Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

10 Έλληνες γιατροί συμβουλεύουν: Τι δεν θα έκανα ποτέ



Για ποιον λόγο ένας καθηγητής Δερματολογίας δεν θα έκανε ποτέ σολάριουμ...
ένας καθηγητής Φαρμακολογίας δεν θα εμβολιαζόταν κατά της γρίπης και ένας καθηγητής Λοιμωξιολογίας δεν θα έδινε στο παιδί του αντιβίωση με τα πρώτα συμπτώματα; Δέκα επιστήμονες από τον χώρο της υγείας εξηγούν γιατί δεν θα έκαναν τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι Έλληνες όσον αφορά στην υγεία τους.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Προειδοποιητικά και στις σοκολάτες


χαχαχαχα...

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Vanessa Paradis:τo νέο πρόσωπο της H&M Conscious


Η πανέμορφη καλλιτέχνιδα πρωταγωνιστεί στη νέα ανοιξιάτικη καμπάνια του οίκου
Vanessa Paradis:τo νέο πρόσωπο της H&M Conscious

Η Βανέσα Παραντί είναι το πρόσωπο της συλλογής Conscious της H&M αυτή την άνοιξη, φορώντας ρούχα που όχι μόνο ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά διακρίνονται και για την αειφορία τους. Η γοητευτική ηθοποιός και τραγουδίστρια φορά μοναδικά κομμάτια όπως ένα κίτρινο, ανάλαφρο φόρεμα με βολάν στο τελείωμα και ένα μιλιτέρ κεντητό jacket με φερμουάρ συνδυασμένο με εμπριμέ παντελόνι. Τα κομμάτια είναι μέρος μιας αισιόδοξης ανοιξιάτικης συλλογής, με ρομαντικό στυλ, όπως το μακρύ αέρινο φόρεμα αλλά και σπορ χαράκτηρα όπως ένα κομμένο jumpsuit και ένα T-shirt με τροπικά σχέδια. Ολόκληρη η συλλογή έχει κατασκευαστεί από αειφόρα υλικά, όπως οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα και Tencel.

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

"Αποφύγαμε τη χρεοκοπία"

"Αποφύγαμε τη χρεοκοπία εμείς και οι φίλοι μας οι τραπεζίτες όχι εσείς οι πολίτες"


Γραμμή βοήθειας για απελπισμένους φαν του Ryan Gosling ?!

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι θα διακόψει την ηθοποιία – θρήνος στα μήκη και πλάτη της γης [Λ.Φ.] 


Ο Ράιαν Γκόσλινγκ δήλωσε στη Huffington Post ότι θέλει να επικεντρωθεί στη σκηνοθεσία.  

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ατάκες της Coco Chanel που έγραψαν ιστορία


Οι ατάκες της μεγάλης κυρίας της μόδας, παραμένουν νόμος για κάθε κομψή γυναίκα
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι διαχρονικές δημιουργίες της Coco Chanel παραμένουν υπόδειγμα κομψότητας, ενώ οι τα αποφθέγματά της παραμένουν οδηγός για κάθε στυλάτη γυναίκα. Ακολουθούν μερικές από τις διασημότερες ατάκες της Gabriel "Coco" Chanel για την μόδα και το στυλ.
«Για να είναι κανείς αναντικατάστατος, πρέπει να είναι πάντα διαφορετικός».
«Η μόδα δεν είναι μόνο θέμα ρούχων. Η μόδα είναι στον αέρα που αναπνέουμε. Την διαισθάνεσαι. Είναι στον ουρανό και στο δρόμο».
«Η φύση σου δίνει το πρόσωπο που έχεις στα είκοσι. Η ζωή διαμορφώνει το πρόσωπο που έχεις στα τριάντα. Αλλά, στα πενήντα, έχεις το πρόσωπο που σου αξίζει».
«Η μόδα περνάει, το στυλ παραμένει».

Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week 2013


Η Mercedes-Benz Diamond Sponsor 
της 13ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας Athens Xclusive Designers Week
Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, η Athens Xclusive Designers Week, έχει την τιμή να ανακοινώσει ότι η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. θα είναι ο Diamond Sponsor της 13ης διοργάνωσής της, η οποία και μετονομάζεται σε Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week.
Η AXDW, έχοντας ήδη 12 επιτυχημένες διοργανώσεις στο ενεργητικό της, αποτελεί τη μοναδική πλατφόρμα προώθησης της Ελληνικής μόδας στο εξωτερικό και υποστήριξης των νέων ταλέντων, ενώ παράλληλα φέρνει σε επαφή τους εγχώριους σχεδιαστές με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους.
Τα όμορφα αυτοκίνητα και η μόδα έχουν πολλά κοινά: κομψότητα, καινοτομία και αδιάκοπη αναζήτηση για την τελειότητα. Η Mercedes-Benz, ηγέτης στην αγορά του αυτοκινήτου και γνωστή για το καινοτομικό της πνεύμα, την υψηλή ποιότητα αλλά και το πρωτοποριακό design των μοντέλων της, ακολουθεί τη μόδα σε όλον τον κόσμο και έχει συνδέσει το όνομά της με τις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας όπως της Νέας Υόρκης, της Μόσχας, του Βερολίνου, του Τόκυο κ.α.
Η διεθνής εβδομάδα μόδας της Αθήνας, Mercedes-Benz AthensXclusive Designers Week, έχει την τιμή να υποδέχεται για 1η φορά στην πασαρέλα της την ελληνικής καταγωγής Patricia Field, την πασίγνωστη σχεδιάστρια, ενδυματολόγο και fashion stylist!
Η Νεοϋορκέζα Patricia Field είναι μια από τους μεγαλύτερους οραματιστές στο χώρο της μόδας: έχει υπάρξει υποψήφια για Όσκαρ, έχει διακριθεί μεEmmy Award, και είναι μια από τις πιο γνωστές ενδυματολογούς και σχεδιάστριες κοστουμιών για την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα έχει boutique με τη δική της σειρά ένδυσης. Η Patricia έχει αναγνωριστεί διεθνώς και ανέβασε το επίπεδο του τηλεοπτικού glamour όταν ανέλαβε τα κοστούμια του Sex and the City, της πιο fashionable σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης ενώ έχει ανακηρυχθεί 1η στην κατάταξη του Time Magazine για τους 100 Most Influential Fashion Icons Of All Time. Είναι πρωτοπόρος στο χώρο της και έχει φέρει στην επιφάνεια ένα νέο ενδυματολογικό στυλ για τις γυναίκες, δημιουργώντας ένα ολόκληρο ρεύμα στην παγκόσμια μόδα.
Η Patricia Field θα απογειώσει την MB AXDW την Παρασκευή 29 Μαρτίου, φέρνοντας το στυλ της Νέας Υόρκης στην πασαρέλα της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας. Επίσης, μόνο οι επισκέπτες της MB AXDWθα έχουν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια του τετραημέρου, να αγοράσουν μοναδικά fashion items, που διατίθενται αποκλειστικά στην boutique της Patricia Field στην Νέα Υόρκη!

Η 13η εβδομάδα μόδας της Αθήνας,θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2013, στο εντυπωσιακό Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών καθώς και νέων ταλέντων της σχεδιαστικής σκηνής.

The official MB AXDW Schedule:


Diamond Sponsor: Mercedes-Benz
Make up Sponsor: Make Up For Ever - Sephora
Hospitality Sponsor: Athenaeum InterContinental Athens
Sponsors: Εύρηκα, Collagen Pro Active
Communication Sponsors: MTV, En lefko 87.7, ΕΨΙΛΟΝ, enet.gr, TV Glam, Ελεύθερος Τύπος, Athens Deejay 95.2, Deluxe, Adore, City Press, Free Sunday, msn, tlife, breathtakingathens
Under the auspices: ΟΠΕ – Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου, ΕΑΤΑ - Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, ΣΕΛΠΕ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος, ΠΣΒΒΠΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιοτεχνιών και Βιομηχανιών Πλεκτού Ενδύματος, ΠΣΕ - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, ΣΒΒΕ - Συνδέσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.
Το Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής (Συγγρού 103-105) τελεί υπό την διαχείριση του Athenaeum InterContinental Athens.


mtv
imerisia

APW


Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Ιστορικό «όχι» της Κύπρου

Ηχηρό «όχι» έστειλε απόψε η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων, στην Ευρώπη και στο σχέδιο του κουρέματος των κυπριακών καταθέσεων, που αποφασίστηκε στο Eurogroup της Παρασκευής.

Συνολικά 36 βουλευτές ψήφισαν κατά των νομοσχεδίων και 19 βουλευτές τήρησαν αποχή, ενώ δεν καταγράφηκε καμία ψήφος υπέρ.

Πρώτη ομιλία ήταν από τον ανεξάρτητο βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος τάχθηκε κατά της προσπάθειας εξόντωσης του τραπεζικού και αποταμιευτικού μας συστήματος εκ μέρους των Τροικανών.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η φωτογραφία της ημέρας


για γέλια και για κλάμματα

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΟΛΠΟ: Iσιώστε τα μαλλιά σας χωρίς πιστολάκι ή σίδερο!


Αν τα φυσικά σας μαλλιά είναι ελαφρώς σπαστά αυτό το tip θα τα ισιώσει με θαυματουργό τρόπο και θα σας γλιτώσει από ώρες μπροστά στο καθρέφτη με τη βούρτσα ανά χείρας!
Τι χρειάζεστε:
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
1 κούπα νερό
1 μπουκάλι ψεκασμού
Εκτέλεση:

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ο οίκος Chanel αφηγείται την ιστορία του τζάκετ (video)


Η Ναταλία Βοντιάνοβα ποζάρει με το κλασικό τζάκετ του οίκου Chanel στο βιβλίο «The Little Black Jacket: Chanel΄s Classic Revisited».

Το γαλλικό brand κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο παρουσιάζει τη διαδρομή του εμβληματικού κομματιού μέσα στο χρόνο. 


Η Ναταλία Βοντιάνοβα ποζάρει με το κλασικό τζάκετ του οίκου Chanel στο βιβλίο «The Little Black Jacket: Chanel΄s Classic Revisited».
Έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 1954 και σήμερα, 59 χρόνια μετά, παραμένει ένα από τα πλέον κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας.
Ο οίκος Chanel μέσα από ένα ατμοσφαιρικό βίντεο μας διηγείται την ιστορία του τζάκετ. Οι θεατές μεταφέρονται στο ατελιέ του brand και παρακολουθούν την εξέλιξη του αρχικού σχεδίου, του γνωστού little black jacket. Επιπλέον, η Κοκό Σανέλ μιλάει για την πηγή της έμπνευσής της: «Θέλω οι γυναίκες να κινούνται με ευκολία, να μη νιώθουν εγκλωβισμένες μέσα σε ένα κοστούμι».

ΣΥΝΤΑΓΗ : Το πιο νόστιμο νηστίσιμο κέικ σοκολάτας!


Η νηστεία σε μερικές μέρες ξεκινά και το πιο νόστιμο σοκολατένιο κέικ της νηστείας είναι εδώ!

 Δοκιμάστε την συνταγή:

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Φωτογραφίες γεμάτες ειρωνεία


Φωτογραφίες γεμάτες ειρωνεία (9)
Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ : Η εύκολη και νόστιμη συνταγή!


Περιγραφή
Εύκολα λουκούμια ρόζ με αμύγδαλα!
Συστατικά
  • 750 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 600 γραμμάρια νερό.
  • 110 γραμμάρια κόρν-φλάουρ.
  • 1 φλιτζάνι νερό.
  • 1/2 φλιτζάνι ροδόνερο.
  • 5-6 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής.
  • 100 γραμμάρια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα καβουρντισμένα και κοπανισμένα.
Οδηγίες


Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Γκράφιτι σε άλλες διαστάσεις (φωτογραφίες)


Γκραφιτάδες δίνουν χρώμα και ζωή σε μουντά, γκρίζα κτίρια...

