Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Η νέα super τάση στο μακιγιάζ!

Οι παστέλ αποχρώσεις του πράσινου αντικαθιστούν τις gothic πινελιές του χειμώνα, αποδεικνύοντας ότι η άνοιξη θέλει χρώμα! 


Το πράσινο, το χρώμα της φύσης και της ισορροπίας, ενέπνευσε τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και αποτέλεσε μια από τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης. Από το σκούρο λαδί, που ξεχώρισε στα ντεφιλέ του Antonio Marras, ως το...
βεραμάν που εντυπωσίασε στην πασαρέλα των Vivienne Westwood και Laura Biagiotti, οι αποχρώσεις του πράσινου κλέβουν την παράσταση. Φορέστε τες στα βλέφαρα, αλλά και στα νύχια, για εμφανίσεις που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. 


Αντικαταστήστε τις σκούρες μαύρες και καφέ σκιές με μια πράσινη. Για ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών τολμήστε να συνδυάσετε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, όπως έκαναν οι make up artists στα ντεφιλέ του Antonio Marras. Με ένα λαδί μολύβι ματιών σχεδιάστε το περίγραμμά τους. Στη συνέχεια, με ένα πράσινο τονίστε την εσωτερική γωνία των ματιών και δημιουργήστε ένα γατίσιο εφέ σχεδιάζοντας μια γραμμή με μυτερό και ανοδικό τελείωμα προς την εξωτερική τους γωνία. 


Για μια extreme εμφάνιση τολμήστε ένα προχωρημένο smoky eye λουκ. Απλώστε σε όλο το άνω και κάτω βλέφαρο πράσινη σκιά. Στη συνέχεια, με μια γαλάζια και με τη βοήθεια ενός ειδικού πινέλου δημιουργήστε μια παχιά γραμμή στη βάση των άνω βλεφαρίδων και σβήστε την ελαφρώς προς τα πάνω. Βάλτε την τελική πινελιά σε αυτό το μακιγιάζ εφαρμόζοντας ψηλά στους κροτάφους φούξια ρουζ ή σκιά.


Το μανικιούρ του καλοκαιριού επιβάλλει παστέλ αποχρώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση, τα κοντά νύχια με τετραγωνισμένες άκρες. 


Απλώστε βεραμάν σκιά σε όλο το άνω βλέφαρο και στην περιοχή κάτω από το τόξο των φρυδιών. Με ένα φαρδύ πινέλο βάλτε με κυκλικές κινήσεις βερικοκί ρουζ στο κέντρο των ζυγωματικών. Συνδυάστε αυτό το δροσερό λουκ με ένα ανάλαφρο άρωμα που θα προσθέσει πόντους στο στυλ σας. 




glamourmagazine.gr

1 σχόλιο:

  1. love this makeup! i wish i knew how to do various colors like this. :) great blog! i am now following you via google (adamalexmommy), and i would be honored if you decided to do the same. :) have a great day, and looking forward to your posts. :)
    kisses
    jasmine

    ΑπάντησηΔιαγραφή