Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θανάσιμη Ομορφιά (Eve Düşen Yıldırım) : Το νέο τούρκικο σήριαλ στο mega (+trailer)


Η "Θανάσιμη Ομορφιά" (Eve Düşen Yıldırım)
, η νέα σειρά του Mega, είναι η συναρπαστική ιστορία μιας όμορφης κοπέλας που ένα παιχνίδι της μοίρας θα τη φέρει ανάμεσα σε δυο αδέλφια!

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

LOL,THAT'S ME (gifs)

Lol True - Random Photo (32589229) - Fanpop fanclubs

(2) imgfave - amazing and inspiring images

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Celebrities : πριν και μετά το... Photoshop! (gif pics)

Celebs gephotoshopt! - Girlscene
Όλοι ξέρουμε ότι οι φωτογραφίες διασήμων περνούν από Photoshop πριν δημοσιευτούν. Όπως είναι φυσικό, άλλες πόζες έχουν υποστεί μεγαλύτερη επεξεργασία και άλλες λιγότερη.

Ακολουθούν οι πόζες με τα πρόσωπα της showbiz πριν και μετά το Photoshop. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αλλαγή έγινε προς το καλύτερο…

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Promise Phan:Η makeup artist που μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιονδήποτε

Promise Phan
Η Promise Phan είναι μια από τις πιο δημοφιλείς makeup artists του διαδικτύου, και όχι άδικα, αφού έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει τον εαυτό της σε γνωστούς ηθοποιούς, τραγουδιστές, ακόμα και χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Financial Times: Γιατί η ελληνική κρίση αποδείχθηκε τριπλή καταστροφή – Μία θλιβερή ιστορία…

«Πριν από 2.500 χρόνια η Ελλάδα διαμόρφωσε τη δυτική σκέψη. Πρόσφατα, διαμόρφωσε τον τρόπο αντίδρασης στη χρηματοοικονομική κρίση. Η Ελλάδα υπέστη μία καταστροφή και ο συνεπακόλουθος φόβος άλλων χωρών ότι θα ακολουθήσουν, δικαιολόγησε τη λιτότητα. Το αποτέλεσμα ήταν μία αναιμική ανάκαμψη από την ύφεση της κρίσης, κυρίως στην ευρωζώνη και τη Βρετανία. Η Ελλάδα, δυστυχώς, αντιμετώπισε την λάθος κρίση στη λάθος στιγμή», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Μάρτιν Γουλφ στην ……

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ιστορική απόφαση ΣΤΑΘΜΟΣ για τα κινητά σε ΟΛΗ την Ευρώπη! Δείτε τι ισχύει από την 1η Ιουλίου 2014

Οριστικό τέλος στις υπερχρεώσεις περιαγωγής (roaming) δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου 2014, καθώς υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο από τις 27 χώρες-μέλη!

Αυτό σημαίνει ότι από του χρόνου το καλοκαίρι θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον αριθμό μας σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι χρεώσεις για τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα SMS και την πρόσβαση στο Internet θα παραμένουν ίδιες με αυτές που ισχύουν στη χώρα μας.

15 απίστευτα κι όμως αληθινά φαινόμενα! (pics)

Και τρομερά εντυπωσιακά όλα τους!!

Ζώα εναντίον ρεπόρτερ [Video]



Ξεκαρδιστικά περιστατικά σε ζωντανή σύνδεση…

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

10 γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που οι άντρες ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ!



Τα ρούχα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην συνολική εικόνα μιας γυναίκας και πολλές φορές μπορούν να σας δώσουν το κάτι παραπάνω έτσι ώστε να γίνετε το επίκεντρο ή να μαγέψετε τον άντρα που επιθυμείτε. Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και ορισμένα ρούχα που θα πρέπει να αποφεύγετε διότι δεν σας κολακεύουν ιδιαίτερα. Το ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα παρουσιάζει 10 γυναικεία ρούχα που δεν αρέσουν στους άντρες και για αυτό καλό είναι να τα αποφεύγετε.

16 ΑΤΑΚΕΣ : Εξώφυλλα για το facebook | 16 QUOTES : facebook covers


Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Δείτε πώς μπορείτε να «καθαρίσετε» το προφίλ σας στο Facebook

Το Facebook, δυστυχώς ή ευτυχώς, αποθηκεύει όλες σας τις δραστηριότητες.

