Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Έρευνα που (δεν) αλλάζει τα δεδομένα: Οι άντρες προτιμούν τα φλογερά χείλη

UntitledΟι ερευνητές επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη ξέραμε...
Όχι πως δεν το γνωρίζαμε, αλλά να που έρχονται και οι αριθμοί να το επιβεβαιώσουν: όπως διαβάσαμε σε δημοσίευμα της Daily Mail, "Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Manchester βρήκαν πως το κόκκινο κραγιόν έλκει την προσοχή στα χείλη, κυρίως από το αντίθετο φύλο."

Στην έρευνά τους συμμετείχαν 50 άντρες και το ενδιαφέρον εστιάστηκε στις κινήσεις των ματιών τους ενώ κοίταζαν διάφορες φωτογραφίες γυναικών. Διαπιστώσαν, λοιπόν, πως έμεναν περισσότερη ώρα στις γυναίκες που φορούσαν κόκκινο κραγιόν και συγκεκριμένα πως περνούσαν: 7,3 δευτερόλεπτα να κοιτάζουν τα κόκκινα χείλη, 6,7 δευτερόλεπτα στα ροζ χεόλη και 2,2 δευτερόλεπτα στις γυναίκες πυ δεν φορούσαν κραγιόν. Σε συνδυασμό μάλιστα, με άλλη έρευνα που έδειξε ότι οι σερβιτόρες που φοράνε κόκκινο κραγιόν παίρνουν περισσότερα tips, οδήγησε την Daily Mail στο συμπέρασμε ότι το κόκκινο κραγιόν είναι το πιο sexy!

http://www.queen.gr/

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Τα βασικά σημάδια για να πεις αντίο σε μια φιλία

Carrie <3
Το τέλος μιας φιλίας μπορεί να σε πονέσει όσο και ένας χωρισμός. Ειδικά όταν σε αυτή την φιλία έχεις επενδύσει χρόνο, ενέργεια, αγάπη, αφοσίωση, όταν έχεις μοιραστεί, όταν έχεις δώσει και έχεις πάρει. Όπως όμως και στις ερωτικές σχέσεις έτσι και οι φιλίες, δεν είναι γραφτό όλες να κρατάνε για πάντα.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

12 σκληρές αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να ωριμάσεις...

Καθώς κοιτάς πίσω στη ζωή σου, θα συνειδητοποιήσεις ότι πολλές φορές όταν νόμιζες ότι είχες χάσει κάτι καλό στην πραγματικότητα κατευθυνόσουν προς κάτι καλύτερο.
Δεν μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Μερικές φορές πρέπει απλά να χαλαρώσεις και να έχεις πίστη ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Πήγαινε σιγά-σιγά και άσε τη ζωή να κυλήσει. Επειδή, μερικές φορές, οι αλήθειες που δεν μπορείς να αλλάξεις, καταλήγουν να αλλάζουν αυτές εσένα και να σε βοηθάνε να ωριμάσεις. Διάβασε παρακάτω δώδεκα τέτοιες αλήθειες...

Μάθετε πως να ξεχωρίζετε ποια τρόφιμα περιέχουν χημικά

Αν είστε από τους ανθρώπους που ελέγχουν τα συστατικά των τροφίμων και δεν ξέρετε τη σημασία κάποιων όρων όπως «βελτιωτικά», «πρόσθετα»...

«σταθεροποιητικά», «γλουταμινικό μονονάτριο», «ένζυμα», «ζαχαρίνη», «ραφιναρισμένο», «κορεσμένα και ακόρεστα λίπη» είναι καιρός να τα μάθουμε.

Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης- Πιθανόν πρόκειται για αυτοκτονία!

Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης ΑσλάνηςΝεκρός βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Αυτή την ώρα, στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης βρίσκεται κλιμάκιο αστυνομικών της ασφάλειας για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία της υπόθεσης και να διερευνήσουν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

 Πηγή: www.lifo.gr

Όσο πιο έξυπνα τα κινητά μας, τόσο πιο χαζοί είμαστε εμείς

smart tip:Πως να ξεκολλήσετε το προβληματικό φερμουάρ απλά με ένα κερί!

Jennifer Larsson -Ένα υλικό που βρίσκουμε σε κάθε σπίτι υπόσχεται να ξεκολλήσει και τα πιο επίμονα φερμουάρ
Σε όλους μας έχει συμβεί το φερμουάρ από το αγαπημένο μας fashion item, είτε αυτό είναι ένα παντελόνι, είτε μία φούστα, είτε η τσάντα μας, να κολλήσει και να μην μπορούμε να το πάμε ούτε πάνω ούτε κάτω.

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Ματαιόδοξοι οι χρήστες iPhone, πλούσιοι οι κάτοχοι BlackBerry

.Τι λέει το τηλέφωνό σας για εσάς με βάση τη νέα έρευνα;
Οι πιο ματαιόδοξοι χρήστες κινητών τηλεφώνων είναι εκείνοι που έχουν iPhone και ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για τα ρούχα και προϊόντα περιποίησης από ότι όσοι BlackBerry ή Android τηλέφωνα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.
Οι ιδιοκτήτες BlackBerry φαίνεται ότι κερδίζουν περισσότερα χρήματα και είναι πιο ...

P!NK NAILS!

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Τα highlights και οι νικητές των MTV Video Music Awards (pics & videos)

Τα εσώρουχα της Miley Cyrus, η "κατινιά" της Taylor Swift και το σνομπάρισμα του "Get Lucky".
Ο Justin Timberlake και ο Macklemore ήταν το "νέο αίμα" των φετινών MTV Video Music Awards που, κατά τα άλλα, για άλλη μια φορά βράβευσαν (κυρίως) τους συνήθεις υπόπτους και "χαϊδεμένους" τους, Taylor Swift, Selena Gomez, Bruno Mars, One Direction και Thirty Seconds To Mars.
Videoclip της χρονιάς (δικαίως, θα πούμε εμείς, εξάλλου το είχαμε προβλέψει) αναδείχθηκε το 'Mirrors' του Justin Timberlake -ο οποίος επέστρεψε θριαμβευτικά φέτος μετά από 7 χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία- Bruno Mars και Taylor Swift βραβεύθηκαν για τα καλύτερα video clips από άνδρα και γυναίκα καλλιτέχνη, ενώ Selena Gomez, Macklemore και 30 Seconds To Mars διακρίθηκαν στις κατηγορίες pop, hip-hop και rock αντίστοιχα. Σύμφωνα με το MTV ...