Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η παροιμία που χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Μία παροιμία για κάθε ζώδιο

Αν σκεφτούμε τώρα –είτε το πιστεύουμε απόλυτα είτε όχι– ότι καθένα από τα 12 ζώδια έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα οποία –κατ’ επέκταση– διαμορφώνουν μέχρι ένα σημείο τη συμπεριφορά του ατόμου που έχει γεννηθεί μια συγκεκριμένη ημερομηνία μέσα στο έτος, ε τότε μπορούμε να πούμε πως υπάρχουν μερικά αντιπροσωπευτικά γνωμικά της λαϊκής σοφίας για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού κύκλου. Και αυτός ο συνδυασμός παροιμίας-ζωδίου έχει πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith

Απλά τέλειο!


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Πριν και μετά τα ναρκωτικά

n
Ένα πρόσωπο-δύο όψεις, ένας άνθρωπος-δύο ζωές: αυτό είναι το θέμα μίας σειράς φωτογραφιών του Λονδρέζου φωτογράφου Roman Sakovich. Tο project “Half” αποτελείται από φωτογραφίες προσώπων πριν και μετά την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών. Χρησιμοποιώντας το κατάλληλο μακιγιάζ, καθώς και το photoshop, ο φωτογράφος απεικονίζει τις επιπτώσεις του εθισμού στην εξωτερική εμφάνιση.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η γυναίκα με το λίφτινγκ που ζητά να μαντέψουν την ηλικία της

Μια γυναίκα αποφασίζει να κάνει λίφτινγκ στο πρόσωπο για τα γενέθλιά της.
Ξοδεύει 5000 και αισθάνεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.
Στο δρόμο για το σπίτι, σταματάει σε ένα περίπτερο για να αγοράσει μια εφημερίδα. Προτού φύγει ρωτάει τον περιπτερά:
- Πόσο χρονών με κάνετε;

- 32, της απαντάει.
- Κι όμως, είμαι 47! λέει με ικανοποίηση.
Λίγο αργότερα, πάει στα McDonald's και κάνει την ίδια ερώτηση στην κοπέλα στο ταμείο. Εκείνη απαντάει:

Πανικός από «πρόβλεψη» σεισμού 6 ρίχτερ στην Ελλάδα - Τι λένε οι σεισμολόγοι

panikos-apo-problepsh-seismoy-sthn-ellada-ti-lene-oi-seismologoiΠανικός προκληθηκε στο Διαδίκτυο από ανάρτηση του World Earthquakes για επικείμενο σεισμό στην Ελλάδα η οποία έκανε λόγο για μεγάλο σεισμό που θα ξεσπάσει στη χώρα το επόμενο 48ωρο
Η αρχική ανάρτηση που αφορούσε στην Ελλάδα «κατέβηκε» ωστόσο τώρα η χώρα μας φιγουράρει στη λίστα με τις χώρες όπου θα σημειωθεί μεγάλος σεισμός τα επόμενα χρόνια με συγκεκριμένο έτος αναφοράς το 2016

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Τι κοιτάζουν πρώτα οι άντρες στις γυναίκες και τι οι γυναίκες στους άντρες

 Σύμφωνα με μία μελέτη που δημοσιεύει η Daily Mail, το 70% των ανδρών προσέχουν πρώτα τα....

Το απάνθρωπο Ρωσικό πείραμα αϋπνίας στα τέλη της δεκαετίας του '40


Ρώσοι ερευνητές στα τέλη της δεκαετίας του '40 κράτησαν 5 άτομα άγρυπνα επί 15 μέρες χρησιμοποιώντας ένα αέριο που βρισκόταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Κρατούνταν σε απομονωμένο περιβάλλον ώστε να ελέγχεται η συγκέντρωση του αερίου καθώς σε μεγάλες συγκεντρώσεις θα ήταν θανατηφόρο.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τον ταύρο που έκλαψε και ικέτεψε για τη ζωή του…


Κι ήταν η μέρα που ένας ταύρος έκλαψε και ικέτεψε για τη ζωή του…
Η κατάληξη στα σφαγεία, είναι συνήθως αυτή: Οι εργαζόμενοι σ” ένα σφαγείο του Χονγκ Κονγκ, έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν έναν ταύρο να γονατίζει ξαφνικά και να κλαίει πριν τον πάρουν μέσα στο σφαγείο!

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

...before you die


τόσο απλό τόσο ενθαρρυντικό...

