφυρα και αφού υποχρέωσε έναν άστεγο να γδυθεί κι αυτός του έφαγε το 75% του προσώπου του!

«Θα αργήσω να γυρίσω. Σε αγαπώ. Θα αργήσω αλλά θα επιστρέψω». Αυτές ήταν οι τελευταίες λέξεις που είπε ο Ρούντι Γιουτζίν στην Ευγενία Ρούντι λίγες ώρες πριν μεταμορφωθεί στον κανίβαλο που σόκαρε τον κόσμο μασώντας και καταπίνοντας το πρόσωπο ενός ζωντανού ανθρώπου, του 65χρονου Ρονάλντ Πόπο.
Η 31χρονη σύντροφος του «Zombie Killer» (όπως αποκαλεί τον δράστη η αστυνομία και τα ΜΜΕ) έλυσε τη σιωπή της για τον άντρα που εκείνη αγάπησε αλλά όλος ο κόσμος μίσησε.
«Το πρωί εκείνης της μέρας ξύπνησε στις 5.30 και μου είπε πως έπρεπε να βιαστεί γιατί είχε να συναντήσει έναν φίλο. Του είπα να προσέχει και μου είπε ότι με αγαπάει. Κρατούσε τη Βίβλο στα χέρια του, όπως έκανε συνήθως. Όταν βγήκε από το διαμέρισμα έκλεισα την πόρτα, κλείδωσα και πήγα για ύπνο. Ήταν περίεργο που έφευγε τόσο πρωί αλά δεν ήθελα να κάνω θέμα. Μου τηλεφώνησε μια ώρα αργότερα», λέει η κοπέλα στη εφημερίδα The Miami Herald για το απόγευμα του Σαββάτου (26/5) που σημάδεψε τη ζωή της για πάντα.
«Μου είπε στο τηλέφωνο ότι είχε χαλάσει το αυτοκίνητό του. Τον άκουγα να λέει «θα γυρίσω σπίτι αλλά θα αργήσω. Σε αγαπώ» αλλά δεν ήξερα ότι αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που θα άκουγα από εκείνον. Αργούσε να γυρίσει και άρχισα να ανησυχώ. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο από το να τηλεφωνώ συνέχεια. Του άφησα μηνύματα του τύπου: Ρούντι τηλεφώνησέ μου, ανησυχώ», θυμάται η γυναίκα και στη συνέχεια περιγράφει τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της: «Βγήκα να ψάξω να τον βρω, μήπως είχε πάθει τίποτα. Οταν γύρισα σπίτι άνοιξα την τηλεόραση και έμαθα για τον γυμνό άνδρα που έφαγε το πρόσωπο ενός άλλου γυμνού άντρα. Το βρήκα φριχτό και τρελό αλλά δεν ήξερα ότι ο δράστης ήταν ο Ρούντι. Συνέχισα να τον ψάχνω όλη την Κυριακή. Το πρωί της Δευτέρας μου τηλεφώνησε κάποιος συγγενής του και μου είπε ότι ο Ρούντι ήταν νεκρός».
Η Ευγενία επισκέφτηκε το πατρικό σπίτι του Ρούντι Γιουτζίν για τα συλλυπητήρια και εκεί έμαθε ότι ο άντρας που αγάπησε ήταν ο κανίβαλος του Μαϊάμι.
Στη συνέντευξή της επιμένει ότι ο 31χρονος δράστης δεν είχε ποτέ στη ζωή του πάρει ναρκωτικά, εκτός από μαριχουάνα, και αρνιόταν να πάρει φάρμακα, ακόμη κι όταν είχε πονοκέφαλο ή πυρετό. Ήταν γλυκός άνθρωπος και είχε καλούς τρόπους, λέει και σκέφτεται πως το μόνο πιθανό είναι να του έδωσε κάποιο ναρκωτικό το θύμα ή να του έκαναν μάγια, βουντού: «Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα λογικό».
«Ο τύπος έκοβε με τα δόντια κομμάτια σάρκας από το πρόσωπο του θύματος. Του είπα να σταματήσει, αλλά δεν με άκουσε. Όταν ήρθε ο αστυνομικός και άρχισε να του φωνάζει να σηκωθεί πάνω, εκείνος απλά σήκωσε το κεφάλι του, με ένα κομμάτι σάρκα να κρέμεται από το στόμα του και μας γρύλισε. Στο τέλος αναγκάστηκε να τον πυροβολήσει έξι φορές για τον σκοτώσει. Δεν θα σταματούσε αλλιώς», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης, Λάρι Βέγκα, ενώ οι αστυνομικοί είπαν στις εφημερίδες ότι το μόνο πράγμα από το πρόσωπο του Ρόναλντ (ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει φαγωθεί το 75% του προσώπου του) που έχει μείνει ανέπαφο «Είναι το μουσάκι του. Το υπόλοιπο πρόσωπο του έχει φαγωθεί εντελώς. Δεν έχει ούτε μύτη, ούτε στόμα». Η αστυνομία πιστεύει ότι ο δράστης είχε κάνει χρήση του νέου ισχυρού ναρκωτικού «bath salts».
Ένα ακόμη συγκλονιστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι η αδερφή του θύματος Αντουανέτ Πόπο, έπαθε διπλό σοκ όταν την ειδοποίησε η αστυνομία καθώς θεωρούσε τον αδερφό της νεκρό από χρόνια. Τον είχε δηλώσει αγνοούμενο προ 30ετίας, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

2 σχόλια: