Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτες Kιθάρες (φωτογραφικό αφιέρωμα)


Οι πιο ωραίες και πιο απίστευτες κιθάρες που δεν έχετε δει πουθενά αλλού..
Δείτε όλο το φωτογραφικό αφιέρωμα και θα είστε έτοιμοι να ... ροκάρετε!
....

Φορέματα για.. φάγωμα!

«Τι ωραίο φόρεμά από ντομάτες; Φετινής παραγωγής είναι;», «Ναι! Μα και ψωμί στο δικό σας φόρεμα φρεσκότατο»!

Αν νομίζετε ότι αυτός ο σουρεαλιστικός διάλογος είναι μόνο...

Ποια είναι η πιο βαρετή ημέρα του κόσμου τελικά ???

H πιο βαρετή ημέρα από το 1900 και μετά,  ήταν η 11η Απριλίου του 1954 σύμφωνα με τον  Βρετανό προγραμματιστή υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κέμπριτζ, Ουίλιαμ Τάνστολ Πέντοου.

Όπως υποστηρίζει ο επιστήμονας  τη συγκεκριμένη ημέρα, έγιναν ...

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Οι 9 σημαντικότερες ταινίες που λογοκρίθηκαν

Η ιστορία του κινηματογράφου είναι γεμάτη με περιπτώσεις που σοκάρουν και ενοχλούν και για αυτό τον λόγο απαγορεύονται από τους κινηματογράφους. Λίγη ανάρμοστη βία, λίγη θρησκευτική σάτιρα και μια δόση αιμομιξίας αποτελούν δοκιμασμένη συνταγή για να λογοκριθεί ένα φιλμ, με την πολύ απλή δικαιολογία ότι δεν αρμόζει στα κυρίαρχα ήθη και ιδεώδη μιας κοινωνίας. Η βρετανική εφημερίδα INDEPENDENT, βρήκε και παρουσίασε την πιο αμφιλεγόμενη κινηματογραφική συλλογή:...

Γίνε... hacker με την βοήθεια του Google

Το Google είναι η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης στον πλανήτη εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι αποτελεσματική, όσο οι χρήστες χρειάζονται να είναι, εμφανίζοντας αποτελέσματα τα οποία συνήθως μας καλύπτουν σε μεγάλο βαθμό όταν κάνουμε αναζητήσεις.
Μια τέτοια κολοσσιαία και αποτελεσματική μηχανή αναζήτησης πως θα σας φαινόταν αν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να κάνετε hack σε ένα κόσμο που βρίσκεται εκεί έξω - στο internet - αλλά δεν είχατε σκεφτεί να κοιτάξετε μέχρι τώρα.
Αυτή η...

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

10 αλήθειες που δεν ξέρατε για την Rock N' Roll

Μάθετε λίγα ακόμα πράγματα που δεν ακούστηκαν πολύ στην δημοσιότητα αλλά δίνουν μια πιο καθαρή εικόνα για τους θρύλους της Rock N' Roll και την δουλειά τους...

Παράξενα ημερολόγια (Photos)


«Φονιάς» το παθητικό κάπνισμα!

Σοκ προκαλεί η έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για το παθητικό κάπνισμα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία τουλάχιστον 600.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο εξαιτίας του παθητικού καπνίσματος! Οπως καταδεικνύουν τα δεδομένα της πρώτης έρευνας που ασχολήθηκε με το παθητικό κάπνισμα σε παγκόσμιο επίπεδο, η ηλικιακή ομάδα που μετράει τις περισσότερες απώλειες από το παθητικό κάπνισμα είναι τα παιδιά, καθώς περίπου 165.000 παιδιά τον χρόνο πεθαίνουν από...

Γιατί πρέπει όλοι μας να σταματήσουμε να γκρινιάζουμε για τη δουλειά μας!

Το γνωστό μας Bad Romance σε Rock εκδοχή! (viDeo)

Τι μπορεί να κάνει λίγο Tabasco.. (funny viDeo)

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τα πάντα για την..Μυωπία!

Σήμερα,πήγα στον οφθαλμίατρο, γιατί εδώ και αρκαιτό καιρό δεν βλέπω και τόσο καθαρά οτιδήποτε είναι μακρυά μου,διαπιστώθηκε αυτό που υποψιαζόμουν.Έχω μυωπία.Ευτυχώς όχι σε πολύ μεγάλο βαθμό(1,75) αλλά ένα γυαλάκι το χρειάζομαι.Χαίρομαι πάντως!
Αύριο είναι η μεγάλη μέρα!Η μέρα που θα βλέπω τον κόσμο με άλλα μάτια,όχι τα δικά μου τα ζαβά.. :p


'Ετσι λοιπόν, μου την έδωσε να  βάλω αυτό το ενημερωτικό άρθρο για την μυωπία,που είναι και παρεξηγημένη η καϊμένη!


Μυωπία -------


Εάν μπορείτε να δείτε τα κοντινά σας αντικείμενα χωρίς πρόβλημα, αλλά δεν μπορείτε να διακρίνετε τις...

Συλλογή με 6.788 κουτάκια μπίρας!

Ο Nick West είναι ένας 51χρονος τραπεζίτης από το Clevendon και έχει περάσει τα τελευταία 35 του χρόνια συλλέγοντας κουτάκια μπίρας. 
Ο τραπεζίτης ξεκίνησε τη συλλογή του όταν ήταν μόλις 16 ετών και πλέον η συλλογή του αριθμεί....

Girls' post:Η τέλεια μπλούζα για το σώμα σου


H τέλεια μπλούζα μπορεί να σε κάνει να φαίνεσε πιο λεπτή, να τραβήξει το βλέμμα από τις ατέλειες και να φέρει ισορροπία στη σιλουέτα σου.



Ποια όμως είναι η τέλεια μπλούζα για σένα;
Αν και τα  κοψίματα  στις σημερινές μπλούζες  είναι πολλά και διάφορα, δώδεκα από αυτά  είναι τα πιο συνηθισμένα και  απαρτίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό στην γκαρνταρόμπα μας. 

 1.Το απλό Τιραντέ.
Με τις γραμμές του σουτιέν και ύφασμα που πέφτει από τη βάση του στήθους μέχρι τη μέση. Με τιράντες, εφαρμοστό, συχνά είναι φτιαγμένο από λεπτά υφάσματα όπως μετάξι, σατέν ή λεπτό βαμβακερό.
Τιραντέ
Για να φορέσεις σωστά αυτό το κομμάτι, συνδύασέ το το με σακάκι διαφορετικού χρώματος για να σε αδυνατίσει. Η γραμμή αυτή κολακεύει τους σωματότυπους τρίγωνο ή ανεστραμμένο τρίγωνο.
2. Ντεκολτέ σε σχήμα V.
Οι μπλούζες αυτές έχουν...

Το κορίτσι που πάγωσε τον χρόνο

Μεγάλη εντύπωση προκαλεί στην παγκόσμια κοινή γνώμη το κορίτσι "που πάγωσε τον χρόνο"! Πρόκειται για την Brooke Greenberg, που αν και είναι 16 χρονών έχει την πνευματική ηλικία ενός...

Μύθοι και αλήθειες για τη φροντίδα της επιδερμίδας

Ομορφιά, λάμψη, φρεσκάδα, υγεία, καθαριότητα, ισορροπία, ευεξία... Όλα αυτά τα μηνύματα συγκεντρώνονται και κωδικοποιούνται στην όψη και την υφή της καλοδιατηρημένης επιδερμίδας. Μην κρύβεστε πίσω από τα στρώματα του μακιγιάζ. Καταρρίψτε τους μύθους και μάθετε να φροντίζετε το δέρμα σας σωστά και αποτελεσματικά.


Large
Μύθος: Όσο πιο παχιά και λιπαρή είναι η κρέμα, τόσο καλύτερα και βαθύτερα ενυδατώνει.
Αλήθεια: Η πυκνότητα της κρέμας δε σημαίνει απαραίτητα και αποτελεσματικότερη ενυδάτωση. Μάλιστα, η υπερβολικά λιπαρή σύσταση ενός προϊόντος περιποίησης προσώπου κατά κάποιο τρόπο «παγιδεύει» τα νεκρά κύτταρα και συχνά το δέρμα δείχνει θαμπό και κουρασμένο. Το «κλειδί» της καλής ενυδάτωσης είναι στην απορρόφηση. Πολλοί αισθητικοί δερματολόγοι συστήνουν τη χρήση serum κάτω από την κρέμα ημέρας, το οποίο είναι ελαφρύ και αραιής πυκνότητας, αλλά εισχωρεί στο δέρμα και συντελεί στην απορρόφηση των συστατικών.


Μύθος: Όταν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, η αντιηλιακή προστασία είναι περιττή.
Αλήθεια: 
Οι ακτίνες UVA και UVB είναι εξαιρετικά βλαβερές ακόμα και υπό σκιάν. Καθώς το όζον έχει «λεπτύνει» επικίνδυνα, ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει τη γήρανση του δέρματος, είτε τον βλέπουμε, είτε τον κρύβουν τα σύννεφα. Ασφαλώς αυτό δε σημαίνει ότι μια βροχερή φθινοπωρινή ημέρα είναι αναγκαίο να φορέσετε το αντιηλιακό που χρησιμοποιείτε στην παραλία. Δοκιμάστε προϊόντα ενυδάτωσης που περιέχουν ένα δείκτη προστασίας τουλάχιστον 15-20, εάν νιώθετε την επιδερμίδα σας πολύ λιπαρή όταν εφαρμόζετε ειδική αντιηλιακή κρέμα κάτω από την κρέμα καθημερινής ενυδατικής φροντίδας.


Μύθος: Η λιπαρή επιδερμίδα δε χρειάζεται ...

Πώς να γίνετε ρεζίλι στον κινηματογράφο!

Σήμερα λοιπόν θα επικεντρωθούμε στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να γίνουμε ρόμπα σε έναν κινηματογράφο ή κινηματόγραφο [όπως αγαπάτε] Ξεκινάμε λοιπόν... 

1. Επιλογή ταινίας και αγορά εισιτηρίου 

α. Πηγαίνετε ωραία και καλά προς την κοπελίτσα ή τον κοπελίτσο που δίνει τα εισιτήρια στον κοσμάκη, και ζητήστε να σας δώσει εισιτήριο για ταινία που δεν υπάρχει. Αν σας αρχίσει στα μα μου, αρχίστε να διαμαρτύρεστε και ότι θα παραπονεθείτε στον προϊστάμενο του, συνεχίστε φωνάζοντας «τι σόι κινηματογράφος είναι αυτός» και οργανώστε πορεία προς ένδειξη διαμαρτυρίας. 


β. Πηγαίνετε ωραία και καλά προς την κοπελίτσα ή τον κοπελίτσο που δίνει τα εισιτήρια στον κοσμάκη, και ζητήστε του να σας προτείνει κάποια ταινία, αν σας δώσει κάποιο φυλλάδιο με τις ταινίες πείτε του ότι δεν ξέρετε να διαβάζετε και ότι είναι καθήκον του να σας εξυπηρετήσει. Ζητήστε υπόθεση ταινίας, ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν, συζητήστε μαζί του για τους ηθοποιούς ποιος έπαιξε που, πόσα Oscar έχει κερδίσει, με ποιόν/ποια έχει δεσμό αυτή τη περίοδο και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Λογικά κάπου εδώ θα δείτε τον κόσμο πίσω σας να αρχίσει να φωνάζει «Τέλειωνε», «’ντε ρε μαλάκα δέκα ώρες» και άλλα παρόμοια, μην πτοείστε, γυρίστε με ένα χαμόγελο και πείτε τους ευγενικά «Σας παρακαλώ, περιμένετε τη σειρά σας» και γυρίστε προς τον υπάλληλο για ακόμα μια φορά Αν τον δείτε νευριασμένο δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, βγάλτε το κινητό σας και καλέστε κάποιον φίλο σας και συζητήστε μαζί του ποια ταινία θα δείτε χωρίς βέβαια να απομακρυνθείτε. [δεν θέλουμε να μας κλέψουν και τη σειρά] Αφού λοιπόν αποφασίσετε ζητήστε ένα αστρονομικό αριθμό εισητιρίων, αν σας πει ότι δεν υπάρχουν τόσα εισιτήρια πείτε του πως δεν πειράζει και ότι σας φτάνει και ένα εισιτήριο. Πληρώστε [με όποιο τρόπο σας έρθει στο μυαλό] και αφήστε και το τηλέφωνο σας σε ένα χαρτάκι [ποτέ δεν ξέρεις πότε και που θα γνωρίσεις τον επόμενο σύντροφό σου]. Απομακρυνθείτε μουρμουρίζοντας «μα τι μαλάκες ούτε πέντε λεπτά δεν μπορούν να περιμένουν στην ουρά» 

2. Αγοράζοντας αναψυκτικά, γλυκά, αλμυρά. 
Έχετε προμηθευτεί από το σπίτι σας μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών και κατευθυνθείτε προς τα θαλαμάκια που έχουν μέσα τους τις διάφορες λιχουδιές. Σταματήστε εκεί και αρχίστε να σκέφτεστε τι ακριβώς θέλετε ξύνοντας την μύτη σας, το αυτί σας, τον κώλο σας, τα αρχίδια σας, τις ωοθήκες σας ή ότι άλλο σας είναι εύκαιρο εκείνη τη στιγμή. Αφού ξυθείτε και αρχίσει να φαίνεται το κρέας κάτω από το δέρμα σας, αρχίστε να γεμίζετε την σακούλα φυσικά με το χέρι σας, γιατί όπως και στην μαγειρική η καλύτερη μεζούρα είναι το χέρι. Και κατευθυνθείτε προς το ταμείο. Ζητήστε να σας ζυγίζουν τη σακούλα και αν τελικά σκεφτείτε ότι είναι πολλά αυτά που πήρατε γυρίστε τα πίσω [Δεν είναι ανάγκη να τα βάλετε όλα στη σωστή τους θέση, εκφραστείτε καλλιτεχνικά και παίξτε με τα χρώματα]. Πάρτε ότι αναψυκτικό θέλετε εγώ πίνω νερό. 

3. Μέσα στην αίθουσα 
α. Μετά από όλη αυτήν την καθυστέρηση με τις παραπάνω λιχουδιές η ταινία θα έχει αρχίσει. Κανένα πρόβλημα, ο ταξιθέτης θα σας καθοδηγήσει στην θέση σας, παραπονεθείτε ότι δεν σας αρέσει αυτός που κάθετε δίπλα σας και κατευθυνθείτε κάπου κεντρικά ενοχλώντας όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε, αρχίστε να βγάζετε διάφορα πράγματα που ίσως σας ενοχλήσουν κατά την διάρκεια ΠΑΝΤΑ όρθιος και ΠΑΝΤΑ γνωρίζοντας τους γύρω σας [2 ώρες είναι αυτές ας κάνουμε και καμιά γνωριμία]. Αφού έχετε φτάσει σε σημείο να σας πετάνε διάφορα αντικείμενα τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να καθίσετε. 

β. ΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; Η ταινία έχει ήδη αρχίσει, οπότε αρχίστε να φωνάζετε «ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» και αρχίστε να ρωτάτε μέσα στην αίθουσα αν κάποιος αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα ώστε να οργανωθείτε. Τελικά δεν βγάζετε άκρη καθίστε πάλι στην θέση σας και πείτε στον διπλανό σας, «Σιγά, θα την κατεβάσω από το internet». 

γ. Έχετε βολευτεί για τα καλά, είναι η ώρα να αρχίσετε να τρώτε κατιτις αφήστε τις μαλακίες που πήρατε και βγάλτε έξω τους γύρους με το κρεμμύδι και το τζατζίκι που προμηθευτήκατε πριν μπείτε μέσα. Τρώμε και μασουλάμε με ανοιχτό το στόμα μιλώντας για διάφορα θέματα ΠΟΤΕ για την ταινία [δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο] 

δ. Έφτασε η ώρα να μιλήσουμε για την ταινία. Ω τι χαρά. Χωρίς κανέναν δισταγμό αρχίστε να μιλάτε μόνοι σας λέγοντας πράγματα «τι μαλακία ταινία», «ποιος μαλάκας είναι αυτός πάλι», «τι ξέκωλο είναι αυτή», «ταινία χωρίς τσόντα δεν γίνεται» και άλλα τέτοια. ΜΑΛΩΣΤΕ με όποιον διαφωνήσει μαζί σας ή κάνει το λάθος να σας πει να κάνετε ησυχία. Μετά από τον σχολιασμό αφεθείτε στην πλοκή της ταινίας και αρχίστε να φωνάζετε πάλι [Γιατί ότι λέμε το λέμε δυνατά για να μας ακούνε] «ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΗΝ ΠΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ», «ΠΡΟΣΕΧΕ», «ΗΛΙΘΙΕ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΗΔΙΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΧΘΕΣ» και ότι άλλο ταιριάζει ανάλογα με την υπόθεση. 

ε. [Φόρος τιμής προς τα kafrilikia] Πάρτε τηλέφωνο τον φίλο που πήρατε πριν και συζητήστε μαζί του για την ταινία, αφού το κλείσετε δοκιμάστε μία μία τις μελωδίες στο κινητό σας μέχρι να βρείτε κάποια που θα σας αρέσει. Μην ξεχάσετε να ζητήσετε να σταματήσουν για λίγο την ταινία μέχρι να τελειώσετε [ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ φυσικά] 

στ. Η ταινία έφτασε στο τέλος της ζητήστε τους αριθμούς των γύρω σας για να ξαναβρεθείτε κάποια άλλη φορά και πείτε τους πόσο πολύ χαρήκατε που τους γνωρίσατε. Μην σηκωθείτε πριν σταματήσει τελείως η ταινία. ΈΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και είναι δικαίωμα σας να δείτε τα πάντα. Αγνοήστε αυτούς που σας ζητούν να σηκωθείτε για να περάσουν ή αν θέλετε πείτε τους «Σώπα ρε φίλε, εγώ σου ζήτησα να περάσω όταν εσύ έβλεπες την ταινία; Τράβα από την άλλη!» και αφού απομακρυνθεί «ΜΑΛΑΚΑ!». Έφτασε η ώρα όμως να φύγετε και εσείς αρχίστε να τρέχετε προς την έξοδο φωνάζοντας και πάλι «ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΒΟΜΒΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ».

www.blackhumor.gr
Καλη επιτυχια!!!! 

Αστείες φάτσες από σπάνια ψάρια


fish-faces02.jpg
Οι πιο περίεργες, αστείες και συμπαθητικές φάτσες του υδάτινου ζωικού βασιλείου! Μερικά μάλιστα μοιάζουν με ανθρώπινες φάτσες! Δείτε τις όλες παρακάτω…

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Μια ντουλάπα ρούχα σε ενα μικρό σακίδιο; Γίνεται![ Video ]

Αλήθεια. Πόσο εύκολο είναι στον καθένα από εσάς να τοποθετήσει σε ένα μικρό σακίδιο σχεδόν μια ντουλάπα ρούχα;
Ο γκουρού του πακεταρίσματος μας δείχνει τον τρόπο να γίνει.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι θέμα οργάνωσης.

