Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Pepsi-ότι να'ναι γεύση-κι όποιος αντέξει..!


Ξέρατε πως η Pepsi δεν κυκλοφορεί μόνο στην κλασσική της γεύση, αλλά υπάρχουν και άλλες πολύ πιο παράξενες; Έχετε δοκιμάσει ποτέ καμία από αυτές;

Στις παρακάτω φωτογραφίες δείτε τις τρελές αυτές γεύσεις… Θα τα δείτε όλα, από Pepsi με γεύση γιαούρτι μέχρι γεύση αγγούρι!!!





































πηγή:otherside

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Φυσική Κίνηση -VIDEO HD

Moviento Natural- Natural Movement from Nilo Merino Recalde on Vimeo.

Audiovisual sobre el paisaje y sus movimientos, realizado mediante la técnica del time-lapse. Está compuesto por 17.464 fotografías tomadas con una Canon 30d, trípode, filtro degradado neutro y un intervalómetro.
Presentado en el XVII Congreso de AEFONA (http://www.aefona.org)
Espero que os guste ;)


A audiovisual about landscape and their movements, made by time-lapse technique. Presented at the XVII congress of AEFONA (http://www.aefona.org)
It's made by 17.464 photographs taken with a Canon 30d, tripod, neutral gradient filter and a intervalometer.
I hope you enjoy it ;)

Music: Apocalyptica- Path & Fade to black
Roger Subirana- Point of no return

Edited usig: Photoshop, Virtual Dub, Quicktime Pro, After Effects & Final Cut Express

www.nilomerinorecalde.com

Παραδεισένια Οστά-The Lovely Bones

Δεκέμβριος του 1973 και η Σούζι Σάλμον, ένα δεκατετράχρονο κορίτσι, γυρνώντας από το σχολείο πέφτει θύμα αποτρόπαιου βιασμού και στη συνέχεια δολοφονείται. Από το μυστηριώδες, μεταβατικό εκείνο στάδιο μεταξύ γης και ουρανού, η Σούζι Σάλμον παρακολουθεί καθημερινά την οικογένειά και τους φίλους της διαπιστώνοντας τις επιπτώσεις που είχε η δολοφονία της σε κάθε έναν ξεχωριστά.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο best-seller της Άλις Σέμπολντ το οποίο έκανε μεγάλη αίσθηση με την κυκλοφορία του ειδικά για τον τρόπο με τον οποίο συνδυάζει το λόγο της ηρωίδας από τον ενδιάμεσο κόσμο στον οποίο βρίσκεται και παρακολουθεί την οικογένεια της, τους φίλους της και φυσικά τον δολοφόνο της με την εξιστόρηση των γεγονότων που συμβαίνουν στην καθημερινότητα τους και τις συνέπειες που έχει η δολοφονία της.

Και όσο μαγευτική είναι αυτή η επιλογή για ένα βιβλίο άλλο τόσο αλλόκοτη και δύσκολη φάνταζε η επιλογή του Πίτερ Τζάκσον να το μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη. Το ερώτημα ήταν ευνόητο: Πώς θα καταφέρει να συνδυάσει αυτά τα δύο επίπεδα στην κινηματογραφική γλώσσα; Και αν η τεχνολογία για να πετύχει το αισθητικό επίπεδο ήταν πλέον δεδομένη (μην ξεχνάμε ότι αυτός κατάφερε την απίστευτα πιστή και λυρική μεταφορά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών), η ένωση του πραγματικού με τον μεταφυσικό κόσμο με το τρόπο που η συγγραφέας το καταφέρνει στο βιβλίο ήταν ακριβώς το αντίθετο. Φάνταζε αξεπέραστη.

Η ιστορία χρησιμοποιεί αυτό τον ενδιάμεσο κόσμο ως μέσο παρουσίασης της τραγικής ιστορίας του μικρού κοριτσιού η οποία δεν επηρεάζει τα γεγονότα, όπως έχουμε παρατηρήσει σε αλλά κοντινά λογοτεχνικά αλλά και κινηματογραφικά παραδείγματα. Αυτό είναι και ένα από τα ιδιαίτερα στοιχεία του βιβλίου που φυσικά ο Τζάκσον το διατηρεί. Αυτός ο ενδιάμεσος κόσμος είναι διαφορετικός για τον καθένα που βρίσκεται μέσα σε αυτόν και πλάθεται από τους δικούς του φόβους, εμπειρίες, επιθυμίες και εφιάλτες. Και σε αυτή την περίπτωση από την Σούζι Σάλμον.

