Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Just Hold Me..



Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Παράξενα Taxi

Πως θα σας φαινόταν μια διαδρομή με ένα ταξί όπως το παραπάνω; Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ και ότι όντως υπάρχει! Απολαύστε εντυπωσιακά, πρωτότυπα και αστεία ταξί απ’όλο τον κόσμο στις φωτογραφίες που ακολουθούν.













Σάββατο 15 Αυγούστου 2009

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Shinedown - What a shame



Νυφικό με «ουρά» μήκους… 1,4 μιλίων??!!!

Περισσότεροι από 200 καλεσμένοι της τελετής στον γάμο του Zhao Peng και της Lin Rong χρειάστηκαν τρεις ολόκληρες ώρες, για να ξετυλίξουν την «ουρά» του νυφικού της νύφης, η οποία με αυτήν την προσπά8ειά της επιχείρησε να καταρρίψει το σχετικό παγκόσμιο ρεκόρ.
Ξοδεύτηκαν περίπου 6.000 δολάρια γι' αυτό το νυφικό, και δούλεψαν πολλά μέλη της οικογένειας επί τρεις μήνες για να το ράψουν...
Το ζευγάρι είναι αποφασισμένο να διεκδικήσει το ρεκόρ, και γι’ αυτόν το λόγο 8α στείλει φωτογραφίες και video στους υπεύθυνους του Βιβλίου των Ρεκόρ Γκίνες.

Η ιδέα ανήκε στον γαμπρό, που 8έλησε με αυτόν τον τρόπο να δείξει την… μεγάααααααααλη του αγάπη για τη σύζυγό του, στην σημαντικότερη μέρα της ζωής τους....
Ελεος 8εε μου τι άλλο 8α δούμε...

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Lost: μίνι επεισόδια θα αποκαλύψουν την ιστορία της «Dharma»;

Φίλοι του LOST βγάλτε τα ημερολόγιά σας! Ξεκίνησε η μετάδοση από το ABC των πέντε μίνι επεισοδίων τα οποία υπόσχονται να μας ανοίξουν την όρεξη για τον 6ο και τελευταίο κύκλο της δημοφιλούς σειράς. Η μίνι σειρά που θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω internet, έχει τίτλο «Mysteries of the Universe: The Dharma Initiative». Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, πρόκειται να δοθούν εξηγήσεις για την προέλευση της μυστικής οργάνωσης, το σκοπό της όταν «κατέλαβε» το νησί και φυσικά τον σκοτεινό της ρόλο στο σήμερα.

Το πρώτο επεισόδιο (διάρκειας μόλις 3:26) έκανε πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου στο πλαίσιο της έκθεσης Comi-Con στο San Diego της Καλιφόρνια, το καθιερωμένο πλέον ραντεβού για τους φίλους των Comic… και όχι μόνο. Μπορείτε να το δείτε στην επίσημη σελίδα της μίνι σειράς: http://abc.go.com/primetime/lost/index?pn=lostmysteries

Όπως θα διαπιστώσετε η παραγωγή έχει αίσθηση αρχών δεκαετίας 1980 δίνοντας ακόμη πιο ατμοσφαιρικό χαρακτήρα στο περιεχόμενο της. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ABC, τα υπόλοιπα επεισόδια θα προβληθούν στις 04 Αυγούστου, 08 Σεπτεμβρίου, 15 Οκτωβρίου και 16 Νοεμβρίου. Μένει να αποδειχθεί εάν αυτά τα 5 επεισόδια θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στη γνώση μας για τον κόσμο του «νησιού» ή εάν απλά θα πυροδοτήσουν την απαραίτητη συζήτηση ενόψει του 6ου 6ος και τελευταίου κύκλου του Lost θα ξεκινήσει το Φεβρουάριο του 2010.

Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

New Devide - Linkin Park