Ωστόσο, ακολουθώντας μερικά απλά βήματα μπορείτε εύκολα να διαγράψετε το ιστορικό των αναζητήσεων σας και να καθαρίσετε όλες τις πληροφορίες που δεν θα θέλατε να διαρρεύσουν.
Καταρχήν θα πρέπει να πάτε στη σελίδα του προφίλ σας και να επιλέξετε το κουμπί «Activity Log» (στα ελληνικά «Αρχείο δραστηριοτήτων»), που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της φωτογραφίας εξωφύλλου σας.
Το αρχείο δραστηριοτήτων περιλαμβάνει μία λίστα με όλες τις δημοσιεύσεις σας, αλλά και τις κινήσεις σας στο Facebook, συμπεριλαμβανομένου και του ιστορικού αναζητήσεων.

Ινδή 13χρονη εξυπνότερη από τον Αϊνστάιν!


Η Νέχα Ραμού, μια 13χρονη Ινδή μετανάστρια που διαμένει στην Βρετανία, αξιολογήθηκε ως εξυπνότερη από τον Αϊνστάιν και τον Χόκινγκ καθώς σύμφωνα με το IQ τεστ της Mensa στο οποίο υπο
βλήθηκε ξεπερνά τους δύο επιστήμονες κατά 2 μονάδες «εξυπνάδας» αγγίζοντας τους 162 βαθμούς! Τα αποτελέσματα του τεστ της Νέχα είναι εντυπωσιακά αφού για να γίνει κάποιος δεκτός στον οργανισμό της Mensa το κριτήριο είναι η συγκέντρωση βαθμολογίας ίσης ή περισσότερης των 148 βαθμών.

Αστείες Ατάκες (από twitter)

- Συγγνώμη, πού είναι τα βούτυρα;
- Στον τρίτο διάδρομο. Ποιο θα θέλατε; - Αυτό της διαφήμισης που γελάνε. Με την κόκα.


Ακούω να κορνάρουν. Σκέφτομαι. Ποιος μαλάκας? Κορνάρουν πιο πολλοί Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για γάμο. Ξανασκέφτομαι. Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ???

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Μην πετάτε τις σκιές ματιών που σας τελειώνουν, κάντε... ανακύκλωση και δημιουργήστε καινούργιες!


Έξυπνο, γρήγορο tip και κάνετε οικονομία
Αν οι σκιές των ματιών σας σπάσουν ή έχει μείνει τόσο μικρή ποσότητα που θέλετε να τις πετάξετε, απλά μην το κάνετε!
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το δημιουργήσετε τις δικές σας σκιές παίζοντας με τα χρώματα. Τι θα κάνετε; Με ένα κουταλάκι θα βγάλετε τις σκιές από τις θήκες τους, θα τις τρίψετε καλά - καλά ώστε να γίνουν σκόνη  και μετά πολύ απλά τις αναμιγνύετε για να πετύχετε το χρώμα που θέλετε.

Σοκολάτα, καλή όσο η γυμναστική!Κι όμως!

NUTELLA | via TumblrΕίχατε διανοηθεί ποτέ ότι την ώρα που απολαμβάνετε ένα λαχταριστό κομμάτι σοκολάτας το σώμα σας… γυμνάζεται; Και αυτό όχι εξ αιτίας της _ όχι και ιδιαίτερα επίπονης _ «άσκησης» της μάσησης. Ερευνητές ανακάλυψαν ότι η σοκολάτα επενεργεί ευεργετικά στον οργανισμό «τονώνοντας» τους μυς και την καρδιά με τρόπο παρόμοιο με αυτόν της αεροβικής γυμναστικής.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Το πιο φθηνό εστιατόριο

-Σερβιτορος: οριστε η μπυρα σας κυριε
-Τυπας: ποσο εχει?
-Σερβιτορος:0,01 ευρω!
-Τυπας: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? τοσο φθηνα? μπραβο το καταστημα...
απο φαγητα τι εχουμε?
-Σερβιτορος:Εχουμε... πληρες μενου με μπριζολα, πατατες, και σαλατα στα 0,03 ευρω!
-Τυπας: καλα ρε εσεις ειστε καταπληκτικοι! που ειναι ο ιδιοκτητης του μαγαζιου? θελω να τον συγχαρω!

ΝΕΡΙΤ: Αυτή θα είναι η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση

Το νομοσχέδιο για τη “νέα ΕΡΤ” αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας, για δημόσια διαβούλευση.


Στο νέο φορέα, ο οποίος θα λέγεται ΝΕΡΙΤ. ΑΕ προστίθεται και το «Ι» του ίντερνετ.

Το νέο νομικό πρόσωπο θα είναι Ιδιωτικού Δικαίου και η ΝΕΡΙΤ Α.Ε. ορίζεται ως “δημόσια επιχείρηση που ανήκει στο δημόσιο τομέα και εποπτεύεται από το κράτος”.