Εκεί βλέπουμε την ομορφιά του εφηβικού της μυαλού, τα όνειρα της, αυτά που θέλει και δεν έζησε και είναι γεμάτο με συμβολισμούς από τη ζωή της. Και αν στο βιβλίο η ισορροπία ανάμεσα σε αυτό τον κόσμο και την πραγματικότητα είναι εύκολο να επιτευχθεί, στην ταινία αποδείχθηκε δύσκολο.

Σε αυτό το σημείο βρίσκονται και οι όποιες ενστάσεις και διαφωνίες έχουν ήδη ειπωθεί. Και δεν είναι λίγες. Ο άνισος καταμερισμός της χρήσης CGI σε σχέση με την ιστορία που διαδραματίζεται στη γη είναι για πολλούς το χαμένο στοίχημα του δημιουργού που τελευταία καταπιάνεται ίσως με τα πιο δύσκολα εγχειρήματα στην μεγάλη οθόνη. Και είναι ίσως αυτός ο λόγος που η ταινία πέρασε απαρατήρητη από πολλές κατηγορίες βραβείων.

Παρόλα αυτά οι δυνατότητες και το ταλέντο του σκηνοθέτη πάνω στη χρήση της κάμερας είναι κι εδώ φανερά. Επίσης οι ερμηνείες των Μαρκ Γουάλμπεργκ, Ρέιτσελ Βάις, και Σούζαν Σάραντον είναι αξιόλογες, με την μικρή Σάοϊρς Ρόναν όμως στο ρόλο της Σούζι και τον Στάνλεϊ Τούτσι στο ρόλο του δολοφόνου της να κλέβουν άνετα την παράσταση. Ο τελευταίος ήταν μάλιστα στην πεντάδα των όσκαρ για το βραβείο δεύτερου αντρικού. Είχε μπροστά του όμως τον ανεπανάληπτο Κρίστοφ Βαλτζ.

Η ταινία πάντως θα αποκτήσει τους θαυμαστές της όπως έχει ήδη αποκτήσει τους επικριτές της, ασχέτως αν έχουν διαβάσει ή όχι το βιβλίο της Άλις Σέμπολντ. Από την άλλη πλευρά, ένα είναι σίγουρο: Ότι κι αν πιστεύει κανείς για το τελικό αποτέλεσμα, τις εικόνες και την αίσθηση που ο σκηνοθέτης καταφέρνει να δημιουργήσει σε αυτόν τον περίεργο και ενδιάμεσο κόσμο δύσκολα τα ξεχνά.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ:

Πίτερ Τζάκσον

ΣΕΝΑΡΙΟ:

Φραν Γουόλς

ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Ρέιτσελ Βάις

Σίρζα Ρόναν

Σούζαν Σαράντον

Μαρκ Γουόλμπεργκ

ΕΙΔΟΣ:

Δραματική


πηγή:e-go.gr

Cosmote-making of katsikes

Αφιερωμένο στη Madame ZouzoU NINA!!!

Cosmote Making of katsikes
Ανέβηκε από adartist.

Cosmote katsikes
Ανέβηκε από adartist.

"Ιδιες?Επειδή κάνουν ΜπΕΕΕ???!!!!"


Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Stylo_Gorillaz ft. Mos Def & Bobby Womack


Gorillaz ft. Mos Def & Bobby Womack - Stylo
Ανέβηκε από indarnb.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

TWILIGHT ECLIPSE- ΤΟ ΤRAILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!













Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Bad Day....


Όταν θυμώνουν τα ζώδια!!



Kριός
Εκνευρίζεται όταν του ανακόπτουν την πορεία, όταν του εμποδίζουν τη δράση, όταν του λένε οι άλλοι τί πρέπει να κάνει. Θέλει ν' αποφασίζει μόνος και να το κάνει γρήγορα. Τον ενοχλεί πολύ η στασιμότητα και η αργοπορία. Εκνευρίζεται με τους αργούς ανθρώπους, με τις αργές κινήσεις και με εκείνους που νοιώθει ότι απειλούν την εκτέλεση των σχεδίων του. Tον εκνευρίζουν οι αναποφάσιστοι, ότι υπάρχουν κάποιοι που του κλέβουν τη σειρά στο ταμείο, να περιμένει στο ραντεβού και γενικώς να περιμένει... Εκνευρίζεται δυνατά αλλά για λίγο. Μετά σκέφτεται κάτι άλλο και βάζει άλλο στόχο.. Αν είστε μαζί του μην βιάζεστε να πάρετε εσείς την πρωτοβουλία, αφήστε την σ' αυτόν γιατί θα σας ζαλίσει..

Tαύρος
Εκνευρίζεται με την αστάθεια, με την απώλεια - ειδικά του ελέγχου, της περίφημης ψυχραιμίας του. Μην του πείτε ψέμματα! Θυμάται δε τα πάντα, ειδικά όταν κάτι τον εκνευρίζει βλέπει το κόκκινο πανί στην αρένα. Αν τον προδώσετε, αυτόν ή τις περιβόητες αξίες του θα έχουμε ταυρομαχία. Τον εκνευρίζει η ασυδοσία, η έλλειψη αισθητικής, η έλλειψη πράσινου, η αδυναμία - βασικά η ψυχική, η προσπάθεια κάποιων να τον γελάσουν ή να τον κλέψουν. Τον εκνευρίζουν πολύ οι άνθρωποι που δεν στέκονται στα πόδια τους μόνοι τους και το να μην του δείχνουν εμπιστοσύνη. Ευτυχώς φημίζεται για την ψυχραιμία του. Είναι όμως ο χειρότερος εάν τη χάσει. Εξαφανισθείτε!

Δίδυμοι
Τον εκνευρίζει όταν δεν τον αφήνουν να μιλήσει. Οταν δεν μπορεί να εκφραστεί, να κάνει το δικό του παιδικό καπρίτσιο, να του θέτουν μέτρα και σταθμά και βέβαια ο έλεγχος και ο περιορισμός. Δεν αντέχει τους λιγομίλητους και τους ανιαρούς. Δεν αντέχει να του πείτε ότι κάτι δεν το γνωρίζει, αφού έχει διαβάσει και ακούσει τα πάντα...! Είναι πάντα παιδί και αρνείται να γεράσει. Εκνευρίζεται πολύ εάν του πείτε ότι πέρασαν τα χρόνια και πρέπει επιτέλους να αλλάξει συμπεριφορά διότι παλιμπαιδίζει. Μην τον ζαλίζετε πολύ γιατί θα γίνει τρομερά κυνικός. Μπροστά στην αταξία του Ερμή δεν μετράει τίποτα!

Kαρκίνος
Εκνευρίζεται με την κριτική, με την απόρριψη και προπάντων με την εγκατάλλειψη. Μην παίζετε με τα κιλά του, με την ομορφιά του ή με το σπίτι του. Θυμώνει φοβερά με την αχαριστία και με την εκμετάλλευση την δική του αλλά και των άλλων. Το χειρότερό του είναι να μην του δείχνετε συναίσθημα και να νοιώθει ότι δεν τον ζηλεύετε..!. Θα εξοργισθεί και θα δείξει τον πιό απόμακρο εαυτό του.
Λέων
Εκνευρίζεται όταν κινδυνεύει το τεράστιο Εγώ του! Οταν αμφισβητούν την μοναδικότητά του και το θάρρος του. Οταν προσπαθούν να μειώσουν το κύρος του. Οταν δεν είναι ο πρώτος και καλύτερος της παρέας. Οταν δεν μπορείνα δείξει την γενναιοδωρία του και την ανωτερότητά του! Ομως δεν φθάνειστα άκρα ακόμα κι' όταν θυμώσει πολύ. Αρκεί να του πούν μετά πόσοσπουδαίος είναι..Πάντως σε γενικές γραμμές έχει ψυχραιμία και δεν του αρέσει να τη χάνει για να μην δείξει τις αδυναμίες του.
Παρθένος
Εκνευρίζεται κυρίως με τους βρώμικους, με την ανευθυνότητα, με την ακαταστασία, με όσους τα χάνουν στις κρίσιμες στιγμές αλλά και με οποιαδήποτε άσκοπη σπατάλη! Με όσους υποτιμούν τις αρχές της ιατρικής, με τους ανθρώπους που το 'παίζουν' έξυπνοι. Αν νευριάσει μπορεί να γίνει πολύ σκληρός και στα λόγια και στις πράξεις. Για να συνέλθει δώστε του το δυσκολότερο παζλ στον κόσμο και αφήστε τον να το συναρμολογήσει.....

Zυγός
Εκνευρίζεται πολύ με την αδικία, με την θρασύτητα, την αλαζονεία, με τις φωνές, με την αδιακρισία, με την ωμότητα και με την έλλειψη καλής συμπεριφοράς. Εκνευρίζεται όταν κάποιος αμφισβητεί την περίφημη αισθητική του αντίληψη. Αντιπαθεί αμέσως αυτούς που προσπαθούν να τον στριμώξουν. Γίνεται κυνικός στα λόγια όταν νευριάσει και του αρέσει να τοποθετεί κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Αν τον εκνευρίσετε πολύ μετά πρέπει να τον πείσετε ότι είναι γνώστης όλων των θεμάτων και τον θαυμάζετε απεριόριστα για το καλό του γούστο.
Σκορπιός
Μην τον βγάζετε από τον σκοτεινό του κόσμο και τις ψευδαισθήσεις! Μην του βγάζετε τα μαύρα γυαλιά του. Δεν θέλει να τα βγάλει ούτε μέσα στο σπίτι. Εκνευρίζεται να ακούει για τους πρώην... Τον εξοργίζει να πάτε κόντρα στις αποφάσεις του. Εκνευρίζεται ακόμη πιό πολύ όταν προσπαθείτε να μπείτε στον ιδιωτικό του χώρο...το να θέλετε να μάθετε τα μυστικά του - θάνατος στην κυριολεξία! Θυμηθείτε ότι είναι ερπετό, ενώ ο απέναντί του Ταύρος θα στοχεύσει και μετά θα πυροβολήσει, εδώ πρώτα θα πυροβολήσει και μετά θα στοχεύσει...Θα γυρίσει κι απ' τον τάφο για να εκδικηθεί!! Κατευνάστε του την οργή πηγαίνοντάς τον σε ένα θρίλερ με βαμπίρ...Θα τσιμπήσει!

Tοξότης
Εκνευρίζεται με την μικροψυχία, με την ηθική κατάπτωση, με την ημιμάθεια και με την πονηριά. Οργίζεται όταν περιορίζεται με οποιονδήποτε τρόπο. Τον εκνευρίζουν οι αμελείς προς τους άλλους, οι αχάριστοι και όσοι δεν σκέπτονται ουσιαστικά για την ανθρωπότητα και το περιβάλλον αλλά και οι πολύ σοβαροί ή σοβαροφανείς. Τον εκνευρίζουν οι άνθρωποι που δεν μετακινούνται εύκολα. Ανάβει εύκολα αλλά δεν είναι επικίνδυνος. Η ψυχοθεραπεία του στον θυμό είναι τα ταξίδια κυριολεκτικά και μεταφορικά...

Aιγόκερος
Tον εκνευρίζουν οι εξυπνάδες και η αμετροέπεια. Οι απερίσκεπτοι άνθρωποι που ενεργούν χωρίς στόχο, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.Τον εκνευρίζουν ακόμη περισσότερο οι ξερόλες...καθώς και εκείνοι που δεν του δείχνουν την απαιτούμενη σημασία. Εκνευρίζεται ακόμη και με ανθρώπους ή καταστάσεις που του στερούν την δυνατότητα να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του όπως τα έχει οργανώσει. Δεν αρπάζεται εύκολα αλλά αν αρπάξει, μάλλον θα σας φυτέψει στον κήπο...Μιλήστε του ειλικρινά και ζητείστε συγγνώμη..καμμιά φορά γίνεται πιό σκοτεινός από τον Σκορπιό..
Yδροχόος
Εκνευρίζεται με την οπισθοδρόμηση, με την ασυνέπεια, με τους ανθρώπους που δεν σκέφτονται ελεύθερα. Με εκείνους που θέλουν να του επιβληθούν όταν έχουν άδικο. Με εκείνους που δεν βλέπουν μπροστά, που δεν έχουν όραμα, με τους ακαλλιέργητους, με τους κομφορμιστές, με τον συντηρητισμό γενικά, με την τυπολατρεία και το κατεστημένο. Αλλά δεν εξοργίζεται εύκολα και δεν κρατάει κακία. Θέλει να είναι υπεράνω...

Iχθύες
Εκνευρίζεται με πολλά, γιατί έχει μια συνολική ευαισθησία απέναντι στη ζωή!! Κυρίως όμως με την αδυναμία εκδήλωσης συναισθημάτων, με τους ανθρώπους που δεν ασχολούνται μαζί του όπως θέλει, με εκείνους που τον αγνοούν, που του κάνουν τη ζωη δυσκολη.