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ό,τι δεν ξέρετε για τη σοκολάτα


Tumblr_mi64bdiog81s4ss0ko1_500_largeTumblr_mebsj6oqsk1rkiz1wo1_500_largeΛευκή σοκολάτα, πικρή, γάλακτος, αμυγδάλου, φουντουκιού, λιωμένη σοκολάτα, τούρτα σοκολάτα, παγωτό σοκολάτα, σοκολατάκια, όπως κι αν τη φτιάξουμε, πάντα θα την αγαπάμε!Γιατί η σοκολάτα είναι πράγματι από τα δημοφιλέστερα προϊόντα ζαχαροπλαστικής του κόσμου, με πολλούς να διατείνονται ότι δεν μπορούν να φανταστούν μια ζωή χωρίς αυτή. 

Κι ενώ νιώθουμε ότι ξέρουμε τα πάντα για το εκλεκτό αυτό έδεσμα, καθότι αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της ζωής μας, υπάρχουν ωστόσο πράγματα που συνεχίζουμε να αγνοούμε για τον μαγικό κόσμο της σοκολάτας.

Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με το πολυαγαπημένο μας γλυκό, με κάποια από αυτά να είναι περίεργα, άλλα αποκαρδιωτικά και λυπηρά και άλλα απλώς αφελή...

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Summer in Greece!

Summer in Greece


Φρένο στην κατάχρηση του facebook σας βάζει ένα.... ροζ κουνελάκι!

Πρόκειται για την εφαρμογή Time Rabbit η οποία λειτουργεί σαν μετρητής και υπολογίζει τον εθισμό μας στο Facebook, ενώ είναι αρκετά «έξυπνο» ώστε να καταλάβει πότε πάτε να το ξεγελάσετε αλλάζοντας browser.

Πόσο εθισμένοι είσαστε στο Facebook;
Η πρωτότυπη αυτή εφαρμογή μετράει σε ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα το χρόνο που περνάτε στο facebook και μπορεί να ξεχωρίσει τη χρήση του facebook από διαφορετικούς browsers όπως Internet Explorer, Mozilla Firefox και Google Chrome.

Κάν'το μόνη σου:Η τέλεια πλεξούδα στο πλάι στο show του Valentino

Backstage beauty: Τέλεια πλεξούδα στο πλάι στο show του Valentino  Αντιγράψτε το look ακολουθώντας τις οδηγίες του Global Styling Director της Redken, Guido
«Αν έπρεπε να περιγράψω με μια λέξη αυτή την καλοχτενισμένη πλεξούδα στο πλάι, την οποία δημιούργησα για τον Valentino, αυτή θα ήταν: μοναστική- ιδανική για τις νεαρές beauties όπως τις οραματίστηκε ο σχεδιαστής για αυτή τη συλλογή. Η έμπνευση για τα μαλλιά και τα ρούχα ήταν μια σειρά πορτραίτων Δανών καλλιτεχνών και αυτή η πλεξούδα αντικατοπτρίζει τέλεια το feeling της συλλογής. Είναι ένα απλό, νέο κορίτσι αλλά είναι στυλάτο και κάθε κοπέλα μπορεί να ταυτιστεί μαζί του, πράγμα που το κάνει πιο προσωπικό. Έχω ξανακάνει μια παρόμοια πλεξούδα στο παρελθόν αλλά ήταν πάντα πιο sexy- αυτή δώ είναι πιο μίνιμαλ αλλά υπάρχει σαγήνη κάτω από αυτή την αθωότητα», εξηγεί ο Guido. 

Δείτε πώς δημιούργησε το look βήμα βήμα, με προϊόντα Redken

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Η UNICEF για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Κάθε χρόνο 1,5 με 3 εκατ. κορίτσια και γυναίκες χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας βίας με βάση το φύλο. Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωσή της η UNICEF, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, που φέτος έχει θέμα «Τέλος στη Βία κατά των Γυναικών». 

