Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Κλεμμένα όνειρα: Αυτό θα είναι το δραματικό φινάλε!

Αναμφισβήτητα το κυρίαρχο πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση είναι ο Δημήτρης Μαλτέζος. Πάνω σ' αυτό τον άνθρωπο και στη συμπεριφορά του έχει «χτιστεί» όλη η ιστορία. Ο Δημήτρης Μαλτέζος είναι αυτός πάνω στον οποίο διαμορφώθηκε η ζωή όλης της οικογένειας. Κάθε πρόσωπο έχει άμεση σχέση με τον Δημήτρη Μαλτέζο. Το ερώτημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού ΣΙΡΙΑΛ είναι  αν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Στηβ Μαυρίδη θα ξεκαθαριστεί άμεσα και όπως θα δούμε πρόκειται για δύο ξεχωριστά πρόσωπα.

Ο νεαρός ξέχασε ανοιχτό το Facebook και δείτε τι ακολούθησε!!! (Φωτογραφία)

Αν δεν έχεις μυαλό...έχεις πόδια, λέει η σοφή παροιμία του λαού! Νεαρός άφησε το Facebook ανοιχτό για κακή του τύχη... και από την μια μέρα στην άλλη, άλλαξε η ζωή του
Όταν η αγαπημένη του μπήκε στο σπίτι και διάβασε τα...διαδικτυακά του καμώματα με μια...Τζούλια, με πολύ ψυχραιμία του έγραψε το παρακάτω γράμμα!!!



12 παρανομίες που δεν σίγουρα δεν ξέρεις ότι κάνεις

Μάθετε διάφορους νόμους χωρών που οι τουρίστες αγνοούν...

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να κάνετε κάτι παράνομο σε ένα από τα ταξίδια σας, χωρίς να το γνωρίζετε; Μπορεί να σας φαίνεται παράλογο, αλλά στις περισσότερες χώρες υπάρχουν νόμοι, που οι τουρίστες αγνοούν και θα μπορούσαν κάλλιστα να επιφέρουν ένα τσουχτερό πρόστιμο ή ακόμα και προσωρινή φυλάκιση.

Επιστημονικά αποδεδειγμένο: Aυτό είναι το πιο χαλαρωτικό τραγούδι στον κόσμο (audio)

Είστε εκνευρισμένοι; Ηχούν στα αυτιά σας οι κόρνες των αυτοκινήτων, οι φωνές των διπλανών ή τα μηχανάκια από το δρόμο;

Μην ανησυχείτε, απλώς πατήστε Play και ακούστε το παρακάτω τραγούδι.


Θεραπευτές ψήφισαν το «Weightless» από μια indie μπάντα ονόματι «Marconi Union» ως το καλύτερο τραγούδι για να χαλαρώσετε.


Έχει tempo 60 BPM, το ιδανικό για να συγχρονιστεί η καρδιά με το μυαλό σας, να χαλαρώσετε και, γιατί όχι, να κοιμηθείτε.



Relaxing Music HD wallpaper for Standard 4:3 5:4 Fullscreen UXGA XGA SVGA QSXGA SXGA ; Wide 16:10 5:3 Widescreen WHXGA WQXGA WUXGA WXGA WGA ; HD 16:9 High Definition WQHD QWXGA 1080p 900p 720p QHD nHD ; Other 3:2 DVGA HVGA HQVGA devices ( Apple PowerBook G4 iPhone 4 3G 3GS iPod Touch ) ; Mobile VGA WVGA iPhone iPad PSP Phone - VGA QVGA Smartphone ( PocketPC GPS iPod Zune BlackBerry HTC Samsung LG Nokia Eten Asus ) WVGA WQVGA Smartphone ( HTC Samsung Sony Ericsson LG Vertu MIO ) HVGA Smartphone ( Apple iPhone iPod BlackBerry HTC Samsung Nokia ) Sony PSP Zune HD Zen ;

via

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Έρευνα :Να παντρευτεί κανείς ή να μην παντρευτεί;

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 1200 άνδρες και δημοσιεύεται στο «Sex Roles» αποτυπώνει με ακρίβεια τι πραγματικά νιώθουν οι παντρεμένοι άνδρες, τι σκέφτονται για την σύζυγό τους,αν την έχουν απατήσει ή ποια διάσημη φαντασιώνονται. 

Όπως προέκυψε από τις απαντήσεις τους το 62% των αντρών πιστεύει πως παντρεύτηκε την κατάλληλη γυναίκα ενώ ένα ποσοστό που αγγίζει το 28 διατηρεί τις αμφιβολίες του για την ορθότητα της απόφασης του.

Παρόλα αυτά ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι ζηλεύει τις κατακτήσεις των εργένηδων φίλων του.

Βέβαια ένα ποσοστό που αγγίζει το 20% δεν διστάζει να ομολογήσει ότι, παρά τον αρχικό πανικό, σύντομα κατάλαβε ότι είχε πάρει τη σωστή απόφαση ενώ μόλις το 12% δεν ξεπέρασε ποτέ την ανασφάλειά του κι εξακολουθεί να μη νιώθει άνετα με τα δεσμά του γάμου.

παραπανίσια κιλά

Ο γάμος όμως άλλαξε και τις διατροφικές του συνήθειες καθώς το 57% των αντρών μετά το γάμο πήρε πολλά κιλά και το 64% παρατήρησε ότι το ίδιο συνέβη και στις γυναίκες τους.

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Λεκτική βία: Οι πραγματικές πληγές σε 14 φωτογραφίες που σοκάρουν

Τι θα συνέβαινε αν η λεκτική βία άφηνε τα ίδια σημάδια με την σωματική; Ο φωτογράφος Richard Johnson υπογραμμίζει πως ίσως έτσι να αποκτούσε μεγαλύτερη σοβαρότητα και προσπαθεί να το αποδείξει μέσα από το φωτογραφικό του project.
O Johnson απεικονίζει την λεκτική βία πάνω στα πρόσωπα παιδιών και ενηλίκων και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.
O ίδιος θεωρεί πως η λεκτική βία είναι ένα τεράστιο φαινόμενο στην κοινωνία μας. Η κακοποίηση δεν είναι μόνο φυσική, αλλά μπορεί να είναι και λεκτική και μάλιστα στην περίπτωση αυτή μπορεί να γίνει ακόμα πιο βίαιη. 

Δείτε τις απίστευτες φωτογραφίες: 

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

10 συνήθειες που κλέβουν την ευτυχία σας

Είμαστε ότι κάνουμε. Αν οι συνήθειές σας δεν είναι χρήσιμες, τότε απλώς σας κρατούν πίσω. Η ευτυχία δεν εξαρτάται από ένα γεγονός αλλά από πολλά μικρά πράγματα τα οποία συνθέτουν μια μεγάλη εικόνα, τη ζωή σας.

Ελληνικά vs ξένα ΜΜΕ

Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε το MEGA, τον ΑΝΤ1 κι όλα τα υπόλοιπα μιντιακά μέσα ενημέρωσης κι όχι το BBC.
Ο βρετανικός σταθμός πρόβαλε πίνακα στον οποίο δείχνει την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και την πτώση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. από το 2009. Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβηκε 22%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έπεσε 29% και η Ν.Δ. 9%. Στην Ελλάδα, πάλι, συζητούμε , αν ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές με περίπου 3,5% διαφορά από το δεύτερο. Όπως είπε κι ο Κώστας Βαξεβάνης στο «STAR», «ο Βενιζέλος θα κάνει νόμο με τον οποίο θα κερδίζει ο δεύτερος τις εκλογές»…
Πηγή:koutipandoras.gr

Ο Superman ψήφισε στην Θεσσαλονίκη!

Και το τράβηξε σε βίντεο!!

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Μόνο ένας υπερήρωας μπορεί πλέον να σώσει αυτή τη χώρα...

Στο ρόλο του superman, ο Βασίλης Σαλτίρης.


Πρώτη φορά

Πρώτη φορά αριστερά – πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ
πρώτη φορά άλλο κόμμα πρώτο – εδώ και 40 χρόνια
πρώτη φορά ναζιστικά – τρίτη δύναμη η Χ.Α.
πρώτη φορά και καλά – ποτάμι & ελιά
πρώτη φορά ποδοσφαιρικά – στον Πειραιά και στον Βόλο
πρώτη φορά κομμουνιστικά – στην Πάτρα
Πηγή:jodigraphics.net

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ξέσπασε ο Στέφανος Χίος και απευθύνεται στους... γέρους και τις γριές όλης της χώρας! (video)

Ο Στέφανος Χίος απευθύνεται στους... γέρους και τις γριές, και τους προειδοποιεί, λίγο πριν τις εκλογές.
«Θέλετε να μας καταστρέψετε; Θέλετε να μας περάσετε ακόμη μία θηλιά
στο λαιμό; Θέλετε να μας κάνετε να περπατάμε ξυπόλητοι, ρακένδυτοι;».
Δείτε το απόσπασμα!

via

Σφοδρή σύγκρουση Καμίνη - Σακελλαρίδη στο ντιμπέιτ (VIDEO)

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν απόψε οι δύο τελικοί διεκδικητές του δήμου Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στο ντιμπέιτ που φιλοξένησε ο τηλεοπτικός σταθμός «Αντέννα». 


Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης των δύο υποψηφίων στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον δήμο Αθηναίων, βρέθηκαν τα προβλήματα της πόλης και οι προτεραιότητες τους εφόσον εκλεγούν, καθώς και οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής.
Ο κ. Καμίνης κατηγόρησε τον κ. Σακελλαρίδη και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κλείνουν το μάτι» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, και σημείωσε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν το μόνο κόμμα που δεν χαιρέτισε την απόφαση του δήμου για απαγόρευση των συσσιτίων της ΧΑ. Στο ίδιο μήκος κύματος, διεμήνυσε πως «δεν μπορούμε να κλείνουμε το μάτι προεκλογικά στη ΧΑ και για ένα άλλο θέμα, το μεταναστευτικό να έχουμε εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις».