πηγή:musicheaven.gr

Όλο Το Σύμπαν (video)


___ΑΤΑΚΕΣ___


Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες.


Μη πουλάς τρέλα . Μοίρασέ την.


Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.


Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση.


Αυτοί που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.


Βαρέθηκα, σταματήστε τη γη να κατέβω!


Γελάει τελευταίος όποιος δεν κατάλαβε το ανέκδοτο.


Δημόσιος υπάλληλος είναι εκείνος που έχει ένα πρόβλημα για κάθε λύση.


Καλύτερα μια ώρας σκλαβιά και φυλακή παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή


Μάθε από τα λάθη των άλλων γιατί η ζωή είναι πολύ σύντομη για να τα κάνεις όλα μόνος σου.


Μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει. Χάνεις τον καιρό σου και ενοχλείς το γουρούνι.


Δεν είναι παράξενο να τρέχει η μύτη και να μυρίζουν τα πόδια;


O μόνος τρόπος να αποφύγεις το στρατό, είναι να πας στο ναυτικό ή στην αεροπορία


Προτιμώ την ανωριμότητα , από την ωριμότητα που προσεγγίζει τα όρια του σάπιου.

Έχω φωτογραφική μνήμη, αλλά μου τέλειωσε το φιλμ.


Έχεις την ικανότητα να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Σήμερα θα μάθεις πολλά.


Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο


Η καταστροφή των πραγμάτων είναι πάντα ευθέως ανάλογη με την αξία τους


Όταν διδάσκεις μαθαίνεις διπλά.


Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, δοκίμασε να διαβάσεις τις οδηγίες.


Να μην γίνεσαι αναντικατάστατος. Αν δεν μπορείς να αντικατασταθείς, δεν πρόκειται να πάρεις προαγωγή.


Είναι πολύ πιο εντυπωσιακό όταν οι άλλοι ανακαλύπτουν τα προτερήματά σου χωρίς τη δική σου βοήθεια.


Μην περιμένεις να εκτιμήσεις κάτι που έχεις όταν θα το έχεις χάσει.


Θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες αυτό, αλλά ποτέ δεν είπα ότι θα κάτσω να το ακούσω!


Δεν φοβάμαι να πεθάνω. Aπλώς δεν θέλω να' μαι εκεί όταν γίνει.
Woody Allen


Αν δώσεις σε έναν απαισιόδοξο ένα κουλούρι αυτός θα βλέπει μόνο... την τρύπα


Μη διαφωνείς δημόσια με έναν ηλίθιο μπορεί ο κόσμος να μην καταλάβει τη διάφορα


Η έκφραση "γυμνή αλήθεια" έχει εφευρεθεί για να μπορεί ο καθένας να την ντύνει όπως τον συμφέρει.


Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", όταν αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".


Μπορεί η γνώμη μου να έχει αλλάξει, αλλά όχι και το γεγονός ότι έχω δίκιο.


Διασκέδαση - η τέχνη να κουράζεσαι τις ώρες της ανάπαυσης.


Πάσχιζε να σε αγαπούν και όχι να σε θαυμάζουν.


Μην κάνεις δυο φορές το ίδιο λάθος. Υπάρχουν τόσα πολλά


Το άσχημο με την θεωρία είναι πως σου λέει πως δουλεύει ένα σύστημα, όχι γιατί δεν δουλεύει.


Αν η ζωή είναι μια σκηνή, θα ήθελα λίγο παραπάνω φωτισμό.


Όταν κάνεις μία ερώτηση είσαι ανόητος για πέντε λεπτά. Αν δεν κάνεις ποτέ ερωτήσεις, θα μείνεις ανόητος για όλη σου τη ζωή.

Κινεζική παροιμία


Η αρετή συνίσταται όχι μόνο στην αποχή από τα όποια πάθη, αλλά και στην μη επιθυμία των παθών...

Όσκαρ Γουάιλντ

Απίστευτο γράμμα χωρισμού!

Ακολουθεί ένα γράμμα που έστειλε ο παρατημένος σύζυγος στην εν διαστάσει γυναίκα του για να την πείσει να επιστρέψει σε εκείνον. Είναι στα αγγλικά, όμως αξίζει να το διαβάσετε… Θα σας φτιάξει την διάθεση!

(Κάντε κλικ στην εικόνα για πλήρες μέγεθος)


πηγή:otherside