Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Στην Ικαρία για να κλέψει τα μυστικά μακροζωίας Τζέιμι Ολιβερ [Εικόνες]


Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Ολιβερ βρίσκεται στην Ικαρία με σκοπό να κλέψει τα μυστικά μακροζωίας. Δείτε τα ελληνικά φαγητά που τον ξετρέλαναν και τα ανέβασε στο instagram.
Στην Ικαρία βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο διάσημος σεφ Τζέιμι Ολιβερ, ο οποίος έφτασε αεροπορικώς την περασμένη Δευτέρα (18-05) με στόχο να κάνει έρευνα και να κλέψει τα μυστικά της μακροζωίας των κατοίκων του νησιού, οι οποίοι ζουν κατά μέσο όρο 10 χρόνια παραπάνω.
Ο Ολιβερ, ευδιάθετος και πρόσχαρος περίμενε τις αποσκευές του στην αίθουσα των αφίξεων του αεροδρομίου του νησιού, ενώ όπως ήταν φυσικό προκάλεσε το ενδιαφέρον του κόσμου. Στη συνέχεια συνέχισε οδικώς το ταξίδι του για να φτάσει στη βόρεια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στον Αρμενιστή.

Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε με το που έφτασε στο νησί.


Ο διάσημος σεφ είναι ενθουσιασμένος με τις ομορφιές και τις γεύσεις του νησιου και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media όπου διαφημίζει το νησί. Γράφει, μάλιστα, ότι του αρέσει τόσο πολύ το νησί που θέλει να φέρει την οικογένειά του για διακοπές εκεί. 
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε:

«Τα φαγητά της ελληνίδας μάνας»

Ο Ολιβερ δοκίμασε τηγανητά μπαρμπούνια, μακαρόνια με πέστο από χόρτα, κοπανιστή Ικαρίας και τοπικά εκλεκτά ορεκτικά, όπως μαγειρειό Ικαριώτικο και άγρια χόρτα σωτέ.


«Μοσχαράκι με λαχανικά»



«Το φαγητό μαγειρεύεται στον ξυλόφουρνο»



Χωριάτικη σαλάτα



Πριν από λίγα λεπτά ανέβασε αυτή «την περήφανη γαλοπούλα» όπως έγραψε και ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε βουνό της Ικαρίας.


Παράλληλα, ο διάσημος σεφ, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει στην Ικαρία για ακόμα μία εβδομάδα, έμαθε σήμερα πώς να απλώνει τραχανά από την κυρία Μαρία!


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου