Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2013

Η κομμώτρια που... ξυλοκόπησε και βίασε τον ληστή!

Που να ήξερε ο επίδοξος ληστής πως το θύμα του ήταν κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε, όταν αποφάσισε να ληστέψει το... στούντιο ομορφιάς της 28χρονης Όλγας Ζάχατς (Olga Zajac) Ο Βίκτορ Τζαζίνσκι (Viktor Jasinski) όχι μόνο έφαγε της χρονιάς του αφού η Ρωσίδα ήταν μια... θηλυκή έκδοση του Μπρους Λι, αλλά είχε και συνέχεια!Tumblr_mdqs1u5nrz1ria38po1_500_largeΟ 32χρονος Βίκτωρ όπως είναι το μικρό του όνομα, αφού έπεσε στο έδαφος από τα χτυπήματα της καρατέκα κομμώτριας, ανήμπορος να αντιδράσει αφέθηκε στα πιο σκοτεινά ένστικτα της γυναίκας.

Τον έσυρε στο πίσω δωμάτιο του στούντιο τον έδεσε και τον κράτησε για τρεις ολόκληρες μέρες όμηρο στο μαγαζί της, ταίζοντας τον μόνο με Βιάγκρα όπως είπε "για να του δώσει ένα μάθημα!" .

Αφού τον χρησιμοποίησε σαν σκλάβο για τις σεξουαλικές ορέξεις της, στη συνέχεια τον άφησε η ίδια ελεύθερο!

Ο 32χρονος διηγήθηκε την ιστορία του στην ρωσική αστυνομία η οποία επισκέφθηκε την γυναίκα για να διασταυρώσει τους ισχυρισμούς.

Η Ζάχατς απάντησε: "Τι παλιάνθρωπος! Ναι, κάναμε σεξ κάποιες φορές. Στη συνέχεια όμως του αγόρασα καινούργιο τζην, τον τάισα και του έδωσα και λεφτά πριν τον αφήσω ελεύθερο".


Η απίστευτη αυτή ιστορία είναι αληθινή συνέβη πριν έναν χρόνο οι δυο πρωταγωνιστές συνελήφθησαν και η δίκη ξεκινάει στα μέσα του Φεβρουαρίου...Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου