Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Σε ποια ζώδια πιάνει το κόλπο της... "εξαφάνισης";;;

Η «εξαφάνιση» είναι ένα κόλπο παλιό όσο και ο έρωτας. Για να κερδίσεις αυτόν ή αυτήν που σε ενδιαφέρει, ή για να τον... τσιγκλήσεις, απλώς παύεις για ένα διάστημα να δίνεις σημεία ζωής. Και ελπίζεις ότι θα τον κάνεις να σε κυνηγήσει. Πιάνει όμως με όλους; Ας δούμε αν το ζώδιο του «προσώπου» μπορεί να σου δώσει μια ένδειξη για τις πιθανότητες επιτυχίας. Για να μην μπαίνεις τσάμπα στον κόπο, δηλαδή.

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Το πιο εύκολο και νόστιμο κέικ πορτοκάλι που έχεις δοκιμάσει!

Το πιο εύκολο και νόστιμο κέικ πορτοκάλι που έχεις δοκιμάσει!

Δες πως θα φτιάξεις κέικ πορτοκάλι εύκολα και οικονομικά!
Τι θα χρειαστεί

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Το δωρεάν γεύμα των μαθητών σε 290 δημοτικά σχολεία

Στα 8.180.000 ευρώ το κόστος σίτισης Πρόσκληση προς τα κυλικεία 290 δημοτικών σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Πρόγραμμα απευθύνει η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων. Ο Προϋπολογισμός του έργου για το σχολικό έτος 2013-2014 ανέρχεται σε οκτώ εκατομμύρια εκατό ογδόντα χιλιάδες ευρώ (8.180.000,00 €)συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος ΦΠΑ. 

Το δεκατιανό των μαθητών θα περιλαμβάνει: 

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Παραδόθηκε ο Ξηρός και πήρε τα 4 εκατ. της επικήρυξης;

Επικηρύχθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός με 4 εκατ. ευρώ! Το Πάμε Λουκέτο έκανε το πρώτο ρεπορτάζ:

• Αν δεν πιάσουν τον Χριστόδουλο Ξηρό την πρώτη βδομάδα στα 4 εκατ. της επικήρυξης έχουμε τζακ ποτ και μοιράζονται 8 εκατ. ευρώ
• Τα 4 εκατ. που δίνει η κυβέρνηση για την επικήρυξη Ξηρού είναι σε δραχμές
• Τα 4 εκατ. ευρώ για την επικήρυξη Ξηρού φορολογούνται με 5 εκατ. ευρώ

Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Εντυπωσιακά γλυπτά από βιβλία

Γλυπτά από βιβλία (12)
Η Ισπανίδα καλλιτέχνις Alicia Martin από την Μαδρίτη δημιούργησε μια σειρά γλυπτών με τίτλο «Biografías», στην οποία χρησιμοποιεί χιλιάδες βιβλία προκειμένου να φτιάξει εντυπωσιακά και πρωτότυπα έργα τέχνης. Τοποθετεί λοιπόν τα παλιά βιβλία φτιάχνοντας δημιουργίες τόσο συναρπαστικές όσο και γεμάτες ενέργεια, όπως για παράδειγμα κύματα, στροβίλους ή θερμοπίδακες…

Τι είπε ο 17χρονος που πέθανε από πρόωρη γήρανση και συγκίνησε όλο τον πλανήτη (video)

Τι είπε ο 17χρονος που πέθανε από πρόωρη γήρανση και συγκίνησε όλο τον πλανήτη (video)
Μάθημα ζωής αποτελεί η ζωή του νεαρού Σαμ Μπερς από τη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος όταν ήταν 22 μηνών, διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Hutchinson-Gilford (προγηρία).
Πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια που επιταχύνει τη γήρανση και οι πιθανότητες να χτυπηθεί κάποιος από αυτή είναι μία σε κάθε 4-8 εκατομμύρια ανθρώπους. Η νόσος προσβάλλει το δέρμα, το μυοσκελετικό σύστημα και τα αγγεία και χαρακτηρίζεται από εκδηλώσεις πρόωρου γήρατος.
Ο 17χρονος Σαμ άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή μετά από επιπλοκές στην υγεία του. Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς του Λέσλι Γκόρντον και Σκοτ Μπερνς ότι ο γιος τους θα ζούσε μέχρι 13 ετών, ωστόσο έφτασε μέχρι τα 17 εμπνέοντας και συγκινώντας με τις ομιλίες του και τη δύναμη ψυχής του.
Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί την τελευταία του ομιλία στη σκηνή του TED που έκανε όλο τον κόσμο να υποκλιθεί:
πηγή: news247.gr

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ο γιατρός των φτωχών: Ντύνεται άστεγος για να βοηθάει όσους είναι στο δρόμο

Διαβάστε την ιστορία του γιατρού που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βοηθάει αστέγους εδώ και 22 χρόνια (Pics + Vid)


Πώς μια ιδιωτική πρωτοβουλία γίνεται παράδειγμα για Εθνικό Σχέδιο δράσης; Ή αλλιώς, όταν η προσωπική τρέλα ενός ανθρώπου για το επάγγελμα του, υπερβαίνει κάθε σκοπιμότητα.

"TrappedAtMyDesk":Όλα όσα έγραφε ένα κορίτσι στο twitter του καθημερινά όταν έμαθε πως σε 3 μήνες θα πέθενε από καρκίνο (VIDEO)

το προφίλ της: https://twitter.com/TrappedAtMyDesk

Ένα βίντεο που πραγματικά με συγκίνησε..

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Σπαρακτική φωτό: Παιδάκι κοιμάται ανάμεσα στους τάφους των γονιών του στη Συρία... [εικόνα]

Ερχονται συχνά από τη Συρία αποτρόπαιες εικόνες για να μας θυμίσουν την πραγματικότητα του πολέμου που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στη Μέση Ανατολή.

Η συγκεκριμένη σπαρακτική φωτογραφία ανέβηκε στο Reddit, συνοδευόμενη από ένα εξίσου συγκινητικό κείμενο:
«Αν δεν είχα τραβήξει αυτή τη φωτογραφία, οι άνθρωποι ίσως να συνέχιζαν να πιστεύουν ότι ο πόλεμος είναι αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση».


 



Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ποιο παραμύθι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;;;

Ποιο παραμύθι ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;;;
ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ...
ΚΡΙΟΣ: Η Κοκκινοσκουφίτσα φορούσε τη γελοία κόκκινη μπέρτα με την κουκούλα, γιατί στην πραγματικότητα αυτό ήταν το κοστούμι της, όταν δούλευε part-time στο γειτονικό τσίρκο σαν «το κορίτσι-παλαιστής». Έτσι, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να κάνει μαύρο στο ξύλο τον Κακό Λύκο, όταν αποπειράθηκε να τη φάει. Στη συνέχεια έδειρε και τον Κυνηγό που ήρθε τάχα να τη σώσει, γιατί άργησε και άφησε σε εκείνη όλη τη σιχαμερή δουλειά να ξεκοιλιάσει τον Λύκο, για να βγάλει έξω τη Γιαγιά της. 

Καπνίζεις;;; Ορίστε τι πρέπει να τρως....

Καπνίζεις;;; Ορίστε τι πρέπει να τρως....
Τα λαχανικά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγεία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν 6 συγκεκριμένα λαχανικά που μειώνουν πολύ τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και είναι απαραίτητα στους καπνιστές, όπως προκύπτει από μία πρόσφατη έρευνα του Γερμανικού Ιδρύματος Ανθρώπινης Διατροφής του Potsdam.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αυτή είναι η φυσική μάσκα που διώχνει τις ραγάδες και είναι εύκολη!

Αντιμετωπίστε ή προλάβετε την εμφάνιση των ραγάδων στο σώμα σας δημιουργώντας ένα απλό, αλλά θαυματουργό μείγμα από έλαια με υπέροχο άρωμα καρύδας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα υλικά που χρειάζεται η συγκεκριμένη συνταγή μπορούν να βρεθούν εύκολα στα φαρμακεία και στα καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.
Θα χρειαστείτε:

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Αυτές είναι οι 11 ελληνικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ανάμεσα στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ της Ευρώπης!

Αυτές είναι οι 11 ελληνικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ανάμεσα στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ της Ευρώπης!
Οι 100 καλύτερες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν στον θεσμό των European Business Awards 2013-2014 με τον ιδιαίτερα τιμητικό τίτλο «Ruban d’Honneur» -ο οποίος τους δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση του διαγωνισμού- ανακοινώθηκαν σήμερα, ενώ ταυτόχρονα ανακοινώθηκαν και οι 27 National Public Champions(Εθνικοί Πρωταθλητές Ψηφοφορίας) από τις 27 Ευρωπαϊκές χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό.
Ανάμεσα στις 100 εταιρείες που βραβεύτηκαν με τον τίτλο «Ruban d’Honneur» συγκαταλέγονται και 10 Ελληνικές, γεγονός που αποτελεί εξαιρετική επιτυχία αφού για πρώτη φορά επιλέγεται τόσο μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων από την χώρας μας για το τελικό στάδιο του διαγωνισμού.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

Γράφει η Δώρα Αδρακτά - Ξυλούρη, Ψυχίατρος



ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

  Υπάρχουν ασθένειες για τις οποίες επικρατούν ακόμη στην κοινωνία μας πολλοί μύθοι, εσφαλμένες πεποιθήσεις και προκαταλήψεις. Μια από αυτές είναι η σχιζοφρένεια. Μια συχνή λανθασμένη αντίληψη είναι ότι τα άτομα με σχιζοφρένεια έχουν διχασμό προσωπικότητας. Αυτό έγινε γιατί ο διεθνής όρος σχιζοφρένεια, στα ελληνικά προέρχεται από δύο λέξεις που σημαίνουν «χωρίζω» και «νους». Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.
  Οποιοσδήποτε μπορεί να πάθει σχιζοφρένεια, όπως οποιοσδήποτε μπορεί να πάθει θυρεοειδίτιδα, διαβήτη ή καρκίνο.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Οι χώρες με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα στον κόσμο

Η πρόσφατη δολοφονία της Μις Βενεζουέλα, Μόνικα Σπέαρ, από συμπατριώτες της κακοποιούς μπροστά στα μάτια της πεντάχρονης κόρης της προκάλεσε σάλο και έφερε πάλι στο προσκήνιο το αξεπέραστο πρόβλημα εγκληματικότητας που έχουν πολλές χώρες.
Ο ΟΗΕ έχει καταρτίσει λίστα με τα 10 κράτη που συγκεντρώνουν τα υψηλότερα ποσοστά δολοφονιών:

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

10 μέρη που πρέπει να δεις πριν εξαφανιστούν (video)

Είναι μνημεία της φύσης ή των ανθρώπων, απειλούνται από διάφορους παράγοντες, το σίγουρο είναι πως τους απομένει λίγη ζωή. Άρχισε να τα επισκέπτεσαι πριν εκλείψουν. 


πηγή

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Τα 13 πράγματα που δεν κάνουν οι ψυχικά δυνατοί άνθρωποι

Τι είναι αυτό που κάνει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες «ανθεκτικούς» και δυνατούς να ανταποκρίνονται σε οτιδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους; Πολλά άρθρα κάνουν λόγο για τα κρίσιμα χαρακτηριστικά ψυχικής αντοχής που πρέπει να διαθέτει κάποιος, όπως για παράδειγμα επιμονή, αισιοδοξία και μια αλάνθαστη ικανότητα να κάνουν μέχρι και την αποτυχία… επιτυχία. Πέρα από τη σωματική δύναμη και την καλή κατάσταση υγείας που απαιτείται να έχει κανείς, η ψυχική και διανοητική δύναμη κρίνεται πιο σημαντικός παράγοντας, όπως αναφέρεται σε άρθρο στο περιοδικό Forbes.

Katy Perry - Beyonce: Οι δύο βασίλισσες του 2013!

Είναι δύο από τις πιο καυτές superstar στη διεθνή showbiz...   Η χρονιά που πέρασε ήταν και για τις δύο σημαντική καθώς ξεχώρισαν, η κάθε μία με το δικό της τρόπο!    Η Katy Perry δεν χρειάστηκε ειδικά εφέ ή συμφωνίες για να κάνει τα τραγούδια της να ξεχωρίσουν. Στις αρχές του Αυγούστου έβγαλε το πρώτο single του νέου της δίσκου με τίτλο "Roar," το όποιο έφτασε στο νούμερο ένα των charts.