Tα 5 πράγματα που ένας άντρας προσέχει με την πρώτη σε μία γυναίκα!

To ότι οι άντρες είναι οπτικά όντα είναι γνωστό και δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν...

Το γεγονός επίσης ότι καμιά φορά η εμφάνιση δεν τους νοιάζει καθόλου, σε σημείο μάλιστα να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν έχουν έστω και το παραμικρό κριτήριο, είναι επίσης γνωστό. Βέβαια το συγκεκριμένο συμβαίνει είτε έπειτα από πολύ ποτό, είτε από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από το sex οπότε έστω και λίγο δικαιολογείται! Μην μπερδεύεστε κορίτσια, ο άντρας πάντα θα κοιτάζει συγκεκριμένα μέρη της εμφάνισης μίας γυναίκας τα οποία όσο πιο εντυπωσιακά είναι, τόσο το καλύτερο φυσικά. Η διαφορά έγκειται στο γεγονός, ότι είναι αρκετά πιο προσγειωμένοι από εμάς, με αποτέλεσμα αν είναι μέτριας εμφάνισης, ούτε καν να σκέφτονται να πλησιάσουν μια γυναίκα, εκτός των κυβικών τους, από το φόβο και μόνο της επερχόμενης χυλόπιτας, η οποία βέβαια μπορεί να μην έρθει αλλά λέμε τώρα... Όπως και να χει βέβαια, εμείς συγκεντρώσαμε τα 5 γυναικεία μέρη που ένας άντρας κοιτάζει, με την πρώτη που λέμε, για να ξέρετε την επόμενη φορά που θα επικεντρωθείτε και θα βάλετε περισσότερη μαεστρία!

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Το μισθολόγιο της ΕΡΤ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΙΜΩΤΡΟ και στοΤΡΩΚΤΙΚΟ, πριν από λίγους μήνες . Είναι το μισθολόγιο της ΕΡΤ πριν δύο χρόνια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ – 
ΛΥΡΙΤΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 324.000 -Δ/ΝΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΤΟΣ 324.000
ΧΟΥΚΛΗ ΜΑΡΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ 218.976

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Έκλεισε η ΕΡΤ!Πήρε φωτιά το twitter!-Δείτε όλες τις αντιδράσεις,απόψεις και κορυφαίες ατάκες-



Τι θα γινόταν στον κόσμο αν δεν υπήρχε οξυγόνο για 5 δευτερόλεπτα



Ανακοινώθηκαν οι εισακτέοι σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ!


Μειωμένοι κατά 8,94% θα είναι φέτος οι εισακτέοι σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας, που ανακοινώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι εισακτέοι φέτος θα είναι 69.288 άτομα, ενώ πέρυσι ήταν  76.094 άτομα. 

Στα ΑΕΙ έχουμε αύξηση εισακτέων κατά 4,76% (πέρυσι ηταν 44.381 και εφέτος 46.494).

Στα ΤΕΙ έχουμε μείωση εισακτέων 28% (πέρυσι ήταν 31.713 και εφέτος 22.794 άτομα).



star

Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

... μαργαρίτες να μαδάωωω


Η φώτο που κάνει πάταγο στο Facebook με την… Γερμανίδα τουρίστρια!


Αρχικά,ομολογώ πως μου πήρε ώρα να δω την Γερμανίδα... μιας και είναι ένα με την άμμο!! χαχα..

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Οι online έρωτες φέρουν πιο ευτυχισμένους γάμους

Όχι μόνο οι διαδικτυακές γνωριμίες μπορεί να γεννήσουν μεγάλους έρωτες, αλλά όταν καταλήγουν σε γάμο, αυτός έχει πιθανότητες να είναι πιο ευτυχισμένος και να κρατήσει περισσότερα χρόνια.

Αν και η έρευνα, που έγινε σε συνεργασία με τον ιστότοπο γνωριμιών eHarmony.com, δεν εξηγεί την επιτυχία των γάμων με online απαρχές, οι αιτίες, σύμφωνα με τους ερευνητές, μπορεί να περιλαμβάνουν τα ισχυρά κίνητρα για γνωριμία που έχουν όσοι αναζητούν σύντροφο στο διαδίκτυο, τη δυνατότητα να τον «τσεκάρουν» με διάφορους τρόπους εκ των προτέρων, καθώς και την μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρει το Ίντερνετ, οπότε μπορεί κανείς να βρει ένα ταίρι που του «πάει» περισσότερο.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Ο... ορισμός της γκαντεμιάς

Αν δεν σε θέλει...


newsbomb

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

.... και καλό καλοκαίρι!!!
Large