Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών


Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (1)
Η χρόνια χρήση ναρκωτικών επιφέρει καταστροφικές φυσικές συνέπειες στον οργανισμό των χρηστών και μια νέα καμπάνια κατά των εξαρτησιογόνων ουσιών το αποδεικνύει με τον πλέον αποτρόπαιο τρόπο…
Οι αποκρουστικές φωτογραφίες, που παρουσιάζουν πρόσωπα πριν και μετά τη χρόνια χρήση, απαρτίζονται μάλιστα από αστυνομικές φωτογραφίες των χρηστών, κατά τη διάρκεια των πολλαπλών τους συλλήψεων από τις Αρχές.
Η συνεχόμενη χρήση ναρκωτικών προκαλεί ανατριχιαστικές φθορές στο δέρμα, με ουλές και πληγές, καταλήγοντας στην πλήρη παραμόρφωση του προσώπου.

Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (3)
Η καμπάνια, σε παραγωγή της Rehabs.com, είχε μάλιστα σχεδιαστεί ήδη από το 2004 από τον αξιωματικό της αστυνομίας Bret King του Multnomah County Sheriff’s Office στο Όρεγκον των ΗΠΑ.
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (6)
Ο δαιμόνιος αστυνομικός είχε συλλάβει την αρχική ιδέα των πολλαπλών φωτογραφιών χρόνιων χρηστών που μπαινόβγαιναν στο κρατητήριο, στην προσπάθειά του να δείξει την καταστρεπτική δράση των ναρκωτικών, και ιδιαίτερα της μεθαμφεταμίνης, στον οργανισμό.
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (9)
Το έργο της συλλογής των φωτογραφιών κράτησε χρόνια, με το πρώτο μέλημα του Bret King να είναι η ενημέρωση των παιδιών για την ωμή πραγματικότητα της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών.
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (10)
Το βίντεο έφτιαξε η Rehabs.com και απαρτίζεται πράγματι από τις φωτογραφίες του αστυνομικού τμήματος του Όρεγκον, που δείχνουν τον φυσικό όλεθρο που σπέρνουν στον οργανισμό όλα τα βαριά ναρκωτικά, όπως η κοκαΐνη, η ηρωίνη και η μεθαμφεταμίνη…
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (15)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (16)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (17)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (2)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (4)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (5)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (7)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (8)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (11)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (12)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (13)
Το πρόσωπο της φρίκης των ναρκωτικών (14)
Πηγή: Newsbeast.gr

1 σχόλιο:

 1. Olá, eu sou brasileira e sigo seu blog, estava visitando e me chamou atenção a postagem e achei bastante interessante esse tema e que sirva de conscientização do quanto as drogas fazem mal, seja do uso abusivo ou não. Pode ser que com isso pessoas que acham que usar drogas é algo que tirará problemos, pelo contrário só traz mais.ótima postagem!

  Abraço!
  (Aguardo sua visita)
  ------------------------
  Γεια σας, είμαι της Βραζιλίας και έχω ακολουθήσει το blog σας, και μετά την επίσκεψη του τράβηξε την προσοχή μου και βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα και για την εξυπηρέτηση της ευαισθητοποίησης για το πώς τα ναρκωτικά είναι κακό, ούτε η κατάχρηση ή όχι. Μπορεί να είναι ότι με τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι η χρήση ναρκωτικών είναι κάτι που θα πάρει problemos αντί μόνο φέρνει mais.ótima απόσπαση!

  Αγκαλιά!

  (Περιμένω την επίσκεψή σας)

  ΑπάντησηΔιαγραφή