[via]

Και οι 8 πανηλίθιοι για φέτος είναι οι ...... (δείτε το video)

Εγκαταλελειμένα μέρη _ Φωτογραφικό αφιέρωμα




Δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Το Κλεψυδροφάναρο: Εξασφαλίζει Ότι Θα Πεθάνεις Στην Άσφαλτο

sandglass_signal
Το κλεψυδροφάναρο (το σχεδίασαν αυτοί) είναι μια ωραία ιδέα για μια φυλή πιο νοήμονων όντων από εμάς, πιο ώριμων, που χρησιμοποιούν την επιπλέον πληροφορία που τους δίνει επικοιδομητικά, προετοιμαζόμενοι ψυχολογικά για το βραχυπρόθεσμο μέλλον της κινητικής τους κατάστασης.
Φαντάσου τώρα τί έχει να γίνει άμα μπει αυτό το πράγμα στην Ελλάδα.
sandglass_signal2
Ο δικός σου θα πατάει το γκάζι λίιγο πριν αδειάσει η πράσινη κλεψύδρα, ο άλλος θα πατάει περισσότερο γκάζι λίιγο πριν αδειάσει η κίτρινη κλεψύδρα, για να μη μιλήσουμε για το μπέρδεμα των δύο κίτρινων κλεψυδρών που δείχνουν το ακριβώς αντίστροφο.

Το μυστικό της γοητείας

Που κρύβεται τελικά το μυστικό της γοητείας μας; Γιατί κάποιοι θεωρούνται γοητευτικοί και άλλοι όχι;

Η κατάλληλη κλίση του κεφαλιού, διαφορετική στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες, έχει τη δύναμη να προσελκύει ενστικτωδώς και να γοητεύει το άλλο φύλο, σύμφωνα με ...

Πειρατεία, απώλεια/κλοπή δεδομένων: 1 στους 2 χρήστες ανησυχεί

Νέα παγκόσμια έρευνα δείχνει ότι το 80% των καταναλωτών ανησυχεί σχετικά με τους κινδύνους από τη χρήση πειρατικού λογισμικού
Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2010, η Microsoft δημοσίευσε τα αποτελέσματα μεγάλης έρευνας καταναλωτών, η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 38.000 ατόμων από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, με θέμα τις αντιλήψεις τους σχετικά με το πειρατικό λογισμικό. Τα αποτελέσματα της έρευνας αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι οι καταναλωτές, ανά τον κόσμο, πιστεύουν ότι...

Γύρνα με στο χθες _ Έλενα Παπαρίζου (ολοκαίνουργιο video clip)

Ο "Τράγος" του Ράδιο Αρβύλα (video)

Τα 5 δημοφιλέστερα κανάλια του YouTube


Στο YouTube υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο και χιλιάδες κανάλια στα οποία εγγράφονται οι χρήστες.Δείτε τα 5 πρώτα κανάλια με βάση των αριθμό εγγεγραμμένων χρηστών...

11 εντυπωσιακές φωτογραφίες stop motion

Image by thebmag
Image by jurvetson
Image by WisDoc
Image by Leighton

16 αλήθειες για τον ύπνο σε μία pic (ΖzzZZzzzZz)


Via: Psychology Degree

Οι Υπολογιστές Στην Αρχαιότητα (Radio Arvyla Video)

 

Η σοκολάτα και οι ιδιότητές της!!!

Όταν ακούει κάποιος το επιστημονικό του όνομα δεν μπορεί να φανταστεί τη γευστική ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει. Το «Theobroma cacao», ή κοινώς κακαόδεντρο, του οποίου το σημαντικότερο παράγωγο, η σοκολάτα , μας «απογειώνει», αποτελεί στις μέρες μας το δημοφιλέστερο τρόφιμο στις γυναίκες και το δεύτερο πιο δημοφιλές στους άνδρες. 


Ήταν το 600 μ.Χ. όταν οι Μάγια μετακόμισαν από τη Γουατεμάλα στο Μεξικό φέρνοντας μαζί τους και τα μυστικά της καλλιέργειας του κακάο. Η καλλιέργεια εξαπλώθηκε σε όλη την Κεντρική Αμερική και το φυτό του κακάο απέκτησε τέτοια αξία ώστε όλες οι οικονομικές συναλαγές γίνονταν με...

You Know I´m No Good __Amy Winehouse