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Υπέροχα μπαλκόνια της Μεσογείου (pics)

Η πανέμορφη Μεσόγειος! Ο ήλιος, η θάλασσα, οι γλάστρες στα μπαλκονάκια, τα τραπεζάκια έξω! 
Οι χώρες της Μεσογείου έχουν κάτι κοινό... κήπους στον ουρανό!

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Πώς να ξεχάσετε μια κακή ανάμνηση και να προχωρήσετε

Σαν ένα «εχθρό» της ευτυχίας, οι κακές αναμνήσεις μπορούν να στοιχειώσουν το μυαλό για ημέρες, μήνες ή ακόμα και χρόνια...

Ένα ατύχημα ή μια άσχημη εμπειρία, όμως, μπορεί να ξεχαστεί σύμφωνα με έρευνες στο Πανεπιστήμιο του St Andrews, αρκεί να προχωρήσει

κάποιος με σωστά βήματα! Αυτό συμβαίνει γιατί ανακαλύφθηκε ότι πάντα θα θυμόμαστε την αιτία ενός γεγονότος... αλλά όχι και τις συνέπειες ή τα συναισθήματα της στιγμής. Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις αρνητικές αναμνήσεις, μειώνοντας το άγχος και την πιθανή κατάθλιψη...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! Αύριο το πρώτο debate Καμίνη - Σακελλαρίδη!!!

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης είπε το «ναι» στην πρόταση που του απηύθυνε ο διεκδικητής του Δήμου Γαβριήλ Σακελλαρίδης για τη διεξαγωγή μεταξύ τους τηλεοπτικής αναμέτρησης.
Ετσι αύριο οι δύο υποψήφιοι θα έχουν το πρώτο debate στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντέννα». Την ίδια ώρα οι υποψήφιοι περιφερειάρχες Γιάννης Σγουρός και Ρένα Δούρου φαίνεται πως δεν συμφωνούν για μία τηλεοπτική αναμέτρηση και εξαπολύουν βαρύτατες επιθέσεις ο ένας στον άλλο με μία σειρά ανακοινώσεων.
Το debate Καμίνη - Σακελλαρίδη

Πες μου τι ΖΩΔΙΟ είναι να σου πω το πιο ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ στοιχείο του χαρακτήρα του!

Μάθε ποιο είναι το πιο εκνευριστικό ή ενοχλητικό στοιχείο στο χαρακτήρα κάθε ζωδίου, για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως…!!

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός του. Πολλές φορές τον κάνει υποκειμενικό και δεν παραδέχεται ότι κάνει λάθος.

ΤΑΥΡΟΣ
Όταν ερωτεύεται ένας Ταύρος δεν δίνει δεκάρα για τους συγγενείς και πολύ περισσότερο για τους φίλους του.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μιλάει πολύ και αποφεύγει να δείξει τα συναισθήματά του. Προσπαθεί να σε αποπροσανατολίσει.

Παρόμοιο DNA έχουν τα παντρεμένα ζευγάρια!

Οι σύζυγοι έχουν παρόμοιο DNA, σύμφωνα με ερευνητές.


Πιστεύατε ότι «τα ετερώνυμα έλκονται»; Αμερικανοί επιστήμονες έρχονται να διαψεύσουν τη λαϊκή ρήση, αποκαλύπτοντας ότι οι σύζυγοι μοιάζουν περισσότερο μεταξύ τους από ότι θα περιμέναμε.

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ντίνος Χριστιανόπουλος:"Δεν υπάρχουν ευτυχισμένοι έρωτες, μωρό μου!"

«Εσείς που βρήκατε τον άνθρωπό σας κι έχετε ένα χέρι να σας σφίγγει τρυφερά, έναν ώμο ν’ ακουμπάτε την πίκρα σας, ένα κορμί να υπερασπίζει την έξαψή σας, κοκκινίσατε άραγε για την τόση ευτυχία σας, έστω και μια φορά; είπατε να κρατήσετε ενός λεπτού σιγή για τους απεγνωσμένους;»

Ο σπουδαιότερος ποιητής της Θεσσαλονίκης και ένας από τους σημαντικότερους ποιητές της Ελλάδας, εξηγεί με ποιο τρόπο η τέχνη είναι μεγαλύτερη από την ζωή, ακόμη και όταν την εμπεριέχει.

Το success story της διπλανής πόρτας! Δυσαρεστημένοι από την οικονομική τους κατάσταση 7 στους 10 πολίτες

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στην Ελλάδα δηλώνει ότι δυσαρεστημένη με την οικονομική κατάσταση που βιώνει. Ο κόσμος δηλώνει δυσαρεστημένος και όχι ότι δεν είναι ικανοποιημένος.. Έχει μεγάλη και βασική διαφορά. Σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, 7 στους 10 πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη σημερινή κατάσταση, ενώ ανάλογα αρνητικά συναισθήματα καταγράφονται όταν ...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ: Το Ευπαλίνειο όρυγμα, ένα αξεπέραστο θαύμα μηχανικής

ευπαλίνειο-όρυγμα-1 Σε απόσταση μόλις δυο χιλιομέτρων από το Πυθαγόρειο της Σάμου βρίσκεται ένα έργο αξεπέραστο στην ιστορία της μηχανικής τεχνολογίας αλλά και ένα σημαντικό τεκμήριο του υψηλού επίπεδου της τεχνογνωσίας των αρχαίων Ελλήνων μηχανικών. 

Αλλάζοντας συμπεριφορά βοηθάς το περιβάλλον

Respect Your Mother | via Facebook
Ορισμένες από τις πιο σημαντικές ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν η εξοικονόμηση ενέργειας και η μείωση της κατανάλωσης νερού.
Όμως, πέρα από αυτές υπάρχουν και μερικοί ακόμη πολύ απλοί και εύκολοι τρόποι, που μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Κι αν σε ατομικό επίπεδο δε σας φαίνεται ότι μπορεί να συντελεστεί μεγάλη αλλαγή, φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν όλοι… άλλαζαν έστω και λίγο τις καθημερινές τους συνήθειες.
Διαβάστε παρακάτω μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να συμβάλλετε κι εσείς στην αλλαγή, σύμφωνα με τις προτάσεις της Shana Lebowitz στην ιστοσελίδα greatist.com:

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Απόλυτο ντέρμπι στην Αθήνα

image

Ισοπαλία Καμίνη - Σακελλαρίδη δίνουν νεότερα exit polls και πρώτα αποτελέσματα


Η διαφορά υπέρ του Γαβριήλ Σακελαρίδη φαίνεται να μην είναι τόσο ξεκάθαρη καθώς αρχίζουν να φτάνουν τα πρώτα πραγματικά αποτελέσματα και γίνεται επεξεργασία των ευρημάτων των exit polls. Η πρωτιά φαίνεται ότι θα παιχτεί ψήφο με ψήφο μέχρι αργά τη νύχτα.
Τα πρώτα exit polls πάντως έδιναν μικρή πρωτιά στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη:

Τα αποτελέσματα των exit polls για τους επικρατέστερους υποψηφίους σε περιφέρεια Αττικής, δήμο Αθηναίων και Πειραιά


Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τι θα συμβεί αν ο Αλέξης Τσίπρας κερδίσει στις ευρωεκλογές;;;

«Ο Αντώνης Σαμαράς έχει πείσει τους επενδυτές να... αγοράσουν στην Ελλάδα και να στηρίξουν την ανάκτηση της ιστορίας της χώρας. Τώρα θέλει να κερδίσει και τους ψηφοφόρους». Με αυτόν τον εύγλωττο τρόπο το ειδησιογραφικό πρακτορείο Bloomberg σκιαγραφεί το πολιτικό διακύβευμα για τν κυβερνητικό συνασπισμό, λίγες ημέρες πριν απ τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών.Στο συγκεκριμένο άρθρο γίνεται αναφορά στις ποιοτικές αλλαγές που έχουν γίνει στην οικονομία: «Ο πρωθυπουργός οδεύει προς τις εκλογές έχοντας πίσω του την πρώτη δημοπρασία ομολόγων έπειτα απ τέσσερα χρόνια και με τν οικονομία να είναι έτοιμη να μπει σε τροχιά ανάπτυξης εντός του τρέχοντος έτους.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι διακοπές προτιμάει!

Τι αρέσει στο κάθε ζώδιο να κάνει στις διακοπές του;  Μάθε και ετοιμάσου να περάσεις μοναδικές στιγμές!

Αυτά που δεν μπορείς να αγοράσεις...! (gif)

Το ψεύτικο ρούχο της αγάπης

Μια μέρα ο Κομφούκιος αποφάσισε να επισκεφθεί τον Δάσκαλο Λάο Τσε για να του κάνει μια ερώτηση.

Βρήκε τον Δάσκαλο μέσα στο δάσος , ήταν καθισμένος και κοίταζε τα μπαμπού που ταλαντεύονταν κάτω από την απαλή δύναμη του ανέμου.

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Δύο ουρανοξύστες ενωμένοι με μια πισίνα! (έτοιμοι έως το τέλος του 2015)

Στο Sky Habitat μπορείς να κολυμπήσεις στο κενό!

Πρόκειται για ένα μεγαλεπήβολο στοίχημα μηχανικής και αρχιτεκτονικής το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να κυριαρχήσει στο κέντρο της Σιγκαπούρης έως το τέλος του 2015.     



Το Sky Habitat είναι χωρισμένο σε δύο ουρανοξύστες οι οποίοι θα ενώνονται μεταξύ τους με αερογέφυρες και θα χωρίζεται σε 578 πολυτελή διαμερίσματα.     

Τα δύο δίδυμα κτίρια έχουν ύψος 38 ορόφων και στις εγκαταστάσεις τους θα φιλοξενούν γυμναστήρια, κήπους, εστιατόρια, πάρκινγκ, αλλά και πισίνες για τους ενοίκους τους.   

          
Το εντυπωσιακότερο ίσως στοιχείο της κατασκευής είναι η υδάτινη γέφυρα η οποία ενώνει τις κορυφές των δύο κτιρίων με μια πισίνα 50 μέτρων που κόβει την ανάσα.  

Μάθε τι σημαίνει η ημερομηνία γέννησής σου!

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθεις την προσωπικότητα κάποιου, προκειμένου να γνωρίζεις με τι ακριβώς έχεις να κάνεις, είναι η ημέρα που έχει γεννηθεί!
Η ημερομηνία γέννησης μπορεί να σου αποκαλύψει όλα τα μυστικά για την πορεία ενός ανθρώπου στη ζωή του... αλλά και στον έpωτα!
Διάβασε, λοιπόν, τι σημαίνει η ημέρα που γεννήθηκες εσύ, αλλά και τα άτομα που σε ενδιαφέρουν, και ανακάλυψε καλά κρυμμένα μυστικά.

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Είσαι άνεργος; Tότε σε ενδιαφέρει - Τα τέσσερα νέα προγράμματα που ξεκινούν τον Ιούνιο

Είσαι άνεργος; Tότε σε ενδιαφέρει - Τα τέσσερα νέα προγράμματα που ξεκινούν τον Ιούνιο
Ξεκινουν τέσσερα νέα προγράμματα για άνεργους τον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ είναι:

Μ.Βρετανία: Πέθανε ο 19χρονος καρκινοπαθής που συγκέντρωσε 3,7 εκατ. ευρώ στον αγώνα κατά του καρκίνου

Βρετανία: Πέθανε ο 19χρονος καρκινοπαθής που συγκέντρωσε 3,7 εκατ. ευρώ στον αγώνα κατά του καρκίνουΈφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης ο 19χρονος Στίβεν Σάτον, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αποτέλεσε το πρόσωπο του αγώνα κατά του καρκίνου καθώς μολονότι είχε διαγνωστεί με μη χειρουργήσιμο καρκίνο του εντέρου πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει μια καμπάνια για να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για το Ίδρυμα Εφηβικού Καρκίνου.
Ο αρχικός του στόχος μάλιστα σε μια λίστα με 46 πράγματα που ήθελε να κάνει πριν πεθάνει ήταν να συγκεντρώσει 12.000 ευρώ αλλά τελικά μέχρι και σήμερα κατάφερε να μαζέψει 3,7 εκατ. ευρώ καθώς η ιστορία του συγκίνησε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Τα αντικαταθλιπτικά της φύσης

Τα κρούσματα της κατάθλιψης αναμένεται να αυξηθούν με ιλιγγιώδη ρυθμό όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση, όσο η ανασφάλεια αυξάνεται και οι σχέσεις των ανθρώπων ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί. Την επόμενη 20ετία εκτιμάται ότι η κατάθλιψη θα είναι η σοβαρότερη νόσος στο δυτικό κόσμο. 

Οι περισσότεροι ειδικοί, αλλά και οι έρευνες, συνηγορούν στο ότι για τα σοβαρά περιστατικά, τα αντικαταθλιπτικά -είτε μόνα τους είτε σε συνδυασμό με την ψυχοθεραπεία- μπορούν να βοηθήσουν τους πάσχοντες να αναδυθούν από την άβυσσο της κατάθλιψης. Για την ήπια μορφή της νόσου όμως -δηλαδή για τις περιπτώσεις που είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε, έστω και με κάποια δυσκολία, στις καθημερινές μας δραστηριότητες-, ενδέχεται να φανούν χρήσιμα τα γιατροσόφια της φύσης. 

Σοκ: Εσείς ξέρατε ποια είναι τα 7 καθημερινά αντικείμενα που περιέχουν καρκινογόνες ουσίες;

Σοκ: Εσείς ξέρατε ποια είναι τα 7 καθημερινά αντικείμενα που περιέχουν καρκινογόνες ουσίες;Αμερικανοί επιστήμονες κατάρτισαν έναν κατάλογο καρκινογόνων ουσιών, ...
που είναι παρούσες στο περιβάλλον και... προκαλούν πολλά είδη καρκίνων, αλλά κυρίως ευθύνονται για την εκδήλωση καρκίνου του μαστού. 
Όπως δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο «Environmental Health Perspectives», οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι, χημικές ουσίες που προκαλούν καρκινικούς όγκους στους αδένες των μαστών των τρωκτικών, μπορούν επίσης να προκαλέσουν κακοήθεια στους ανθρώπους.
Δείτε σε ποια αντικείμενα καθημερινής χρήσης εντοπίζονται οι επικίνδυνες ουσίες, σύμφωνα με το onmed.gr:

14+1 ανατριχιαστικά μέρη της Ελλάδας

n
Αν πιστεύετε ότι είστε ασφαλείς και τα μέρη που προκαλούν ανατριχίλες βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα μακριά σας, ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε. Η Ελλάδα κατέχει εξαίρετη θέση ανάμεσα στις χώρες με τα πιο παράξενα, μυστικιστικά ή ανατριχιαστικά μέρη. Σπίτια, τοποθεσίες, περιοχές, ακόμη και χωριά της χώρας μας φημίζονται για το πέπλο μυστηρίου που τα καλύπτει και κάνει τους επισκέπτες να ριγούν...

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο: 6 απίστευτες ιστορίες εκδίκησης

Πέρα από ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, η εκδίκηση αποτελεί υπόθεση τόσο παλιά όσο και η Ιστορία...


Η ενστικτώδης επιθυμία του ανθρώπου να πάρει το αίμα του πίσω για όσα παθαίνει τον σπρώχνει να διεκδικήσει οδόντα αντί οδόντος από αυτούς που τον αδίκησαν. Υπάρχουν, όμως, και κάποιες περιπτώσεις ατόμων που εξέλιξαν τα απλά

αντίποινα σε πολύκροτες υποθέσεις μεγαλειώδους και περιπετειώδους εκδίκησης. Τέτοιες περιπτώσεις συγκεντρώνουμε παρακάτω – μην τις… δοκιμάσετε στο σπίτι σας.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Αμμος και θάλασσα στο μετρό!

Η νεα διαφημιστικη καμπανια που μας δροσιζει!


Οι διαφημιστικές καμπάνιες στους σταθμούς και συρμούς του μετρό είναι συχνό φαινόμενο. Αυτή τη φορά όμως οι επιβάτες βρέθηκαν προ εκπλήξεως, όταν μπαίνοντας στο μετρό βγήκαν στην... παραλία!
Η νέα διαφημιστική καμπάνια του τυχερού παιχνιδιού «Σκρατς», που φέρει την υπογραφή της διαφημιστικής εταιρείας Newtons Laboratory, μετατρέπει τα βαγόνια σε ατελείωτες κατάξανθες αμμουδιές με πατημασιές που τις δροσίζει το κύμα. Ενθουσιασμένοι οι επιβάτες, δεν σταμάτησαν να τραβάνε φωτογραφίες, κοινοποιώντας τις στα social media και διαδίδοντας σε χρόνο dt την καλοκαιρινή εμφάνιση του μετρό.

πηγή

Είστε δυστυχισμένοι; Δείτε 19 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνετε

Ο καθένας έχει τις «μαύρες» μέρες του, αλλά γιατί προκαλούμε αρνητική ενέργεια τη στιγμή που μπορούμε να την αποφύγουμε;

Αν προσπαθήσουμε να σκεφτούμε θετικά για εμάς και τους άλλους, τότε θα κάνουμε ένα βήμα προς την ευτυχία.
Ακολουθεί μια λίστα -όπως τη δημοσιεύει το Business Insider-, με 19 πράγματα που συνηθίζουν να κάνουν οι δυστυχισμένοι άνθρωποι. Απλά προσπαθείστε να τα αποφύγετε.

39 δωρεάν πράγματα που δίνουν αγάπη και χαρά!

Be  happy ❤ ✌
Είπατε λοιπόν, ότι τα δωρεάν πράγματα που αγαπάτε στη ζωή σας είναι:

1. Βόλτες με τους ανθρώπους που αγαπώ
2. Τα χαμόγελα

3. Το ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι μου
4. Η ευγένεια μεταξύ μας
5. Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις με φίλους
6. Η υποστήριξη αυτών που αγαπάμε
7. Το χιούμορ και τα αστεία
8. Το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού μας
9. Η εκδήλωση και τα λόγια αγάπης
10. Ο ήλιος

Όσα δεν σας είπε κανείς πριν παντρευτείτε...



Οι περισσότερες από εσάς ρωτούσατε τις παντρεμένες φίλες «πώς είναι ο έγγαμος βίος;» πριν παντρευτείτε, αναζητώντας συμβουλές ή προειδοποιήσεις που ίσως δεν είχατε μέχρι τότε υπολογίσει. Παρατηρούσατε τα ζευγάρια γύρω σας, στο κοντινό σας περιβάλλον –σίγουρα κάποια από αυτά έδειχναν αξιοζήλευτα, ενώ άλλα αποτελούσαν για εσάς παράδειγμα προς αποφυγήν. Και ενώ όλοι έδειχναν πρόθυμοι να σας πουν πώς θα έχετε έναν ευτυχισμένο γάμο, στην πράξη καταλάβατε πως κάποια πράγματα δεν τόλμησε ποτέ, κανείς να σας πει. Όπως, για παράδειγμα, ότι:

Το τέρας μέσα μας: Το πείραμα του Μίλγκραμ

Το πείραμα του Μίλγκραμ είναι ένα από τα πιο γνωστά αντιδεοντολογικά πειράματα της ψυχολογίας, ουσιαστικά μια «φάρσα» που ξεγύμνωσε την ανθρώπινη ψυχή.

Το 1961, ο είκοσι εφτάχρονος Στάνλει Μίλγκραμ, επίκουρος καθηγητής ψυχολογίας στο Γέιλ, αποφάσισε να μελετήσει την υπακοή στην εξουσία. Είχαν περάσει λίγα μόνο χρόνια από τα φρικτά εγκλήματα των Ναζί και γινόταν μια προσπάθεια κατανόησης της συμπεριφοράς των απλών στρατιωτών και αξιωματικών των SS, οι οποίοι είχαν εξολοθρεύσει εκατομμύρια αμάχων. Η ευρέως αποδεκτή εξήγηση –πριν το πείραμα του Μίλγκραμ- ήταν η αυταρχική τευτονική διαπαιδαγώγηση και η καταπιεσμένη –κυρίως σεξουαλικά- παιδική ηλικία των Γερμανών.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

20 γνωρίσματα των ανθρώπων που έχουν αποφασίσει να είναι...ευτυχισμένοι!

Η ευτυχία αποτελεί κοινή επιδίωξη όλων των ανθρώπων. Κανείς δεν θέλει να είναι σκυθρωπός και λυπημένος.
Όλοι έχουμε γνωρίσει ανθρώπους που καταφέρνουν να είναι ευτυχισμένοι, ακόμη και εν μέσω κάποιας αγωνιώδους δοκιμασίας στη ζωή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δε νιώθουν πόνο, θλίψη ή λύπη - απλά, δεν αφήνουν αυτά τα συναισθήματα να κατακλύσουν την ζωή τους.

Πώς το καταφέρνουν; Έρευνες αποκαλύπτουν 20 κυρίαρχα γνωρίσματα των ευτυχισμένων ανθρώπων:

6 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε στα σκουπίδια!

6 αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να πετάξετε στα σκουπίδια!
Ξεφορτωθείτε τα παλιά και κάντε μια νέα αρχή με τη βοήθεια της Νέας Σελήνης...

Κάθε Νέα Σελήνη είναι και μια καινούργια αρχή. Ένας κύκλος κλείνει και ανοίγει ένας άλλος. Είναι ευκαιρία λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την ενέργειά της και να απελευθερώσετε το χώρο σας από αντικείμενα που δημιουργούν αρνητικές ενέργειες. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας και να δημιουργήσετε ένα σπίτι που

είναι ζεστό, άνετο και χαρούμενο, πετάξτε τα παρακάτω αντικείμενα στο καλάθι των αχρήστων και θα παρατηρήσετε άμεση βελτίωση.

9 επιλογές που θα μετανιώσετε στο σύντομο μέλλον

«Αν είχα…» δύο λέξεις που συνδυασμένες δημιουργούν την πιο θλιβερή φράση της ελληνικής γλώσσας. Εδώ σας παραθέτουμε εννέα επιλογές που θα σας οδηγήσουν να πείτε την φράση αυτή, αλλά και τον τρόπο για να τις αποφύγετε.

1. Μην φοράτε «μάσκες» για να εντυπωσιάσετε τους άλλους.


Εάν το πρόσωπο που δείχνετε στον κόσμο κρύβεται πάντα πίσω από μια μάσκα, θα φτάσει κάποια στιγμή που κάτω από τη μάσκα δεν θα υπάρχει τίποτα. Εάν ξοδεύετε υπερβολικό χρόνο επικεντρωμένοι στον τρόπο που σας βλέπουν ή που θέλουν να είστε οι άλλοι, θα ξεχάσετε τελικά πως και ποιοι πραγματικά είστε.

Πλωτίνος: Ο ιδρυτής της νεοπλατωνικής φιλοσοφίας



Πλωτίνος: Ο ιδρυτής της νεοπλατωνικής φιλοσοφίας | Νεοπλατωνισμός
Μοναδικός σκοπός της φιλοσοφίας του Πλωτίνου είναι η γνώση της θεότητας, που επιτυγχάνεται με την έκσταση και όχι με τη λογική. Υπαινικτικός στη γραφή, δύσκολος στο ύφος και τη σκέψη, ο Πλωτίνος εκφράζει τον πόθο του μυστικιστή, που συνταράσσεται από το πάθος για να απελευθερωθεί από τους περιορισμούς της γήινης ύπαρξης και να ομοιωθεί μέσω της έκστασης με τον Θεό.