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

«Μπρούσκο» Φωτογραφίες: Η παρουσίαση της νέας σειράς του ΑΝΤ1


«Μπρούσκο»
Το πρωί της Πέμπτης, οι συντελεστές της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο», παραβρέθηκαν στη δημοσιογραφική παρουσίαση των δύο πρώτων επεισοδίων, που πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο «Δαναό».

Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα, με το διπλό αυτό επεισόδιο, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15,ενώ θα προβάλλεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. 

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

10 αλλαγές στον τρόπο ζωής σας που θα σας διατηρήσουν ζωντανούς!


Η καλή υγεία και η ποιοτική μακροζωία, απαιτούν απλές, αλλά συστηματικές καθημερινές αλλαγές στη ζωή μας οι οποίες μπορεί να επαρκούν για να θεραπευτούμε αλλά και για να διατηρήσουμε ολιστικά την υγεία μας.

Σάλος με τα ρατσιστικά σχόλια κατά της Ινδής που στέφθηκε Μις Αμερική!


Στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Miss America, στέφθηκε νικήτρια η 24χρονη Nina Davuluri. Η νικήτρια ήδη κατείχε τον τίτλο της Miss New York. Η κοπέλα είναι ινδικής καταγωγής και έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην  ιατρική. Mε την υποτροφία 50,000 $ που κέρδισε από το διαγωνισμό σίγουρα θα τα καταφέρει!

Παλιά συνέντευξη του Παύλου Φύσσα

n
Ο ράπερ Παύλος Φύσσας, γνωστός ως Killah P, σε παλιά του συνέντευξη δήλωσε πως «τα κακώς κείμενα της ζωής μας πρέπει να τα πετάμε στο πέρασμα του χρόνου και να μην τα επαναλαμβάνουμε....κοινώς με μια λέξη ΕΞΕΛΙΞΗ». Συνέχισε λέγοντας «μια είναι η Αλήθεια και αν ψάχνεις μια Αλήθεια τότε σίγουρα θα την βρεις...Μπορεί να τρομάξεις αλλά θα την βρεις».
Η συνέντευξη που ακολουθεί έγινε για το hiphop4elements.blogspot.gr/ τον Μάρτιο του 2011:

Παύλος Φύσσας: Ο πρώτος δολοφονημένος αντιφασίστας

Μέλος οικογένειας εργατών και γνωστός στο χώρο της ραπ μουσικής ως Killah P, ο Παύλος Φύσσας μαχαιρώθηκε από 45χρονο ακροδεξιό στο Κερατσίνι – Είχε γράψει τραγούδια και για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Μέλος οικογένειας εργατών, γνωστός στο χώρο της ραπ μουσικής ως Killah P και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ο άτυχος 34χρονος Παύλος Φύσσας που έπεσε νεκρός λίγο μετά τα μεσάνυχτα  στην Αμφιάλη από μαχαιριά ακροδεξιού.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Συναγερμός από νέα έρευνα: Αλλάζει ο τρόπος μετάδοσης του ιού HIV στην Ελλάδα

athina.jpg

Ανησυχητικές ενδείξεις ότι αλλάζει ο τρόπος μετάδοσης του ιού HIV/AIDS σε σχέση με τους μέχρι σήμερα γνωστούς τρόπους μετάδοσης, έχουν περιέλθει σε γνώση του υπουργείου Υγείας, μετά από επιδημιολογικές και μοριακές αναλύσεις σε άτομα που κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για έρευνα που διενεργήθηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και, όπως αναφέρεται σε έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, «δείχνει νέες αλληλουχίες HIV που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα μετά το 2010 πιθανότατα από την Ασία».

Έπαθε ΣΟΚ όταν έμαθε στο μήνα του μέλιτος ότι ο άνδρας της...

Από την εκκλησία στα δικαστήρια οδηγήθηκε ένα νεόνυμφο ζευγάρι..

Ο πατέρας της νύφης, ο 51χρονος Stephen Thatcher από τη Βρετανία, δεν άντεξε τα νέα και επιτέθηκε στον γαμπρό του όταν έμαθε ότι ο νεαρός είχε απατήσει την κόρη του και αποφάσισε μάλιστα να της το αποκαλύψει  κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος τους.

Ποιοι θα χορέψουν τελικά στο Dancing With The Stars 4

Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής, αυτή όμως η λίστα ενδέχεται να είναι πολύ κοντά στην τελική.
Παρουσιαστές, σχεδιαστές, τραγουδστές, αθλητές, μοντέλα. Όλοι οι καλοί χωράνε στην 4η σεζόν του 'Dancing With The Stars', που κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Γυναίκα κλωτσάει κοριτσάκι στον πεζόδρομο της Ακρόπολης! (pic)

Στον πεζόδρομο της Ακρόπολης, ιδιοκτήτρια καταστήματος ενοχλείται από την παρουσία κοριτσιού που παίζει ακορντεόν και το κλωτσάει.
Η γυναίκα, κρατώντας ένα περιοδικό μόδας στο χέρι, κλωτσά το κοριτσάκι που είναι στο δρόμο και παίζει ακορντεόν.
Η φωτογραφία είναι του  Δημήτρη Μεσσίνη για το Associated Press και το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου.

"Μπρούσκο": Η νέα καθημερινή σειρά του ANT1

Η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, το Μπρούσκο κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:15 με διπλό επεισόδιο! Στα πλαίσια της προώθησης της σειράς, το κανάλι θα
πραγματοποιήσει event την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 12:00 το μεσημέρι στον κινηματογράφο "ΔΑΝΑΟΣ" όπου και θα γίνει η πρεμιέρα της σειράς.

Λίγα λόγια για τη σειρά. ...

Η καμπάνια που έκανε 100.000 ανθρώπους να κόψουν το κάπνισμα

Θραύση έχει κάνει στις ΗΠΑ, τώρα και στην Ευρώπη, το βίντεο–καμπάνια κατά του καπνίσματος που φιλοξενεί την αληθινή μαρτυρία ενός παραμορφωμένου προσώπου.

Το σάιτ του τρόμου: Ο σχεδόν άγνωστος ιστότοπος που έχει οδηγήσει ήδη εννέα άτομα στην αυτοκτονία [εικόνες]

Το σάιτ του τρόμου: Ο σχεδόν άγνωστος ιστότοπος που έχει οδηγήσει ήδη εννέα άτομα στην αυτοκτονία [εικόνες] Οι περισσότεροι ενήλικες δεν έχουν ακούσει ποτέ το σάιτ κοινωνικής δικτύωσης Ask.fm. Κι όμως πρόκειται για ένα τεράστιο σάιτ στην Ευρώπη με περίπου 65 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.
Το χαρακτηριστικό αυτού του σάιτ είναι ότι οι μισοί από αυτούς τους χρήστες είναι κάτω των 18 ετών, που σημαίνει πως η ενεργή βάση χρηστών αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από παιδιά τα οποία μάλιστα αλληλοαπειλούνται.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

9 ανόητες ιδέες που έκαναν κάποιους... εκατομμυριούχους!

9 ανόητες ιδέες που έκαναν κάποιους... εκατομμυριούχους!
Επιχειρηματικές ιδέες που οι πιο πολλοί θα τις απέρριπταν χωρίς δεύτερη σκέψη... Κι όμως αυτές οι ιδέες τους έκαναν εκατομμυριούχους.

Τα... αποφθέγματα των αυτοκινητιστών

Οδηγοί με οίστρο...

 

Αυτά είναι τα 7 μεταπτυχιακά στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη ζήτηση [λίστα]

Αυτά είναι τα 7 μεταπτυχιακά στην Ελλάδα με την μεγαλύτερη ζήτηση [λίστα]Χιλιάδες απόφοιτοι πανεπιστήμιων ψάχνουν να βρουν ποιο θα είναι το επόμενο τους βήμα στην ακαδημαϊκή τους καριέρα και εξαπολύουν «σαφάρι» προκειμένου να εντοπίσουν το μεταπτυχιακό το οποίο θα τους παράσχει την όσο το δυνατόν καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση στην Ελλάδα.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 12 ΧΡΟΝΙΑ από το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! (VIDEO)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: 12 ΧΡΟΝΙΑ από το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! (VIDEO)
Ήταν 11 Σεπτεμβρίου 2001. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που δύο αεροπλάνα διέσχιζαν τον ουρανό της Νέας Υόρκης και... καρφώθηκαν στους Δίδυμους Πύργους. Μάλιστα, η δεύτερη πρόσκρουση του αεροσκάφους μεταδόθηκε ζωντανά από όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα με τους τηλεθεατές να... παγώνουν.

Για όσους αγαπούν το φθινόπωρο!



Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

The Fish House: Ένα εντυπωσιακό σπίτι μέσα σε πισίνα (pics & video)

The Fish House: Ένα εντυπωσιακό σπίτι μέσα σε πισίνα (1)
Γνωστό ως «The Fish House», αυτό το τροπικό πολυτελές bungalow από την Guz Architects βρίσκεται στη Σιγκαπούρη και εντυπωσιάζει όχι μόνο για τον πρωτότυπο σχεδιασμό του, αλλά και για το ότι ταιριάζει απόλυτα με το περιβάλλον του.