Όπως επισημαίνει η οργάνωση σχεδόν οι μισές από τις γυναίκες ηλικίας 15-49 ετών στις αναπτυσσόμενες χώρες πιστεύουν ότι ο σύζυγος δικαιολογείται να χτυπήσει ή να δείρει τη σύζυγό του κάτω από ορισμένες συνθήκες, ενώ 287.000 γυναίκες πεθαίνουν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια του τοκετού, εξαιτίας έλλειψης σωστής φροντίδας.

H zωή του Ούγκο Τσάβες σε εικόνες

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, που έφυγε απ'τη ζωή ,προχθες, 5 Μαρτίου από καρκίνο, κυριάρχησε στην πολιτική ζωή της χώρας του από το 1992.



Ο Τσάβες γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1954 στην πόλη Σαμπανέτα. Ήταν παντρεμένος για δεύτερη φορά. Από τον πρώτο γάμο του είχε τρία παιδιά. Σπούδασε στην Στρατιωτική Ακαδημία της Βενεζουέλας.

Ακολουθούν οι σημαντικότεροι σταθμοί της σταδιοδρομίας του:


Τι να κάνετε για να σώσετε τη πούδρα ή την σκιά που σας έσπασε


Μόλις αγοράσατε μια ολοκαίνουρια πούδρα, αλλά πριν καλά καλά την ανοίξετε έπεσε στο πάτωμα και έγινε χίλια κομμάτια; Μη βιαστείτε να απογοητευτείτε, υπάρχει λύση!


1. Τι θα χρειαστείτε: 
Ένα μαχαίρι και καθαρό οινόπνευμα (εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε διαυγές αλκοολούχο ποτό, π.χ. βότκα).

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί τα παιδιά που κρατούν οι ζητιάνες κοιμούνται συνεχώς;


Στη στάση του μετρό συναντώ καθημερινά μια γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας. Τα μαλλιά της βρώμικα και ανακατεμμένα, τα ρούχα της κουρελιασμένα και το πρόσωπό της σκιμμένο στη θλίψη.
Η γυναίκα κατάχαμα στο βρώμικο πάτωμα και δίπλα της το ποτηράκι, όπου οι περαστικοί προσφέρουν τον οβολόν τους. Στα χέρια της γυναίκας, κοιμάται ένα δίχρονο παιδάκι. Του φοράει ένα βρώμικο καπέλο και εξίσου βρώμικα ρούχα.
Οι περισσότεροι περαστικοί, συγκινημένοι από το θέαμα προσφέρουν αβίαστα και το τελευταίο κέρμα από το πορτοφόλι τους, ξορκίζοντας με ανακούφιση την ενοχή της δικής τους ευδαιμονίας…

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !!!

Tumblr_mixr1up4uq1rln8vao1_500_large

Δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση αλλά μόλις μπήκαμε επισήμως στην εποχή της άνοιξης!Μπορεί το κρύο έξω να είναι τσουχτερό,μπορεί από την Κυριακή να ξαναδούμε βροχές ΑΛΛΑ έχουμε άνοιξη!Λοιπόν πήρα μια απόφαση απόψε!Κάθε καινούργιο μήνα θα δημοσιεύω και μία ευχή(!),ότι μου'ρθει ,βασικά ότι εμπνευστώ!Για τον Μάρτιο λοιπόν η ευχή μου είναι να βάλουμε (αν δεν έχουμε ήδη βάλει)έναν πολύ πολύ μεγάλο στόχο και μέσα στο μήνα να τον πετύχουμε!Όχι κάτι απλό όμως,κάτι δύσκολο!Εγώ για μένα έχω ήδη κάτι κατά νου!Ελπίζω να σκεφτήκατε κι εσείς κάτι!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Tumblr_lhdcv0uct31qfnqtlo1_500-1_large

VIDEO:Λύνει τον κύβο του Ρούμπικ ενώ ταυτόχρονα κάνει ζογκλερικά!