Η αλληλεπίδραση της ελληνικής φιλοσοφίας με τον Χριστιανισμό γέννησε την τελευταία φάση της ελληνικής φιλοσοφίας, που είναι γνωστή ως Νεοπλατωνισμός. Τα νεοπλατωνικά συστήματα αποτελούν τις τελευταίες εκφράσεις της ελληνικής σκέψης, στον βαθμό που αυτή είχε πλέον κατανοήσει πλήρως τον εαυτό της, δηλαδή την αρχαία θρησκεία και τον αρχαίο μύθο. Ο Νεοπλατωνισμός, λοιπόν, μια εξέλιξη της μεταφυσικής και θρησκευτικής διδασκαλίας του Πλάτωνα, του οποίου οι γνωστότεροι εκπρόσωποι ήταν ο Πλωτίνος...

9χρονη γράφει βιβλίο για να σώσει τον αδερφό της

Μια απίστευτα συγκινητική ιστορία εκτυλίσσεται στη Φλόριντα των ΗΠΑ με πρωταγωνιστές δύο μικρά αδέρφια.
Όλα ξεκίνησαν όταν οι γιατροί διέγνωσαν πως ο μικρός Γκάβιν πάσχει από μια σπάνια μιτοχονδριακή ασθένεια, που είναι γνωστή ως «μίτο».

Είστε φοβικός/ή ή απλά προστατεύεστε;

άρθρο της Βασιλικής κ. Μαργέτη
Ψυχολόγου – Ψυχοθεραπεύτριας, MSc


Είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς εκδηλώνουμε μια...ιδιαίτερη ανησυχία για συγκεκριμένα αντικείμενα, ζώα, χώρους ή καταστάσεις και συχνά παρουσιαζόμαστε αγχωμένοι και αναστατωμένοι όταν καλούμαστε να τα αντιμετωπίσουμε γιατί μας δημιουργούν φόβο…

Είναι ιδιαίτερης λοιπόν σημασίας να εξηγήσουμε ποια ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ φόβου και φοβίας.

Ποιες είναι οι 10 πιο "χαρούμενες" χώρες στον κόσμο?

Δημοσιοποιήθηκε η έκθεση του ΟΑΣΕ (Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη) στην οποία παρουσιάζεται ένα χαρούμενο top 10.
Με βάση τα 11 κριτήρια που ο ΟΑΣΕ θεωρεί απαραίτητα για μια χαρούμενη ζωή, βγήκε η λίστα με τις πιο χαρούμενες βιομηχανοποιημένες χώρες στον κόσμο.
Τα κριτήρια αφορούν στα εξής: υγεία, εκπαίδευση, εισόδημα και περιβάλλον κάθε χώρας, προτεραιότητες της ζωής των κατοίκων και πώς εκτιμούν την αίσθηση της ευτυχίας τους.


Η χαρούμενη δεκάδα είναι: 

Μάθε τι του αρέσει σε μία γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό του!

Διάβασε το ζώδιο του άνδρα που σε ενδιαφέρει και ανακάλυψε όλη την αλήθεια!
ΚΡΙΟΣ
Ο άνδρα Κριός είναι της άποψης ότι η γυναίκα πρέπει να είναι τίγρης στην καθημερινότητά της και γατούλα στο κρεβάτι! Με λίγα λόγια, θαυμάζει την γυναίκα που είναι δυναμική, που έχει ισχυρή προσωπικότητα, που παίρνει πρωτοβουλίες και που δεν διστάζει να πει ευθέως την γνώμη τους, ακόμα και αν ξέρει ότι θα πικράνει καρδιές.
Δείχνει θαυμασμό για την γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, αυτόνομη, με προσωπική ζωή και κοινωνικό κύκλο! Από την άλλη πλευρά, του αρέσει όταν ένα θηλυκό έχει το ταλέντο να τον δελεάσει με τακτ και αισθησιασμό και καταφέρει ο ίδιος να το μεταμορφώνει στο πιο ήρεμο, ζεστό και συντροφικό πλάσμα!

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το αδύνατο σημείο του κάθε ζωδίου!

Δείτε λοιπόν τις αδυναμίες άντρα και γυναίκα, βάση του ζωδίου τους!!...



Κριός
Άντρας : Αφήστε τον να σας πλησιάσει μέχρι εκεί που κάνει ‘’τζίζ’’ και μετά κόψτε τον απότομα… πείτε του πως υπάρχει άλλος και θα σκάσει μέχρι να σας κατακτήσει.
Γυναίκα: Δείξτε της πως είναι το κέντρο του κόσμου, κάντε την να νιώσει πως έχει δίπλα της έναν άντρα δυνατό που ξεχωρίζει. Αλλιώς το κουβαδάκι σας και σε άλλη παραλία.
Ταύρος
Άντρας: Ρωτήστε με έξυπνο τρόπο τι φαγητό του αρέσει και μαζί με αυτό φτιάξτε του και ένα ταψί σπανακόπιτα …. ένα μπουκάλι κρασί … και μασάζ για μια αιωνιότητα.
Γυναίκα: Απλή, λιτή απλά περιμένει τον πρίγκιπα που θα της τα δώσει… όλα… αν τα έχει… αν δεν τα έχει… θα τα βρει από αλλού.